Mitä on Pyhä Nainen Akatemian Mystinen Mentorointi?

Mystinen Mentorointi on pyhästä feminiinistä ammentavaa transformatiivista, syväkuuntelevaa, sielunkasvun korkeimman potentiaalin aktivoivaa mentorointia.  

 

Mystisessä mentoroinnissa ymmärrämme elämän olevan mysteeri, joka aukeaa meille päivä päivältä, ja että meidän päätarkoituksemme elämässä on henkinen ja sielullinen kasvu, joka tapahtuu elämän eri tapahtumien myötä. Kun sielusi kutsuu sinua kasvamaan, tunnet sen joka solullasi ja vanhat asetukset eivät enää riitä. Ainoa pysyvä asia elämässämme on kasvu ja muutos.

Mystisessä Mentoroinnissa annamme äänen sisäiselle maailmallesi ja otamme sinut huomioon kokonaisuutena: sinulla on henki, sielu, mieli, tunteet, seksuaalisuus ja keho. Kun kaikki nämä puolet sinussa ovat harmoniassa keskenään ja "keskustelevat" toistensa kanssa, tunnet täyttymystä, onnellisuutta ja tyytyväisyyttä itsestäsi ja elämästäsi, ja sinulla on valtava määrä energiaa, luovuutta ja inspiraatiota käytössäsi!

Mystisessä Mentoroinnissa tiedostamme, että sisälläsi asuu viisaus ja että kehosi kertoo sinulle paljon asioita. 

 

Mystisessä Mentoroinnissa muistat, että sinä olet Rakkaus. 

 

Olet sieluna elänyt mahdollisesti useita elämiä, mikä on jättänyt sinuun tiettyjä energeettisiä jälkiä ja hiljaista informaatiota. Tietyt asiat elämässäsi voivat kummuta näistä aikaisemmista elämistä sekä myös sukulinjoistasi. Saatat myös olla hyvin herkkä energioille ja kollektiivienergioille, mikä vaikuttaa siihen, miten hahmotat maailmaa ja miten koet asioita. Tiedostat, että tämä fyysinen maailma ei ole ainoa todellisuus tässä maailmankaikkeudessa.

Ennen kaikkea Mystinen Mentorointi auttaa sinua kuulemaan omaa sisäistä ääntäsi ja ohjaustasi aidosti, ja luottamaan siihen, jotta voit tehdä elämässäsi uusia valintoja ja mennä eteenpäin.

 

On aika astua korkeimpaan potentiaaliisi.

 

Mystinen Mentorointi puhuttelee ja ravitsee sisäistä henkistä maailmaasi ja vahvistaa yhteyttäsi jumalalliseen - mitä ikinä se sinulle tarkoittaakaan. 

Mystisen Mentoroinnin myötä muistat olevasi osa suurempaa kokonaisuutta ja että sinulla on maailmassa oma suurempi tehtävä ja paikka.

Mystisen Mentoroinnin myötä palaat takaisin kotiin. Itseesi.

 

 

Mystinen Mentorointi noudattelee kolmea perusperiaatetta:

RAKKAUS - JUURET - SIIVET

Mystinen Mentorointi tapahtuu Pyyteettömässä Rakkaudessa, johdattaa sinut omille juurille aitoon itseesi, sekä antaa sinulle siivet kohota korkeimpaan potentiaaliisi.

 

Mystisessä Mentoroinnissa lopullisen vastuun kasvusta, valinnoista ja tulkinnoista otat sinä itse. Sinun tulee käyttää omaa maadoittunutta maalaisjärkeä ja tehdä mahdolliset esiin nousevat valintasi rauhan tilasta käsin. Tarvittaessa konsultoi lääkäriä tai muuta virallisen alan ammattilaista saadaksesi apua esim.terveydentilaasi liittyvissä asioissa.

Milloin Mystiseen Mentorointiin yleensä hakeudutaan?

 

Mystisen Mentoroinnin asiakkaat ovat yleensä tietoisia, sielunkasvunpolulla olevia, universaaleille laeille avautuneita henkilöitä, jotka ymmärtävät olevansa

OMAN SIELUNSA TÄYDEN KEHOLLISTAMISEN POLULLA.

He ovat jo kokeneet henkisen heräämisen, heillä on oma säännöllinen henkinen harjoitus ja he ovat tehneet itsensä kanssa vuosia töitä. He tietävät tulleensa palvelemaan maailmaa ja auttamaan maapalloa ja ihmiskuntaa uuteen tietoisuuteen nousemisessa. Näillä asiakkaillani on yleensä tähti-, enkeli- ja/tai papitarsieluperimä ja muistot menneistä elämistä aktiivisena elämässään.

 Asiakkaani tulevat kaikilta ammatillisilta aloilta ja elävät sydämestä käsin. He ovat avoimia kaikille elämänkatsomuksille ja tietoisuuden ja energian läsnäololle, ja haluavat yhdistää tämän tietoisuuden käytännön tasolle omassa elämässään ja työssään tai elämäntehtävässään.

Usein Mystiseen Mentorointiin tullaan, kun tiedostetaan, että ollaan avautumassa uudelle sielunkoodiston tasolle, halutaan päivittää oma elämäntehtävä tai ihmissuhteet uuteen kirkkaaseen energiaan ja/tai halutaan alkaa palvella maailmaa isommin ja uuden ajan pyhän feminiinin tietoisuudesta käsin. 

Mystiseen Mentorointiin tullaan, kun koetaan, että elämässä ja omassa pontentiaalissa on avautumassa uusi taso, jota ei itse vielä pysty tietoisesti hahmottaa,  ymmärtää tai nähdä, mutta jolle haluaa avautua ja jonka tietää olevan oman sielunkasvun seuraava potentiaalitaso.

 

Varaa aikasi 15min maksuttomaan Zoom-tutustumispuheluun

Tutustumispuhelussa käymme läpi tarpeesi ja varmistamme, että Mystinen Mentorointi on sinulle oikea suunta tässä vaiheessa polkuasi.

Varaa aikasi nyt!