SEREMONIALLINEN

KUNINGATAR

TEMPPELIKOULUTUS

2022

Hän joka omistaa valtakuntansa ja hallitsee Rakkaudella

 

 

6 x 3 PÄIVÄN SEREMONIALLISTA MODUULIA, JOIDEN AVULLA 

 

⚜️ ASTUT TÄYTEEN, ROIHUAVAAN KUNINGATARVOIMAASI RAKKAUDESSA

⚜️ KOHOTAT IHMISSUHTEESI IHMEIDEN LAILLA RAKKAUDEN PARADIGMAAN

⚜️ PALAUTAT PYHÄT JUURESI & ELÄT PYHÄSSÄ, MEHEVÄSSÄ VAURAUDESSA

⚜️ AKTIVOIT JUMALALLISET, UNIIKIT LAHJASI PALVELUKSEKSI KOKO MAAILMALLE

 

 

"Salli itsemme kulkea samaa tahtia Sinun kanssasi, jotta kulkisimme kuin Kuninkaat ja Kuningattaret kaikkien luotujen kanssa.

~Ote alkuperäisestä Isä Meidän -rukouksesta

OVET VUODEN 2022 KUNINGATAR 

TEMPPELIKOULUTUKSEEN ON NYT AUKI

HUHTIKUUN 2022 ILMOITTAUTUMINEN ON NYT KÄYNNISSÄ. 

KOULUTUKSESSA ON VAIN RAJOITETTU MÄÄRÄ PAIKKOJA.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Rakas Kuningatar, oletko valmis sanomaan KYLLÄ elämälle, joka on ENEMMÄN?

 

Tiedän, että olet antautunut henkiselle polulle, olet käynyt läpi useita henkisiä initaatioita ja kohdannut sielun pimeitä öitä ja tullut niistä läpi yhä tietoisempana omasta sielunpolustasi. 

 

ET OLE ENÄÄ ALKUTEKIJÖISSÄ SIELUN EVOLUUTIOSI POLULLA.

Olet siirtynyt jo aikoja sitten enkelikorteista, kristalleista, kaakaoseremonioista ja jumalatar-retriiteistä (niin ihania ja tarpeellisia kuin ne ovatkin olleet) yhä syvempiin sielun kerroksiin ja itsesi täydellistämiseen Rakkaudessa.

 

Mutta vaikka sinulla on jo kaikki mahdolliset työkalut itsesi työstämiseen käytössä ja elät tietoista, pyhää elämää, tiedät että on vielä jotakin ENEMMÄN... 

 

...Sillä jostain syystä et tunne eläväsi JUMALALLISESSA YLTÄKYLLÄISYYDESSÄ, joka ulottuisi KONKREETTISESTI muihinkin elämän osa-alueisiin, kuin ajoittaisiin ekstaattisiin sisäisiin tiloihin ja hetkellisiin synkroniatiloihin...

 

...Ja kuitenkin... 

OLET FYYSISESSÄ MAAILMASSA,

jossa HALUAT tuoda ja kehollistaa jumalallisen aina juuriin ja maan ytimeen saakka!

 

Sen sijaan huomaat, että nyt HENKISYYDEN NIMISSÄ... 

 

 ⚜️ PYYTELET ANTEEKSI sitä, että HALUAT ELÄMÄLTÄ ENEMMÄN etkä tunne sopivasi perinteisiin rooleihin, sovinnaisiin malleihin etkä pieneksi jääneisiin laatikoihin {mutta pelkäät myöntää sitä itsellesi, koska se on "itsekästä", "epähenkistä" ja on muutenkin sopimatonta vaatia elämältä enemmän, koska olethan saanut jo niin paljon...}

 

 ⚜️ Ajattelet olevasi HENKISESTI EDISTYNYT ja sen nimissä HILLITSET JA HALLITSET ITSESI ja varmistelet koko ajan, että kaikilla on kaikki hyvin {mutta sisälläsi kiehuu! Välillä haluaisit vain HUUTAA ja päästää kaikki ulos! Olet täysin kyllästynyt itsesi uhraamiseen, tarpeidesi ohittamiseen ja tunteidesi hallitsemiseen ja salaa öisin toivot, että voisit vain räjäyttää kaiken...}

 

⚜️ Huomaat PIENENTÄVÄSI ITSEÄSI, ettet aiheuta muissa kateutta, ettei kukaan loukkaannu, ettet erotu joukosta etkä aiheuta pahennusta varsinkaan henkisissä piireissä, kun lähdet tavoittelemaan ENEMMÄN MYÖS FYYSISELLÄ TASOLLA {mutta sisälläsi olet onneton. Tiedät että sinut on luotu lentämään, jättämään jälki maailmaan ja tekemään merkittäviä asioita, jos vain...}

 

⚜️ KÄYTTÄYDYT HENKISEN HILLITYSTI, ettet aiheuta pahaa mieltä kenellekään ja että  ihmissuhteissasi säilyy sopu ja rauha {mutta samalla musta vihamöykky sisälläsi kasvaa, koska vain nielet ja nielet asioita, joita ei pitäisi niellä eikä hyväksyä...}

 

⚜️ Järkeilet että kun vain keskityt henkisiin harjoituksiisi ja jaksat vielä vähän SIETÄÄ JA VENYÄ, niin kyllä sinunkin vuorosi vielä tulee {mutta kehosi kertoo totuuden: KÄVELET KOKO AJAN YLI RAJOJESI ja huoraat elämäsi joka osa-alueella: työssäsi, ihmissuhteissasi, emotionaalisessa hyvinvoinnissasi ja etenkin taloudellisesti... - vain ollaksesi henkinen?}

 

Henkisyyttä EI OLE se, että...

ET OSAA LAITTAA ITSEÄSI ETUSIJALLE

ET ARVOSTA ITSEÄSI

ET OSAA VETÄÄ RAJOJA

PELKÄÄT OMAA VOIMAASI

TYYDYT EPÄMÄÄRÄISIIN IHMISSUHTEISIIN JA ELÄMÄN OLOSUHTEISIIN

ELÄMÄSI ON SELVIÄMISTÄ, SITKUTTAMISTA JA IKUISTA PENNIN VENYTYSTÄ

 

 

HENKISYYTTÄ ON SE, ETTÄ OPIT SYLEILEMÄÄN MAAILMAA: TULET TAKAISIN KEHOOSI, MATERIAALISEEN MAAILMAAN, MIELIHYVÄÄN JA JUURIISI, JOTTA VOIT OLLA 

Elossa

Vapaa

Mehukas

Menestyvä

Onnellinen

KUNINGATAR

 

HENKINEN MAAILMA JA MATERIAALINEN MAAILMA OVAT YHTÄ PYHIÄ 

 

JA SINÄ OLET TULLUT TÄYDELLISTÄMÄÄN NE MOLEMMAT!

 

O.M.G! Maailmani järisee, minun TÄYTYY päästä mukaan!

TÄSSÄ ON KYSE SIITÄ, ETTÄ ANNAT ITSELLESI UUDELLEEN LUVAN OLLA... 

Anteeksipyytelemättä

SINÄ, KUNINGATAR

 

 

ANNAT ITSELLESI... 

Luvan Kukoistaa & Nauttia

KOKONAISENA NAISENA!

 

 

 

 

TÄSSÄ ON KYSE RADIKAALISTA YKSILÖLLISTYMISESTÄ JUMALASSA!

 

...Jossa sinun täytyy olla valmis omistamaan itsesi täysin...

KUTSU KUNINGATTARUUTEEN

 

Joten kutsun sinua astumaan KUNINGATAR Temppelikoulutukseen, joka koostuu 6 LIVENÄ toteutettavasta KUNINGATAR Temppelimoduulista vuoden 2022 aikana, joka toinen kuukausi.

Halutessasi voit lisätä vuoteen myös 1:1 yksityiset Kuningatar-mentoroinnit minun kanssani tukemaan, laajentamaan ja auttamaan Kuningatar-essenssisi integroimisessa. 

Tahdon ehdottomasti mukaan!

#1 KUNINGATAR TEMPPELIMODUULI

LIVE-tallenne on jo portaalissamme. Saat pääsyn materiaaliin heti ilmoittauduttuasi mukaan koulutukseen.

 

PYHÄN FEMINIININ PARADIGMA

Sinua odottaa pyhä, seremoniallinen tila. Tila, jossa kohoat kuin itsestään alkuperäiseen, ikiaikaiseen Pyhän Feminiinin paradigmaan modernina naisena. Tuo alkuperäinen Pyhä Viisaus (Sofia) on nyt tulossa näkyviin maailmassamme, ja me tulemme muistamaan ikiaikaiset pyhät koodit siitä, keitä me todella olemme: Pyhiä, Ehjiä, Voimallisia Naisia, jotka ovat tulleet johtamaan maailmaa rakkaudesta käsin.

Tässä ensimmäisessä KUNINGATAR Temppelimoduulissa kalibroit itsesi kauan unohduksissa olleen Suuren Äidin tietoisuuteen, joka vapauttaa sinut vanhan paradigman kärsimyksestä, puutteesta ja erillisyydestä, ja voimaannuttaa sinut omistamaan Valtakuntasi itsenäisenä, omavoimaisena Kuningattarena - täydellisesti juuri Leijonan Täysikuun jälkeen, jolloin Kuningatar-energiat ovat vahvimmillaan!

Tulet ymmärtämään sitä sielun prosessia, joka vasta alkaa siitä, kun olet astunut Pyhän Feminiinin Paradigmaan.

Tämä moduuli luo pohjan kaikille muille moduuleille.

 

Tämä 3 päivän Moduuli sisältää:

⚜️ Suuren Äidin Pyhän Viisauden Portit, joista astumalla vapautat itsesi elämään Täyttä Elämää 

⚜️ Pyhän Seremonian, jonka avulla kalibroit itsesi kehollistamaan Suuren Äidin tietoisuutta 

⚜️ Suuren Äidin Integrointitehtävät

⚜️ 2 Äänitettä, joiden avulla vahvistat Pyhän Feminiinin tietoisuutta modernissa maailmassa ja omassa elämässäsi

⚜️ FB-ryhmä & yhteisö 

 

KAIPAATKO HENKILÖKOHTAISTA TUKEA? 

Vapaana 3 paikkaa

⚜️ 1:1 Yksityiseen Kuningatar-mentorointiin Deepthi Godesan kanssa

 

Tahdon mukaan
"Olen saanut Deepthin ohjauksesta enemmän kuin olisin koskaan osannut toivoa!
Universumin äärellä istuminen ja feminiinienergian kutsuminen elämääni on syventänyt suhdettani ihan jokaiseen elämäni osa-alueeseen.
Deepthillä on kaunis kyky ja tahto luoda kaikille turvallinen yhteisöllinen ilmapiiri, jossa asioiden jakaminen koko kollektiivin yhteiseen tietoisuuteen on mahdollista. Samalla se on hyvin integroivaa ja puhdistavaa.
Deepthi on yhtä aikaa inspiroiva opettaja ja lempeä ja luotettava kunkin oman henkisen kasvun mahdollistaja.
En voisi olla kiitollisempi!" 
~Ria
”Matkani naiseuden, runsauden ja nautinnon saralla on päivittynyt täysin uudelle tasolle.
Sen huomaan monessa: Oman tämänhetkisen elämän voimakkaana uudelleentarkasteluna, olemuksen pehmentymisenä, antautumisen avautumisena, seksuaalisessa heräämisessä (joka on vuosia ollut uinuvassa tilassa) itseni kanssa ja puolisoni välillä.
Lisäksi seremoniallinen, pyhä työskentely rukouksineen oli jotain osittain kadoksissa ollutta henkisyyden ja hengellisyyden ilmentymää, että sen löytäneenä tunnen taas olevani enemmän kotona.”
~Maaret
 

#2 KUNINGATAR 

TEMPPELIMODUULI

08.-10.04.2022 Klo 19-21 (Zoom)

 

PYHÄ KUNINGATAR

Yksilöllistymisen prosessi jumalallisessa alkaa. Tätä et opi mistään henkisen kasvun oppaista, koska tässä on kyse syvästä sisäisestä sielun mysteerialkemiasta. Kuningattaruus ei ole meille vain yksi arkkityyppi muiden joukossa, jota harjoitamme hetken aikaa, vaan se on kokonaisvaltainen kehollistumisen ja itsen täydellistymisen prosessi, jossa tulemme itsemme mestareiksi niin henkisesti, mentaalisesti, emotionaalisesti kuin materiaalisellakin tasolla.

Tässä toisessa KUNINGATAR Temppelimoduulissa opit hienovaraiset alkemiset mekanismit, joiden avulla tiedostat oman kehollistumisprosessisi eri vaiheet ja opit kalibroimaan itsesi aina uudelleen omavoimaiseen Pyhä Kuningatar -essenssiisi.

 

Tämä 3 päivän Moduuli sisältää:

⚜️ Pyhät Alkemiset Avaimet, joiden avulla Kuningatar-kehollistumisesi voi alkaa

⚜️ Pyhän Seremonian, jonka avulla kehollistat itsesi Pyhänä Kuningattarena

⚜️ Pyhän Kuningattaren Integrointitehtävät

⚜️ 2 Äänitettä, joiden avulla vahvistat Pyhän Feminiinin yhteyttä

⚜️ FB-ryhmä & yhteisö 

 

KAIPAATKO HENKILÖKOHTAISTA TUKEA? 

Vapaana 3 paikkaa

⚜️ 1:1 Yksityiseen Kuningatar-mentorointiin Deepthi Godesan kanssa

 

Tahdon mukaan

#3 KUNINGATAR

TEMPPELIMODUULI

10.-12.06.2022 Klo 19-21 (Zoom)

 

GRAALIN MALJA

Sinun Pyhä Kehosi on temppeli alkemiselle Pyhälle Liitolle sisälläsi; elävälle Rakkauden liekille, joka hehkuu sisälläsi, kun astut Pyhän Kuningattaren olemukseesi. Kun syvennät yhteyttä kehotemppeliisi ja teet lisää tilaa sensuellille kosketukselle, hoivalle, mielihyvälle ja jumaloinnille, herätät sisälläsi ikiaikaiset Graalin Maljan Pyhät Koodit, jotka auttavat sinua Pyhän Kuningattaruuden kehollistamisessa. Nämä ovat ne salaiset Maria Magdalenan mysteeriopit, joista on vuosituhansien ajan vaiettu, mutta jotka nyt odottavat aktivoitumistaan

Tässä kolmannessa KUNINGATAR Temppelimoduulissa pyhität elämäsi pyhälle, sensuellille kehoyhteydelle ja vahvaistat kykyäsi vastaanottaa ja olla täysin Elämän kannateltavana. 

 

Tämä 3 päivän Moduuli sisältää:

⚜️ Maria Magdalenan Sensuellin Mielihyvän Viisauskoodit pyhän kehotemppelisi jumaloinnille

⚜️ Pyhän Seremonian, jonka avulla siunaat kehotemppelisi Jumalallisen Rakkauden astiana

⚜️ Pyhän Mielihyvän Integrointitehtävät

⚜️ 2 Äänitettä, joiden avulla elät Pyhässä Mielihyvässä modernissa elämässä

⚜️ FB-ryhmä & yhteisö 

 

KAIPAATKO HENKILÖKOHTAISTA TUKEA? 

Vapaana 3 paikkaa

⚜️ 1:1 Yksityiseen Kuningatar-mentorointiin Deepthi Godesan kanssa

 

Tahdon mukaan

 

"Elämäni on muuttunut aivan täysin. 
Olen saanut tasapainoa elämään, aivan uskomattomia näkyjä seremonioiden aikana, uuden unelmien työpaikan ja vaikka mitä muuta ihanaa...
Seremonioiden myötä kaikki asiat alkavat loksahdella paikoilleen, asiat puhdistuu ja selkiytyy. Seremonioissa on todella voimaa!" 
~Anna-Mari 
"Deepthin ohjauksessa olen saanut avaimet siihen maailmaan, joka on aina ollut sisälläni.
Nyt pystyn yhdistymään kuin vesi soljuen ympäröivään maailmaan, yhteiseen energiaan. Ihmeellistä, maagista ja niin uskomattoman helppoa!
Ei tarvitse enää pyristellä ja etsiä." 
~Marjut
"Deepthin koulutukset herättävät henkiin uinuvia, piilossa olevia mahtavia voimia ja energioita, joiden et enää ajatellut olevan sinulle mahdollisia.
Äidin pyhä voima on uskomaton, pitää vain uskaltaa ja muistaa pysähtyä ja ennen kaikkea nauttia.
Deepthin turvallisessa ohjauksessa on suloista lipua aivan uusiin maailmoihin.” 
~Heidi

#4 KUNINGATAR

TEMPPELIMODUULI

19.-21.08.2022 Klo 19-21 (Zoom)

 

PYHÄN RAKKAUDEN IHMISSUHTEET 

Pyhän Kuningattaren ihmissuhteet kohoavat automaattisesti uudelle tasolle, kun Kuningatar -essenssimme aktivoituu. Kuningattarena elämme mielenkiintoisessa paradigmassa, jossa olemme sekä huippuomavoimaisia, että samalla magneettisia. Omavoimaisena Kuningattarena haluat olla tunteidesi ja psyykeesi mestari. Et enää toimi vanhasta peilausparadigmasta käsin, vaan vapautat sekä itsesi että ympärilläsi olevat ihmiset ottamaan täyden vastuun omasta elämästään. Et enää kommunikoi ja yhdisty ihmisiin menneisyyden haavojen ja projisointien kautta, etkä kanna muita oman itsesi kustannuksella. Ymmärrät, että kaikki elävät olennot ovat pyhiä ja voimallisia. Sinä mukaanlukien.

Tässä neljännessä KUNINGATAR Temppelioduulissa opit ottamaan täyden vastuun omista tunteistasi ja sisäisistä tiloistasi, ja suoristamaan kruunun päässäsi. Tiedät, että elämäsi tärkein suhde on Jumalan kanssa, jonka myötä kaikki ihmissuhteesi puhkeavat kukkaan.

 

Tämä 3 päivän Moduuli sisältää:

⚜️ Pyhän Rakkauden Viisauskoodit, joiden avulla muunnat sekä suhteesi itseesi, läheisiisi että Jumalaan, jotta voit elää täyttymyksellistä elämää

⚜️ Pyhän Seremonian, jonka avulla siunaat kaikki elämäsi ihmisuhteet, sekä suhteesi itseesi ja Jumalaan

⚜️ Pyhän Rakkauden Integrointitehtävät

⚜️ 2 Äänitettä, joiden avulla eheytät ihmissuhteesi ja siunaat ne jumalallisella Rakkaudella

⚜️ FB-ryhmä & yhteisö 

 

KAIPAATKO HENKILÖKOHTAISTA TUKEA? 

Vapaana 3 paikkaa

⚜️ 1:1 Yksityiseen Kuningatar-mentorointiin Deepthi Godesan kanssa

 

Tahdon mukaan

#5 KUNINGATAR

TEMPPELIMODUULI

14.-16.10.2022 Klo 19-21 (Zoom)

 

PYHÄ VAURAUS  

Pyhä Vauraus on Kuningattaren todellinen Luonto ja syntymäoikeus. Kuningattaruus syntyy siitä, että tunnemme arvomme ja olevamme täysin turvassa ja vapaita luomaan Elämän, jota kaipaamme. Kuningattarella on elävä yhteys maaperäänsä, esivanhempiinsa ja koko kosmokseen. Hän tietää Universumin olevan Suuri Äiti itse, jonka kanssa hän toimii yhteistyössä ja tulee ravituksi joka tasolla - myös taloudellisesti. Kuningatar elää yltäkylläisyydessä, mikä virtaa kaikkena hyvänä kaikille niitä, joita hän koskettaa.

Tässä viidennessä KUNINGATAR Temppelimoduulissa opit yhtymään uudelleen elävän maan kanssa ja elämään pyhitetyssä, korkeammassa yhteydessä Jumalallisen kanssa, jotta voit tuntea olevasi kannateltu ja tuettu, mitä ikinä käytkään elämässäsi läpi. Tämän myötä pystyt luomaan elämääsi myös fyysistä vaurautta.

 

 

Tämä 3 päivän Moduuli sisältää:

⚜️ Pyhän Vaurauden Viisauden Pilarit eheyteen, kasvuun ja runsauteen

⚜️ Pyhän Seremonian, jonka avulla siunaat esivanhempiesi linjan, maan ja alkuperäisen yhteytesi tähtiin ja kosmokseen

⚜️ Pyhän Vaurauden Integrointitehtävät

⚜️ 2 Äänitettä, joiden avulla puhdistat ja syvennät yhteyttäsi Pyhään Vaurauteen ja avaudut uusille Pyhän Vaurauden mahdollisuuksille

⚜️ FB-ryhmä & yhteisö 

 

KAIPAATKO HENKILÖKOHTAISTA TUKEA? 

Vapaana 3 paikkaa

⚜️ 1:1 Yksityiseen Kuningatar-mentorointiin Deepthi Godesan kanssa

 

Tahdon mukaan

#6 KUNINGATAR

TEMPPELIMODUULI

09.-11.12.2022 Klo 19-21 (Zoom)

 

KORKEIN KOHTALO  

Tänä tähtien valaisemana talviviikonloppuna me käännymme kohti galaktista alkuperäämme ja kalibroimme Kuningatarkompassimme Korkeinta Kohtaloamme kohti. Me olemme nyt eläviä Graalin Maljoja maan päällä, ja haluamme vapauttaa todellisen kosmisen potentiaalimme maailman palvelukseen. 

Tässä kuudennessa KUNINGATAR Temppelimoduulissa löydät ja alat ymmärtää omaa uniikkia Korkeimman Kohtalosi Polkua, jonka avulla nopeutat sielusi evoluutiota ja jumalallisten lahjojesi kehollistamista oman uniikin tähtikarttasi avulla.

 

Tämä 3 päivän Moduuli sisältää:

⚜️ Korkeimman Kohtalosi Viisauskoodit suoraan tähdistä ja omasta astrokartastasi, mikä kalibroi sinut nopeutetulle sielun evoluution polulle

⚜️ Pyhän Seremonian, jonka avulla siunaat polkusi kohti Korkeinta Sielun täyttymystä maan päällä

⚜️ Korkeimman Kohtalon polun Integrointitehtävät

⚜️ 2 Äänitettä, jotka auttavat sinua elämään Korkeimman Kohtalosi polulla

⚜️ FB-ryhmä & yhteisö 

 

KAIPAATKO HENKILÖKOHTAISTA TUKEA? 

Vapaana 3 paikkaa

⚜️ Yksityiseen Kuningatar-mentorointiin Deepthi Godesan kanssa

V.I.P. Ekstra

⚜️ Henkilökohtainen, uniikki Omega-astrokartta, joka auttaa sinua ymmärtämään yksityiskohtaisesti sielusi mystisimmätkin lahjat ja aktivoimaan ne käyttöösi

 

Tahdon mukaan

KUNINGATAR TEMPPELIKOULUTUS

 

Maksu 6 erässä

888€ 

Ilmoittaudu mukaan

KUNINGATAR 

TEMPPELIKOULUTUS

 

Maksu 3 erässä

1555€

(Säästä 663€)

Ilmoittaudu mukaan

KUNINGATAR 

TEMPPELIKOULUTUS

 

Maksu 1 erässä

4500€ 

(Säästä 828€)

Ilmoittaudu mukaan

KUNINGATAR Temppelikoulutuksen perustaja & Pyhän Feminiinin Ohjaajasi 

 

 DEEPTHI GODESA

 

"Autan naisia täydellistämään ihmisyytensä jumalallisessa ja astumaan omavaltaisuutensa Rakkaudessa."

 

Minun nimeni on Deepthi Godesa. Olen meheviltä juuriltani aito pohjalainen, niin kuin on koko sukulinjani. Olen naisten henkisen kasvun valmentaja, pyhän feminiinin mysteerioppien opettaja ja Pyhä Nainen Akatemian perustaja. Olen astrosofisti ja työskentelen suorassa yhteydessä ikiaikaisen tähtiviisauden kanssa. Olen myös laulunopettaja sekä Pohjolan mystisistä juurista ja valosta ammentava lovilaulaja.

Olen toiminut naisten henkisen kasvun valmentajana ja pyhän feminiinin mysteerioppien välittäjänä yli 10 vuotta, jonka aikana olen saanut kohdata ja valmentaa satoja naisia ja auttaa heitä täydellistämään itsensä jumalallisina naisina. 

 

Pyhän Feminiinin ikiaikainen viisaus on avain itsemme täyteen kehollistamiseen jumalallisina naisina.

 

Oma polkuni kohti voimaantumista ja oman elämäni omistamista ja johtamista käynnistyi avioerosta ja loppuunpalamisesta laulajan uralla vuonna 2005. Ihmeellisen enkelikohtaamisen myötä aloin spontaanisti ymmärtää henkisiä lakeja ja sielun evoluution prosessia. Avauduin kaikkialla läsnäolevalle Valolle ja menetin kosketuksen kehoyhteyteeni muutamaksi vuodeksi.

Oma kehoon laskeutumiseni käynnistyi viimein äänenmenetyksen myötä vuonna 2012, kun minulla todettiin spasmodinen dysfonia äänihuulissa. Tämä johdatti minut tutkimaan äänen, henkisyyden, keho- ja kohtuyhteyden, oman voiman ja sukulinjoista tulevien karmisten vaikutusten yhteyttä. Sisäiseksi ohjaajakseni ilmestyi Maria Magdalena, joka johdatti minut ikiaikaisen pyhän feminiinin viisausoppien ja kehoni jumalallisuuden lähteelle.

Pyhän feminiinin viisausopit kumpuavat aina vanhan Egyptin ajoista saakka, joka oli jumalatartemppeleiden ja -rituaalien kulta-aikaa, ja jolloin papittaret, jumalattaret, parantajanaiset ja tietäjänaiset olivat korkeimmassa arvossa yhteiskunnassa. Alunperin tätä samaa viisautta on ollut olemassa jo sumerilaisten ja babylonialaisten keskuudessa, ja tätä polkua kutsuttiin nimellä Venus-polku, joka yhdistää nämä opit aina tähtiin saakka.

Tuolloin tiedettiin, että naisilla oli maagisia, parantavia voimia ja heidän kohtunsa - jolla oli suora yhteys heidän ääneensä - oli portti elämää ylläpitäviin voimiin.

 

Meillä Pohjolassa puhutaan LOVIVOIMASTA tai VÄESTÄ.

 

Meidän tehtävämme sieluina ei ole siis ainoastaan avautua valolle vaan alkaa myös KEHOLLISTAA sitä, jolloin törmäämme uudelleen kaikkeen siihen, mistä luulimme henkisinä ihmisinä pitävän kieltäytyä: 

Kehoyhteyteen

Seksuaalisuuteen

Naiseuteen 

Nautintoon

Ääneen

Runsauteen

Rahaan

Voimaan

 

Törmäämme silloin väistämättä väärentyneisiin uskomuksiin siitä, millainen henkisen naisen kuuluu olla ja miten hänen tulee käyttäytyä.

 

Juuri näiden uskomusten purkamiseen Pyhän Feminiinin Ikiaikainen Viisaus on merkittävän

 

PARANTAVAA,

 

EHEYTTÄVÄÄ &

 

REVOLUUTIOMAISEN VAPAUTTAVAA, 

 

jotta voimme luoda elämän ja tulevaisuuden, jota todella kaipaamme ja joka meille henkisinä, itsemme kehollistavina naisina - Kuningattarina - kuuluu. 

 

Ilman tätä työtä olemme ikuisesti sekä oman menneisyytemme että sukulinjasta

ja ihmiskunnan historiasta tulevan koodauksen vankeja.

 

ON EKSTAATTISEN VAPAUTUMISEN AIKA!

 

 

Siis... Kaiken henkisen työskentelyn ja "ylöspäin" suuntautuvan antaumuksen jälkeen olet täällä ASTUMASSA takaisin materiaaliseen maailmaan, VILLIINTYMÄSSÄ luonnon ja kehosi ekstaattiseen, parantavaan yhteyteen, AVAUTUMASSA esivanhempiesi elävälle tuelle, PALAUTTAMASSA nautinnon ja alkuperäisen kohtuvoimasi elämääsi sekä PYHITTÄMÄSSÄ elämäsi Jumalalliselle ja ikiaikaisille Pyhän Feminiinin perinteille - mikä on puolestaan portti aitoon, kehollistettuun Kuningatar-olemukseesi!

Autan sinua muistamaan todellisen IKUISEN ITSESI, jonka myötä vapaudut karmisista kierteistä, vanhoista kahleista sekä pieneksi jääneistä todellisuuksista. Autan sinua AISTIMAAN valon jalkojesi alla, pyhän liekin kohdussasi sekä jumalallisen rakkauden kaikkialla luomakunnassa, jotta voit luoda itsellesi sen Valtakunnan, jonka olet tullut luomaan. 

Minä en sovi mihinkään sovinnaisen elämän tai naiskuvan laatikkoon - niin kuin et sinäkään. Olet vapaa sielu vapaassa, ekstaattisessa kehossa, valmiina nousemaan SEURAAVALLE TASOLLE voimassasi, myötätunnossasi ja menestyksessäsi.

Minä olen sinun laillasi Maaginen, Ekstaattinen Nainen, joka on tullut maailmaan OLEMAAN 'JUMALAN OMA EKSTAATTINEN NAUTINTO' FYYSISELLÄ TASOLLA, palveluksena sinulle, minulle, meille kaikille ja tälle planeetalle.

 

RAKAS KUNINGATAR,

ON AIKA OMISTAA VALTAKUNTASI JA VALAISTA JUMALALLISET FEMINIINISET VOIMASI,

JOTTA VOIT LUODA MAAILMASSA SEN POSITIIVISEN MUUTOKSEN,

JOTA OLET TULLUT LUOMAAN!

 

 

OLEN VALMIS ASTUMAAN VALTAISTUIMELLENI!