Young Livingin Eteeriset Öljyt

Young Living Eteeriset Öljyt tuovat Ripauksen Lumoavaa Luksusta arkeesi!

 

"Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia kosmeettisiin tarkoituksiin sekä niiden henkisesti ja hengellisesti kohottavien ominaisuuksiensa vuoksi. Young Living on aina ollut eturintamassa tuoden tätä ikivanhaa perinnettä nykypäivän käyttäjille ja tiedottaen miljoonille ihmisille mielen ja kehon hyvinvoinnista, jonka he eivät ehkä koskaan ajatelleet olevan mahdollista. Koska öljyt uutetaan pääasiassa huolellisella vesihöyrytislausmenetelmällä sekä kylmäpuristamalla, puhtaimmat eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne uutetaan. Kun kädessäsi on pullo tehokasta eteeristä öljyämme, ulottuvillasi on koko luonnon puhdas olemus." -Young Living

NÄIN LIITYT HELPOSTI YOUNG LIVING -ÖLJYJEN TILAAJAKSI 

🌸Klikkaa Young Livingin kotisivuille täältä

🌸Tulet sivulle, jossa lukee "Valitse oma jäsenyytesi"

🌸Valitse "Jälleenmyyjä" (joka minäkin olen). Saat suosikkituotteittesi vähittäishinnasta 24 % alennusta ja sinulla on mahdollisuus niin halutessasi luoda Young Livingin puhtaista öljyistä itsellesi kokonainen toimeentulo tai vähintäänkin oikein mukavaa lisätuloa - ja samalla edistät luonnonmukaisen hyvinvoinnin tukemista niin lähelläsi kuin koko maailmassakin! Jos olet kiinnostunut öljyistä liiketoimintana (tämä ei siis ole mitenkään pakollista, ainoastaan mahdollisuus), niin ota minuun yhteyttä [email protected], niin ohjaan sinut asiassa mielelläni eteenpäin!  

🌸Nyt takaisin sisäänkirjautumiseen: Valitse seuraavaksi "Maa" ja "Kieli", ja vastaa sitten kysymykseen "Kenen kautta tutustuit Young Livingiin?" Klikkaa: "Sain kutsun jäseneltä, ja minulla on hänen tunnusnumeronsa."

🌸Kirjoita kysymyksen alle kumpaankin kohtaan numerosarja 3342156. Se on minun Sponsori ID-koodi.

🌸Tämän jälkeen eteesi aukeaa lomake, johon täytät omat tietosi. Etene ohjelman ohjeistuksen mukaisesti.

🌸Kun olet täyttänyt tietosi eteesi aukeaa erilaisia aloituspakkauksia. Älä kuitenkaan valitse mitään vielä tässä vaiheessa, vaan skrollaa ihan sivun alalaitaan ja valitse ”Jatka ilman aloituspakkausta”. 

🌸Pääset nyt varsinaiseen verkkokauppaan eli Young Livingin virtuaalitoimistoon ja öljyjen aarreaittaan! Valitse vasemmasta laidasta Essential Rewards, joka on Young Livingin oma kuukausitilausohjelma. Valitse päivä, jolloin toivot että kuukausittainen toimituksesi tulee ja tee tilauksesi Essential Rewards-ohjelman kautta. Kun tilaat tämän kuukausitilauksen kautta, saat toimituskulut puolet edullisemmin ja keräät pisteitä, joilla pystyt tilaamaan tuotteita ilmaiseksi. Lisäksi kuukausitilaajat saavat myös ylimääräisiä lahjoja ja promotuotteita. Tämän kuukausitilausohjelman voit halutessasi lopettaa koska vain soittamalla tai meilaamalla Young Livingin asiakaspalveluun (0800813239). 

🌸 Käy seuraavassa kuussa vaihtamassa tilauksesi tuotteet Essential Rewards-kohdasta eli kirjaudut vain tunnuksillasi verkkokauppaan sisälle ja valitset kyseisen kuukauden tuotteesi. Ohjelma lähettää tästä kyllä myös muistustusviestin. Itse menen klikkailemaan seuraavan kuun tuotteeni jo usein siinä vaiheessa kun toimitukseni tulee. 

🌸 Suosittelen lämpimästi aloittamaan kustannustehokkaalla ja monipuolisella aloituspakkauksella, jossa saat diffuuserin sekä kaikki tärkeimmät öljyt, joiden kanssa sinun on helppo päästä alkuun! Valittavana on kahdenlaisia aloituspakkauksia: Dewdrop-diffuuserilla sekä Aria-diffuuserilla. Sitten vain nautiskelemaan niin ihanista öljyistä kuin Essential Rewardsin eduistakin!

Mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää, autan mielelläni!

HUOM! Järjestelmässä on jossain vaiheessa ollut jotain pieniä bugeja, ja uudet asiakkaat ovat joutuneet täyttämään tietonsa muutaman kerran ennen kuin ohjelma on vienyt prosessin loppuun saakka. Älä siis hätäänny, jos ohjelma heittää sinut aluksi "ulos". Aloitat vain prosessin uudelleen.

+ Liity tilaamisen jälkeen mukaan suljettuun Deepthin Young Living -yhteisö FB-ryhmään:

 
LIITY Deepthin Young Living FB-RYHMÄÄN!

Young Living Eteeriset Öljyt - Käyttövinkkejä ja ohjeita 

Yleisimmät eteeriset öljyt
ja muutamia käyttövinkkejä hyvinvoinnin tukena

Lue lisää!

Miten minä löysin Young Livingin ihanat eteeriset öljyt?

Young Livingin puhtaat eteeriset öljyt tulivat omaan elämääni syksyllä 2015 ystäväni myötävaikutuksella. Olin saanut seurata vierestä, miten hän hoiti niin itseään kuin koko perhettään ja kotiaan eteeristen öljyjen avulla mitä vakuuttavimmin tuloksin, joten halusin itsekin kokeilla öljyjen maagisia vaikutuksia. 
 
Muistan ihastelleeni ensimmäisellä Intian matkallani, miten koko maa oli täynnä erilaisia tuoksuja, ja miten huumaavia niistä parhaimmat olivat. Suomeen palatessani jäin kaipaamaan tuoksujen kohottavaa voimaa, kun tajusin, miten neutraalissa ympäristössä elämme. Amman luota toin ensimmäiset eteeriset öljyt ja luonnonparfyymit, ja pikku hiljaa luovuin kotona kaikesta keinotekoisesta kosmetiikasta, parfyymeistä, siivousaineista sekä hiustuotteista. Tänä päivänä kotimme on täysin kemikaalivapaa!
 
Kun sain tutustua Young Livingin öljyihin, niistä tuli nopeasti iso osa jokapäiväistä elämääni. Käytän niitä sekä kohottamaan, vahvistamaan, hoitamaan että puhdistamaan niin kehoani, ihoani, mieltäni kuin kotianikin. En voisi enää kuvitellakaan eläväni ilman näitä ihania tuoksuja elämässäni! 
 
Siksi uskallan suositella lämpimästi Young Livingin eteerisiä öljyjä muillekin! Jos haluat liittyä Young Living-öljyjen tilaajaksi, niin voin auttaa sinut alkuun. Öljyjä pääsee nimittäin tilaamaan vain rekisteröityneet käyttäjät, ja päästäksesi rekisteröitymään, tarvitset jonkun jo rekisteröityneen tilaajan itsellesi "suosittelijaksi". Näin varmistetaan myös, että jos sinulle tulee kysymyksiä, niin sinulla on joku henkilö, jolta voit suoraan kysyä neuvoja ja joka voi ohjata sinut eteenpäin Young Living-tiimin luo vielä syvemmissä kysymyksissä. Suosittelija saa myös tilauksistasi bonusta omalle tililleen.
 
"Kerrotaan, että mm.Grand Master Choa Kok Sui oli taitava öljyilijä, ja Pyhä Mestari Mei Ling keskittyi Egyptissä eläessään nimenomaan aromaterapiaan. Myös sellaiset tunnetut henkilöt kuin Hildegard Von Bingen ja monet kuninkaalliset ja eri maailmankatsomusten Jumalat ja Jumalattaret ovat kautta aikain käyttäneet eteerisiä öljyjä seremonioissaan.
 
Öljymolekyyleissä on kristallirakenne, ja koska olemme juuri nyt nousemassa Uuden Ajan kristallitimanttisiin värähtelyihin, öljyjen hienovaraiset värähtelyt auttavat meitä muuntamaan hiilipohjaisen kehomme kristallitimanttipohjaiseen kehoon."

Copyright Deepthi Oy

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.