Marian ja Yeshuan Rakkaudessa...

3 AVAINTA UUDEN AJAN PYHÄÄN LIITTOON

2-OSAINEN TRANSMISSIO WORKSHOP 

 

TALLENNE NYT SAATAVILLA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

❤️Oletko valmis päivittämään ihmissuhteesi sydäntietoiselle pohjalle?

 

❤️Janoatko kokea kumppanisi kanssa syvempää yhteyttä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta?

 

❤️Tunnetko, että suhteenne on kenties lakastumassa ja olette ajautuneet kauaksi toisistanne?

 

❤️Vai oletko kenties elänyt pitkään yksin ja olet nyt valmis vastaanottamaan elämäsi rakkauden?

 

❤️Oletko valmis päästämään irti ja avautumaan uusille käsityksille siitä, mitä todellinen syvä, sydänyhteyteen perustuva ihmissuhde voi olla?

 

❤️Oletko valmis ottamaan 100%:n vastuun omista tunteistasi, elämästäsi  ja todellisuudestasi ja avautumaan ilolle, runsaudelle ja vapaudelle - myös parisuhteessasi?

 

❤️Kaipaatko elämääsi ja suhteeseenne raikasta sykettä, seksuaalista kipinää ja mehukasta yhdessäoloa?

 

❤️Haluatko oppia kulkemaan haastavinkien parisuhdevaiheiden läpi sydän auki, rakkaudessa ja luottamuksessa?

  

 

Jos vastasit 'Ah, Kyllä! Ehdottomasti' tämä Transmissio Workshop on sinun!

 

 

 

 

ASTU MUKAAN MARIAN JA YESHUAN VIITOITTAMALLE RAKKAUDEN POLULLE

 

Tahdon mukaan!

- PYHÄ LIITTO -

AVAIN UUDEN AJAN RAKKAUTEEN

 

Siirtyessämme Uuteen Vesimiehen aikaan, kaikki elämässämme päivittyy uudelle tasolle - myös ihmissuhteemme ja se, miten ihmissuhteissamme olemme. Olemme tekemässä kollektiivista siirtymää sydäntietoisuuteen ja sydäntietoisiin ihmissuhteisiin, mikä tarkoittaa sitä, että on monia asioita, joita tulemme tulevina vuosina purkamaan, oppimaan alusta uudelleen sekä vastaanottamaan.

Puramme vanhoja käyttäytymismalleja ja sukulinjoista tulevia asioita, teemme tietoisia sisäisiä uudelleenvalintoja, linjaamme itsemme toimimaan sydämestä käsin, vapautamme psyykeestämme ja solumuististamme niitä asioita ja toimintamalleja, jotka varjostavat puhtainta rakkauden kokemusta, sekä opettelemme antautumaan puhtaan rakkauden kokemukselle joka tasolla. 

Avaudumme aivan uudenlaisille tavoille olla ihmissuhteissa ja yhteydessä muihin ihmisiin ja ympäröivään maailmaan. Alamme ymmärtää syvemmin seksuaalisuuttamme ja elämänenergiaamme. Opettelemme uusia kommunikaatiotapoja ja lukemaan toisiamme yhä selvemmin myös energiatasolla, mikä tuo ihmissuhteisiimme aivan uudenlaista syvyyttä, läpinäkyvyyttä, iloa ja henkistä rikkautta.

 

MIKÄ ON PYHÄ LIITTO?

Pyhä Liitto tarkoittaa sydäntietoista, korkeampaan rakkauteen perustuvaa suhdetta; ensisijaisesti itsemme kanssa, yhdistyneenä jumalalliseen. Tämän Pyhän Liiton sisäisen tilan voimme jakaa toisen ihmisen kanssa ja kokea yhdessä ennennäkemätöntä yhteyttä, harmoniaa, iloa, sydämentason sitoutumista ja vapautta. Elääksemme Pyhässä Liitossa myös ihmissuhteissa, meidän täytyy muodostaa itseemme syvä suhde, jättää taaksemme kiinnittyminen toiseen ihmiseen, ripustautuminen, toisen kautta eläminen, toisen varjossa eläminen sekä toisen asettaminen väärällä tavalla elämämme keskipisteeksi niin, että menetämme itsemme. 

 

Pyhässä Liitossa elämme sitoutuneena ennen kaikkea itseemme ja korkeampaan rakkauteen, josta kaikki muut ihmissuhteet kumpuavat.

 

 

MARIA JA YESHUA SUOJELIJOINA JA VALOMAJAKKOINA

Tässä Pyhän Liiton Transmissio Workshopissa suojelijoinamme toimii Maria Magdalena yhdessä Yeshuan, puolisonsa kanssa. He valaisevat universaaliin rakkauteen perustuvaa workshoppiamme ja auttavat meitä astumaan Pyhän Liiton ihmissuhteisiin Jumalallisen Äidin siipien suojissa. Maria ja Yeshua elivät omana aikanaan Pyhässä Liitossa, ja he ovat kylväneet meihin muistamisen siemenet; että eräänä kauniina päivänä avaudumme tosiolemuksellemme rakkaudessa ja seuraamme heidän jalanjälkiään. Sen aika on nyt!

 

 

PYHÄ LIITTO

Transmissio Workshop Sisältää:

 

Tässä 2-osaisessa syvässä, transformatiivisessa Transmissio Workshopissa jaan kanssasi

3 PYHÄÄ AVAINTA

Pyhään Liittoon astumiseen (ah, kyllä, ne ovat perustavanlaatuisia!).

Jaan kanssasi oman kokemukseni Pyhään Liittoon kasvamisesta, sen eri vaiheista, sekä ne harjoitukset joiden avulla luot pohjan omalle Pyhän Liiton parisuhteellesi. 

Transmissio Workshoppimme toteutuu luennon ja kotitehtävien avulla, transmissioiden välityksellä sekä yhteisillä keskusteluilla. Teemme myös meditaation yhdessä Marian ja Yeshuan kanssa, sekä saat käyttöösi ennalta nauhoitetun Pyhän Liiton meditaatioäänitteen, jota voit tehdä joko yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. 

Lisäksi tukenamme tässä prosessissa on tätä Transmissio Workshopia varten perustettu oma, suljettu FB-ryhmä, jossa saamme jakaa tuntemuksiamme turvallisesti yhteisen matkamme ajan.

Huom! Matkasi alkaa heti, kun päätät lähteä mukaan - niin energeettisesti kuin fyysisestikin. Marian ja Yeshuan energia alkaa tehdä työtään Sinussa, ja saat ilmoittauduttuasi minulta ennakkotehtävän, jonka avulla valmistaudut tulevaan ensimmäiseen tapaamiseemme. 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

 

ENERGIANVAIHTO:

88€

(133€)

TÄMÄ TRANSMISSIO WORKSHOP ON TALLENNE LIVELÄHETYKSESTÄ

TAHDON MUKAAN

Tranmissio Workshopin ohjaajana Deepthi

Minä olen Deepthi Godesa, laulaja, kirjailija ja Pyhä Nainen Akatemian perustaja. Olen intohimoinen pyhien naisten sielunkasvun kouluttaja ja aktivoin naisia astumaan korkeimpaan potentiaaliinsa - feminiiniseen voimaansa - jotta he voivat elää täyttymyksellistä elämää runsaudessa, autuudessa ja vapaudessa joka tasolla elämässään!

Saatat tuntea minut myös nimellä Kirsi Ranto ja muistaa minut tangokuningattarena ja iskelmälaulajana. Oma avioeroni ja loppuunpalamiseni olivat minun herättäjäni tietoiselle sydämenpolulleni 15 vuotta sitten eräässä enkeli-istunnossa. Muutama vuosi myöhemmin tapasin Äiti Amman, jonka myötä iskelmälavat vaihtuivat enkelikonserteiksi ja oma henkinen polkuni aukesi. Aloin jakaa omia kokemuksiani blogissani, minkä myötä aloin saada kutsuja tulla pitämään henkisen kasvun tilaisuuksia, retriittejä ja luentoja ympäri Suomea.

Vuonna 2012 menetin ääneni ja sain lääkäriltä lausunnon, että en pystyisi laulamaan enää koskaan. Tämä lausunto sysäsi minut tutkimaan pyhää naiseutta, pyhää seksuaalisuutta ja oman voiman yhteyttä paranemiseeni. Sain avukseni Maria Magdalenan, joka alkoi sisäisesti ohjata minua tutkimaan syvemmin naisen psyykkeeseen ja feminiiniseen olemukseen kätkettyjä salaisuuksia. Maria Magdalenan opetusten myötä opin aktivoimaan oman kehoni ja sain yhteyden omaan kohtuuni, mikä oli yllättäen avain koko ääneni palauttamiseen. Tämän prosessin myötä olen avautunut aktivoimaan ja kehollistamaan pyhän feminiinin laatuja ja ymmärtämään itseäni syvemmin ja laajemmin niin psyykkisesti, kehollisesti, seksuaalisesti, henkisesti kuin emotionaalisestikin. Kaikki on yhteydessä kaikkeen.

Tätä kaikkea jaan nykyään myös muille naisille niin koulutuksissani, meditaatioiden, kirjojeni kuin musiikkinikin välityksellä. Haluan nähdä maailman, jossa naiset saavat ilmentää naiseuttaan vapaasti, elää täydessä yhteydessä itsensä kanssa ja jossa luomme yhdessä kaikille parempaa paikkaa olla ja elää. Uskon, että jumalallisen feminiinin aika on nyt, ja se tulee kohottamaan ihmiskunnan rakkauden paradigmaan, yhteyteen luonnon ja koko maailman kanssa.

Se mitä Pyhä Liitto Transmissio Workshopissa jaan, on minun 15 vuoden harjoittelun tulosta. Ja yhä vain avautuu uusia tasoja, joita voin vain ilolla ihmetellä! Tule mukaan tähän revoluutiomaiseen aikaan astumaan omaan sisäiseen Pyhään Liittoon ja feminiiniseen valoosi ja voimaasi ja auttamaan näin kaikkia muitakin!

"Married life, if lived with the proper love and understanding, helps awaken the feminine within a man, and the masculine within a woman." Amma

 

Tahdon astua Pyhään Liittoon nyt!

OLEN VALMIS, PÄÄSTÄ MINUT SISÄÄN!