Astu omaan Pyhän Naisen voimaasi ja Timanttisydämesi ohjaukseen

 

3 VIIKON HENKILÖKOHTAINEN INITAATIOMATKA SISÄISEEN

Vapauteen, Runsauteen ja Rakkauteen

 

Lokakuun Temppelipaikat nyt haussa! 

 

Tämä on se hetki, jota olet sisimmässäsi odottanut koko elämäsi, rakas siskoni. Olet väsynyt jatkuvaan taisteluun, rahahuoliin, huonoihin ihmissuhteisiin, yleiseen voimattomuuteen ja vanhan ajan henkisen polun viitekehyksiin, joissa sinun pitää pienentää itsesi, olla näkymätön ja kärsiä saavuttaaksesi jotakin. Samalla tiedät, että olet tullut tähän maailmaan tekemään "isoja asioita", luomaan uutta maailmaa, levittämään siipesi ja täyttämään oman sydänmissiosi. Tämä kaikki jää kuitenkin toteutumatta, koska elämäsi on pääosin selviytymistä ja muiden tarpeiden täyttämistä. Et tiedä mistä lähtisit liikkeelle ja miten tehdä se vakaa hyppy, joka auttaa sinut uuden elämäsi alkuun. Minä tiedän, ja voin auttaa sinua. Olen nimittäin kulkenut tuon saman polun. Yksin.

Mutta Rakkaus, sinun ei tarvitse kulkea yksin - eikä tehdä samoja virheitä mitä minä tein. On olemassa keinoja selviytyä kaikesta helpommin, nopeammin ja kevyemmin. Me elämme jo uudessa Vesimiehen Timanttiajassa, jossa kaikki on nopeutunut ja voimme valita karmavapaan, runsauden ja ilon täyteisen elämän. Mutta se vaatii sinulta Rohkeutta. Se vaatii Rohkeutta tarttua toimeen ja pyytää apua. Se vaatii Rohkeutta, Sitoutumista ja Tahtoa päättää vaatia ja vastaanottaa itsellesi parasta.

 

Se vaatii sitä, että Valitset itsesi.

 

Jos olet koko elämäsi laittanut muiden tarpeet ja elämät omasi edelle, tiedän että se ei ole helppoa. Mutta siksi minä olen tässä, sinun ei tarvitse tehdä tätä yksin. 

Minä olen valmistellut sinulle temppelin. Tuo temppeli on seuraavan kolmen viikon ajan yksin sinun, sinun enkeliesi ja Jumalallisen Äidin. Tuohon temppeliin tulet kanssani kerran viikossa videon välityksellä kolmen viikon ajan tapaamaan itseäsi. Minä opastan, autan, sanoitan, tuen ja kuuntelen sinua papitarsiskonasi, kun alat laskeutua oman Sydämesi pyhättöön. Temppeli on pyhitetty sinulle, astu sisään! 

UUSI ELÄMÄ

Runsaudessa, valossa ja sisäisessä tasapainossa

Ihanaa, olen valmis!

TÄMÄN TULET SAAMAAN...

 

1:1 Pyhä Nainen Initaatio & Aktivaatio Sydämenpolulle sisältää:

💎1 x 30min. tämän hetkisen elämäntilanteesi läpikäynti ja tarpeidesi kartoitus enkelten ja Äidin ohjauksessa 

💎3 x 60min. henkilökohtaisen Pyhä Nainen -istunnon, joka auttaa sinua tasapainottamaan henkisen, emotionaalisen, mentaalisen ja fyysisen hyvinvointisi.

💎Timanttisydänaktivoinnin, joka avaa sinut uuden ajan Pyhän Runsauden polulle kaikilla elämän osa-alueillasi

💎Ohjausta oman Sydämenpolkusi kulkemiseen, selkeyttä elämänvalintoihisi ja tukea itsesi rakastamiseen

💎Karmisten mallien ja aikajanojen puhdistamisen

💎Puhdasta, rakkaudellista kanavoitua ohjausta mihin tahansa asiaan, jota kannat sydämessäsi

(Arvo 1500€)

 

BONUS:

💎Temppelituki sähköpostin ja Messengerin välityksellä koko 3 viikon ajan klo:11-21 (Arvo 444€)

💎Valoa-albumi ja Sydämen Matkaopas -kirja lahjaksi (Arvo 55€)

💎Young Livingin eteerinen öljy lahjaksi (Arvo n.40€)

(Arvo yhteensä 539€)

 

Kaikki tämä valitseminasi päivinä kolmen viikon aikana Lokakuussa 2019

Ole se valo joka olet

Kyllä!! Olen valmis astumaan uuden ajan timanttiaikajanalle nyt!

Mikä on Pyhä Nainen Initaatio & Aktivointi Sydämenpolulle?

Pyhä Nainen Initaatio & Aktivointi Sydämenpolulle on henkilökohtainen initaatiomatka, jossa kuljen kolme viikkoa vierelläsi pitäen sinulle yllä korkeavärähteistä, puhdistavaa, linjaavaa ja aktivoivaa temppelitilaa. Aktivaatiomatka alkaa siitä hetkestä, kun tilaat palveluni. Valmistan sinulle rakkaudellisen, energeettisen temppelitilan, jonne kokoonnumme videon välityksellä kerran viikossa 60 minuutin ajaksi (+ elämänkartoituspuhelu 30min). Temppelikokoontumisien aikana käymme läpi elämäsi asioita ja saat niihin kauttani henkistä papitarohjausta, tukea, harjoituksia ja puhdistavia aktivointeja. Työskentelemme mm.korttien välityksellä, teemme timanttienergiameditaatioita, energiapuhdistuksia, eheyttävää tunnetyöskentelyä ja tantrisia pyhän sydämen harjoituksia. Lisäksi saat minulta sähköposti- ja Messenger-tuen koko kolmen viikon ajan.

Tarjoan tätä palvelua nyt ensimmäistä kertaa tässä muodossa Suomessa, koska olen kokenut viimeisen 10 vuoden aikana naisten kanssa työskennellessäni, että niin moni nainen on yksin omalla henkisen kasvun polullaan ja tarvitsisi toista naista, papitarsiskoa, vierelleen kulkemaan, sanoittamaan asioita ja tukemaan sydämenpolun eri vaiheissa. Olen nähnyt ja kokenut, miten naisilla, jotka osallistuvat iltoihini ja retriitteihini, aktivoituu isoja asioita, ja he pystyvät hetken pitämään uutta energiaa yllä, mutta koska heillä ei ole arjessa ketään vierellä tukemassa tällä polulla ja pitämässä pyhää tilaa yllä, he putoavat pahimmassa tapauksessa samaan tilaan, missä he olivat ennen iltaamme. Tähän haluan tällä palvelulla tuoda muutoksen ja tarjota tilaisuutta vähintään kolmen viikon yhteiseen matkaan, jossa saamme oman matkasi kunnolla käyntiin. Halutessasi voit jatkaa tästä minun vuoden Pyhä Nainen Ylipapitar -koulutukseen, ja saat siitä 500€:n alennuksen tämän Initaatiovaiheen läpikäyneenä. Seuraava koulutus alkaa tammikuussa 2020.

Kenenkään ei pitäisi enää jäädä yksin näiden asioiden kanssa, vaan jokaisella on oikeus omaan papitarsiskoon, joka pitää kasvupolulla yllä pyhää tilaa, jotta todellinen sydämen alkemia ja transformaatio voi tapahtua ja alat kantaa itse itseäsi.

 

Olen valmis aktivoimaan Timanttisydämeni ja Sydämenpolkuni täyteen loistoonsa!

Temppelipalveluhinta

Pyhä Nainen Initaatio & Aktivaatio Sydämenpolulle + 24/7 sähköposti- ja Messenger-tuki lokakuussa 2019

Maksa kerralla

888€

(Todellinen arvo 2039€)

Maksa kerralla, säästä 177€

Early Bird hinta voimassa 25.09 saakka

Hinta 01.10 lähtien 1065€

Maksa nyt

Maksa 3 erässä

355€

 

Yhteensä 1065€

1.erän maksu 25.09

2.erän maksu 02.10

3. erän maksu 09.10

Maksa nyt
Huom! Jos toivot jotain muuta maksutapaa tai maksun suorittamisessa on ongelmia, niin otathan yhteyttä [email protected]

Deepthi Godesa ~ Ole se valo joka olet

Olen uuden ajan Pyhän Feminiinisyyden opettaja ja ohjaaja, Valon Äänen kouluttaja & mantralaulaja, sekä Pyhä Nainen Akatemian perustaja ja kirjoittaja. Autan uuden ajan pioneerinaisia astumaan todelliseen pyhään feminiiniseen voimaansa, sisäiseen vapauteen ja autuaalliseen runsauteen!

Koin vuonna 2005 henkisen havahtumisen ja spontaanin avautumisen universaalille rakkaudelle, mikä muutti elämäni suunnan kertaheitolla ja saatteli minut sydämenpolulle. Olen siitä lähtien kouluttautunut henkisen alan koulutuksissa sekä Suomessa että ulkomailla ja tehnyt antaumuksellista sisäistä työtä itseni kanssa. Minun polkuni erikoistumisalueinani ovat olleet enkelityöskentely, pyhän feminiinisyyden ja seksuaalisuuden teemat (tantra), pyhä runsaus, pyhän liiton teemat, uuden ajan timanttikoodien kehollistaminen, tunnetyöskentely, energiatyö, kosmiset lait, valon ääni ja ihmisen kokonaisvaltainen ymmärtäminen ja vapauttaminen.

Vuodesta 2010 saakka olen ohjannut ympäri Suomea EnkeliJumalatar-iltoja ja -retriittejä, kirjoittanut kolme kirjaa sekä luennoinut, pitänyt yksityisistuntoja, ohjannut meditaatioita ja pitänyt sisäiseen hiljaisuuteen virittäviä konsertteja. Syksyllä 2018 perustin Pyhä Nainen Akatemian, jonka ensimmäinen vuoden kestävä Pyhä Nainen Ylipapitar-koulutus käynnistyi syyskuussa 2008.

Missionani on ihmiskunnan ja erityisesti naisten saattaminen pyhään feminiiniseen Vesimiehen aikaan ja sisäiseen vapauteen, iloon, runsauteen ja rakkauteen. 

 

"Osallistuin huhtikuussa Deepthin vetämälle Pyhä Nainen Initiaatiomatkalle. Henkiselle matkalle minut töytäisi voimakas katalyyttinen sielukohtaaminen, joka johdatti minut etsimään sisäistä jumalatartanii ja tasapainottamaan feminiinisen ja maskuliinisen puolen itsessäni.Olen jo pitkään ollut jumiutuneessa tilanteessa ja tunsin kiertäneeni kehää. Tämä huhtikuinen matka Deepthin kanssa auttoi minua katkaisemaan jumittamisen siteet; tiesin oikeastaan jo asiat sisälläni, mutta keskustelut Deepthin kanssa avasivat silmäni. Kun asiat puhutaan ääneen sana tulee lihaksi, todellakin. Deepthi on mitä ihanin enkeli opastamaan meitä feminiiniseen voimaamme. Tämän matkan käyneenä tunnen saaneeni tuhannesti työkaluja ja voimaa jatkaa tätä Pyhän Naisen matkaa ja luottamaan oman sydämeni johdatukseen. Kiitos, kiitos, kiitos ihana Deepthi, olet enkeli!"

Pia, Jyväskylä

"Olen ollut siunattu, kun minulla on ollut mahdollisuus olla monessa erilaisessa Deepthin tapahtumassa mukana reilun kuuden vuoden aikana. Ensimmäisellä tapaamiskerralla Enkeli-illassa syksyllä 2012 elämäni oli sillä hetkellä täydessä myrskyssä ja kaaoksessa. Olin hukassa oman itseni kanssa. Deepthin kautta enkelit ja Valonauttajat valoivat minuun rauhaa ja luottamusta elämään. Sain vahvistusta ja muistutusta omista sisäisistä voimistani. Sain valtavasti voimia kohdata ja käydä läpi parin kuukauden päästä tapahtuneeseen mieheni menehtymiseen ja yhteisen pienen tyttäremme tukemiseen isän pois menosta johtuen.

Siitä alkoi iso kasvun matka omaan sisäiseen rakkauteen ja omien kanavien aukeamiseen. On ollut paljon kasvunpaikkoja, kipua ja hammasten kiristelyä, itkua sydänjuuria myöten. Sitä enemmän kuitenkin ollut naurua sydänjuuria myöten. Varsinkin retriiteissä ja EnkeliJumalatar-illoissa on ollut keskeisimpänä löytää luottamusta itseen ja omaan sydänohjaukseen sekä on ollut tärkeää saada vahvistuksia omille ajatuksille: "En olekaan hullu, vaan nämä kokemukseni ja ajatukseni on ihan normia"! Deepthi valoi rohkeutta luottamaan sydämen ohjaukseen ja sen kautta tekemään muutoksia elämässä, jotta voi elää onnellisena, itselle rehellistä elämää."

Kreeta, Kouvola

"Deepthi on ollut elämäni suurissa tapahtumissa mukana aina vuoden 2014 Hartolan retriitistä asti. Tuo retriitti oli se matka, jolloin illan siunauksen jälkeen sain tuntea kolmen eri enkelin puhdistavan hoidon. Minulle tuotiin eteeni kaikki siihen asti kantamani katkeruus, anteeksiantamattomuus itseäni ja muita kohtaan ja kysyttiin vieläkö haluat näitä kantaa? Olin silloin valmis niistä luopumaan ja tunsin fyysisesti kuinka minusta puhdistettiin tuo kaikki pois. Tämän jälkeen en enää ole itseeni varastoinut näitä tuntemuksia. 

Olen kokenut, että Deepthin läheisyys, energia ja ääni sekä olemus on niin voimallisen puhdistavaa ja sydäntä avaavaa. Hän on ollut minun sydänmatkallani niin tärkeä ihmisenkeli, että soisin ja toivoisin tapahtumiin osallistuvien saavan kokea tuota sydäntietoisuutta ja mitä se todella tarkoittaa. Suosittelisin siis toisille matkaa hänen kanssaan itseensä ja sydäntietoisuuteen sekä rakkauteen. Usein energiat ovat olleet niin voimallisia, että töppöset eivät ole meinanneet pysyä maassa."
 
Satu, Jyväskylä

 

Ihanaa, olen valmis tälle matkalle!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.