Astu omaan Pyhän Naisen Voimaasi ja Sydämesi totuuden ohjaukseen!

 

Lämpimästi tervetuloa 3 viikon henkilökohtaiselle Initaatiomatkalle Deepthin kanssa

Vapauteen, Runsauteen ja Rakkauteen 

Tämä on se hetki! Olemme astuneet vuoteen 2020 ja siirtymssä uuteen, taianomaiseen Vesimiehen Timanttiaikaan, jossa luomme tietoisesti elämäämme korkeassa värähtelyssä yhdessä Universumin ja pyhän sydämemme kanssa! Kaikki on nyt nopeutunut ja voimme valita karmavapaan, runsauden ja ilon täyteisen elämän. Oletko valmis? Oletko valmis astumaan Täyteen, Säkenöivään Potentiaaliisi ja tekemään unelmistasi totta? Ja vielä ilolla, nautiskellen ja juhlien! Hienoa!! Lue sitten eteenpäin! 

UUSI JUMALATARELÄMÄ 2020

Runsaudessa, valossa ja sisäisessä tasapainossa 

Olet Rakkauden Jumalatar, upea Pyhä Nainen!

 

Minä olen valmistellut sinulle rakkauden temppelin. Tuo temppeli on seuraavan kolmen viikon ajan yksin sinun, enkeliesi ja Jumalallisen Äidin. Tuohon temppeliin tulet kanssani kerran viikossa videon välityksellä kolmen viikon ajan tapaamaan rakasta jumalataritseäsi. Minä opastan, autan, sanoitan, tuen ja kuuntelen sinua, kun alat laskeutua oman Sydämesi pyhättöön. Teemme sen pehmeästi, rakkaudella ja nauttien! Temppeli on pyhitetty sinulle, astu sisään! 

Mitä muut Pyhä Nainen -initaationaiset sanovat?

 
"Olen vuosien ajan seurannut Deepthin työtä ja osallistunut netin kautta mm. transmissioihin. Hänen tapansa käsitellä, kohdata ja avata syviä asioita resonoivat voimakkaasti ja ovat olleet suureksi avuksi omalla matkallani. Niinpä päätin osallistua myös henkilökohtaisiin Temppelitapaamisiin, kun sellainen mahdollisius avautui.
Netin kautta tapahtuneet tapaamiset olivat uskomattoman syväluotaavia. En ole aikaisemmin kokenut tulevani niin täysin ymmärretyksi ja kuulluksi ja saanut yhtä syväluotaavia oivalluksia niin nopeasti. Deepthi on uskomaton henkinen pyhä nainen joka työskentelee käsittämättömän selkeästä ja puhtaasta tilasta. Arvostan ja kunnioitan valtavasti hänen työtään, ja hänen sitoutumista omaan totuuteen ja sen näkyväksi tuomiseen. Nöyrä kiitollisuus yhteisestä matkasta." Mari Kainuusta

 

"En voi sanoin kuvata, kuinka kiitollinen olen tästä matkasta! Kehoni on viime tapaamisesta lähtien "värähdellyt" niin, että tuntuu kuin solut muotoutuisivat uudelleen. Eilinen menikin sitten ihanasti Nuuksion metsissä ja oli mahtavaa yhdistyä luonnon värähtelyyn. Tästä on hyvä jatkaa Äidin kanssa omassa voimassa. Kiitos, kiitos, kiitos!"  Sari, Espoo

 

"Kiitos Deepthi, että niin kauniilla ja syvällä tavalla ohjaat meitä suomalaisia naisia vahvistamaan sydäntemme valoa, Pyhän naisen enegiaa ja yhteyttä Äitiin. Miten arvokasta onkaan, että tuot meidät yhteen jakamaan ja vahvistamaan ikiaikaista Pohjolan Valoa! Temppelikuukauden aikana hienovaraisesti löysin uuden ulottuvuuden itsestäni. Vahvistuin ja rohkaistuin olemaan se Valo joka olen."  Maarit, Rauma

Ole se valo joka olet

Olen valmis astumaan jumalattaruuteeni nyt!

TÄMÄN TULET SAAMAAN...

 

1:1 Pyhä Nainen Initaatio & Aktivaatio Sydämenpolulle sisältää:

💎1 x 95min tämän hetkisen elämäntilanteesi läpikäynti ja tarpeidesi kartoitus enkelten ja Äidin ohjauksessa ja ensimmäinen Pyhä Nainen -istunto, joka auttaa sinua tasapainottamaan henkisen, emotionaalisen, mentaalisen ja fyysisen hyvinvointisi. 

💎2 x 60min henkilökohtaisen Pyhä Nainen -istunnon, jossa jatkamme eksklusiivisesti juuri niiden aiheiden parissa, jotka Sinulle ovat ajankohtaisia ja tärkeitä, ja saat niihin uuden ajan harjoitteita ja ohjausta.

💎Timanttisydänaktivoinnin, joka avaa sinut uuden ajan Pyhän Runsauden polulle kaikilla elämän osa-alueillasi

💎Ohjausta oman Sydämenpolkusi kulkemiseen, selkeyttä elämänvalintoihisi ja tukea itsesi rakastamiseen

💎Karmisten mallien ja aikajanojen puhdistamisen

💎Puhdasta, rakkaudellista kanavoitua ohjausta mihin tahansa asiaan, jota kannat sydämessäsi

(Arvo 2500€)

 

BONUS:

💎Temppelituki sähköpostin ja Messengerin välityksellä koko 3 viikon ajan ma-la klo 12-18 (Arvo 444€)

💎Pyhä Nainen Akatemian 2 vapaasti valitsemaasi Transmissiota (joko jo olemassa olevista tai tulevista) (Arvo 20€)

💎Valoa-albumi lahjaksi (Arvo 20€)

💎Young Livingin eteerinen öljy lahjaksi (Arvo n.40€)

(Arvo yhteensä 524€)

 

Kaikki tämä valitseminasi päivinä kolmen viikon ajan.

 

Huom. Osallistuaksesi Pyhä Nainen Initaatioon Sinun tulee olla henkisesti, mentaalisesti ja fyysisesti terve. Sinulla ei ole päällä lääkityksiä ja ymmärrät olevasi itse 100%:sti vastuussa itsestäsi ja valinnoistasi. Sinulla on vahva tahto sitoutua polkuusi, itseesi ja transformaatioosi. Olet valmis ottamaan vastaan uusia harjoituksia, sitoutumaan niihin ja harjoittamaan niitä. Olet valmis astumaan Rakkauden Paradigmaan.
Jos vastasit näihin kaikkiin kyllä, olet valmis tähän Initaatioon ja toivotan Sinut sydämellisesti tervetulleeksi mukaan!

 

Mikä on Pyhä Nainen Initaatio & Aktivointi Sydämenpolulle?

Pyhä Nainen Initaatio & Aktivointi Sydämenpolulle on henkilökohtainen initaatiomatka täyteen potentiaaliisi. Vuosituhansien ajan feminiinivoima on ollut vaiettuna maan päällä, jonka myötä naiset ovat pienentäneet itseään ja unohtaneet keitä he ovat. Tämä aikakausi on nyt päättynyt. Meidän on aika tulla näkyväksi, astua täyteen voimaamme ja muistaa todelliset lahjamme, mystiset voimamme sekä sydämen missiomme; sen, kuka todella olemme.

Mikäli haluat vauhdittaa prosessiasi ja valmistautua uuden 2020 vuosikymmenen korkeavärähteisiin energeettisiin mahdollisuuksiin, niin tämä henkilökohtainen Initaatiomatka on sinun tilaisuutesi astua täyteen, säkenöivään potentiaaliisi. 

Pyhä Nainen Initaatiomatkasi ja Aktivointi Sydämenpolullesi alkaa siitä hetkestä, kun tilaat palveluni. Valmistan sinulle rakkaudellisen, energeettisen temppelitilan, jonne kokoonnumme videon välityksellä kerran viikossa 60 minuutin ajaksi (+ elämänkartoituspuhelun 30min). Temppelikokoontumisien aikana käymme läpi kaikkia elämäsi asioita ja saat niihin kauttani henkistä papitarohjausta, syvää tukea, uuden ajan harjoituksia ja puhdistavia aktivointeja. Työskentelemme mm.korttien välityksellä, teemme timanttienergiameditaatioita, energiapuhdistuksia, eheyttävää tunnetyöskentelyä ja tantrisia pyhän sydämen harjoituksia. Lisäksi saat minulta sähköposti- ja Messenger-tuen koko kolmen viikon ajan. 

Olen valmis aktivoimaan Timanttisydämeni ja Sydämenpolkuni täyteen loistoonsa!

Temppelipalveluhinta

Pyhä Nainen Initaatio & Aktivaatio Sydämenpolulle & Sähköposti- ja Messenger-tuki ma-la klo 12-18

Maksa kerralla

1111€

(Todellinen arvo 3024€)

 

 

 

 

Maksa nyt

Maksa 3 erässä

462€

(Yhteensä 1386€)

1.Erä heti

2.Erä toisella initaatioviikolla

3.Erä kolmannella initaatioviikolla

 

Maksa nyt
Huom! Jos toivot jotain muuta maksutapaa tai maksun suorittamisessa on ongelmia, niin otathan yhteyttä [email protected]

Deepthi Godesa ~ Ole se valo joka olet

Olen uuden ajan Pyhän Feminiinisyyden opettaja ja ohjaaja, Pyhän Äänen kouluttaja & pohjolan mantralaulaja, sekä Pyhä Nainen Akatemian perustaja ja kirjoittaja. Autan uuden ajan pioneerinaisia astumaan todelliseen pyhään feminiiniseen voimaansa, sisäiseen vapauteen ja autuaalliseen runsauteen!

Koin vuonna 2005 henkisen havahtumisen ja spontaanin avautumisen universaalille rakkaudelle, mikä muutti elämäni suunnan kertaheitolla ja saatteli minut sydämenpolulle. Olen siitä lähtien kouluttautunut henkisen alan koulutuksissa sekä Suomessa että ulkomailla ja tehnyt antaumuksellista sisäistä työtä itseni kanssa. Minun polkuni erikoistumisalueinani ovat olleet enkelityöskentely, pyhän feminiinisyyden ja seksuaalisuuden teemat (tantra), pyhä runsaus, pyhän liiton teemat, uuden ajan timanttikoodien kehollistaminen, tunnetyöskentely, energiatyö, kosmiset lait, valon ääni ja ihmisen kokonaisvaltainen ymmärtäminen ja vapauttaminen.

Vuodesta 2010 saakka olen ohjannut ympäri Suomea EnkeliJumalatar- ja Pyhä Nainen -iltoja ja -retriittejä, kirjoittanut kolme kirjaa sekä luennoinut, pitänyt yksityisistuntoja, ohjannut meditaatioita ja pitänyt sisäiseen hiljaisuuteen virittäviä konsertteja. Syksyllä 2018 perustin Pyhä Nainen Akatemian, jonka ensimmäinen vuoden kestävä Pyhä Nainen Ylipapitar-koulutus käynnistyi syyskuussa 2018. Syksyllä 2019 ohjasin ensimmäisen kolmen kuukauden Pyhän Äänen Papitar -koulutuksen pienryhmälle.

Missionani on ihmiskunnan ja erityisesti naisten saattaminen pyhään feminiiniseen Vesimiehen aikaan ja sisäiseen vapauteen, iloon, runsauteen ja rakkauteen. 

 

"Osallistuin huhtikuussa Deepthin vetämälle Pyhä Nainen Initiaatiomatkalle. Henkiselle matkalle minut töytäisi voimakas katalyyttinen sielukohtaaminen, joka johdatti minut etsimään sisäistä jumalatartanii ja tasapainottamaan feminiinisen ja maskuliinisen puolen itsessäni.Olen jo pitkään ollut jumiutuneessa tilanteessa ja tunsin kiertäneeni kehää. Tämä huhtikuinen matka Deepthin kanssa auttoi minua katkaisemaan jumittamisen siteet; tiesin oikeastaan jo asiat sisälläni, mutta keskustelut Deepthin kanssa avasivat silmäni. Kun asiat puhutaan ääneen sana tulee lihaksi, todellakin. Deepthi on mitä ihanin enkeli opastamaan meitä feminiiniseen voimaamme. Tämän matkan käyneenä tunnen saaneeni tuhannesti työkaluja ja voimaa jatkaa tätä Pyhän Naisen matkaa ja luottamaan oman sydämeni johdatukseen. Kiitos, kiitos, kiitos ihana Deepthi, olet enkeli!"

Pia, Jyväskylä

"Olen ollut siunattu, kun minulla on ollut mahdollisuus olla monessa erilaisessa Deepthin tapahtumassa mukana reilun kuuden vuoden aikana. Ensimmäisellä tapaamiskerralla Enkeli-illassa syksyllä 2012 elämäni oli sillä hetkellä täydessä myrskyssä ja kaaoksessa. Olin hukassa oman itseni kanssa. Deepthin kautta enkelit ja Valonauttajat valoivat minuun rauhaa ja luottamusta elämään. Sain vahvistusta ja muistutusta omista sisäisistä voimistani. Sain valtavasti voimia kohdata ja käydä läpi parin kuukauden päästä tapahtuneeseen mieheni menehtymiseen ja yhteisen pienen tyttäremme tukemiseen isän pois menosta johtuen.

Siitä alkoi iso kasvun matka omaan sisäiseen rakkauteen ja omien kanavien aukeamiseen. On ollut paljon kasvunpaikkoja, kipua ja hammasten kiristelyä, itkua sydänjuuria myöten. Sitä enemmän kuitenkin ollut naurua sydänjuuria myöten. Varsinkin retriiteissä ja EnkeliJumalatar-illoissa on ollut keskeisimpänä löytää luottamusta itseen ja omaan sydänohjaukseen sekä on ollut tärkeää saada vahvistuksia omille ajatuksille: "En olekaan hullu, vaan nämä kokemukseni ja ajatukseni on ihan normia"! Deepthi valoi rohkeutta luottamaan sydämen ohjaukseen ja sen kautta tekemään muutoksia elämässä, jotta voi elää onnellisena, itselle rehellistä elämää."

Kreeta, Kouvola

"Deepthi on ollut elämäni suurissa tapahtumissa mukana aina vuoden 2014 Hartolan retriitistä asti. Tuo retriitti oli se matka, jolloin illan siunauksen jälkeen sain tuntea kolmen eri enkelin puhdistavan hoidon. Minulle tuotiin eteeni kaikki siihen asti kantamani katkeruus, anteeksiantamattomuus itseäni ja muita kohtaan ja kysyttiin vieläkö haluat näitä kantaa? Olin silloin valmis niistä luopumaan ja tunsin fyysisesti kuinka minusta puhdistettiin tuo kaikki pois. Tämän jälkeen en enää ole itseeni varastoinut näitä tuntemuksia. 

Olen kokenut, että Deepthin läheisyys, energia ja ääni sekä olemus on niin voimallisen puhdistavaa ja sydäntä avaavaa. Hän on ollut minun sydänmatkallani niin tärkeä ihmisenkeli, että soisin ja toivoisin tapahtumiin osallistuvien saavan kokea tuota sydäntietoisuutta ja mitä se todella tarkoittaa. Suosittelisin siis toisille matkaa hänen kanssaan itseensä ja sydäntietoisuuteen sekä rakkauteen. Usein energiat ovat olleet niin voimallisia, että töppöset eivät ole meinanneet pysyä maassa."
 
Satu, Jyväskylä

 

Olen valmis tälle matkalle! Tahdon mukaan!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.