PYHÄ RAIVO

TRANSMISSIO WORKSHOP

 

TAHDON MUKAAN

- PYHÄ RAIVO -

MAAILMAN MUUTTAVA VOIMA

Vuosisatoja naisen viha on ollut tabu - jopa naisille itselleen. Monet meistä on opetettu kilteiksi, tottelevaisiksi, lempeän äidillisiksi ja omat tarpeet syrjään siirtäviksi kilteiksi tytöiksi. Emme saa vaatia oikeutta, emme asettua poikkiteloin, emme olla liian seksuaalisia, emmekä liian voimakkaita.

Jos olet henkisellä polulla oleva nainen, asia saattaa olla vieläkin mutkikkaampi. Ethän ole kuuliainen, sydäntietoinen, henkisesti kypsä nainen, jos annat itsesi roihahtaa ja sanoa, mitä todella ajattelet asioista tai toimit vasten yleisiä kuvaa "henkisestä ihmisestä". Sinunhan pitäisi olla vain "valoa ja rakkautta", täydellistä myötätuntoa kaikkea kohtaan. Niinpä mieluummin nielet sanasi ja tuntemuksesi, miellytät kaikkia ja tyydyt vähempään mitä pitäisi.

Jos nainen ei saa käyttää luontaista pyhää raivoaan, hänestä tulee helposti uhri, marttyyri, kaikesta nalkuttava ja valittava tyytymätön olento - olkoon sitten kuinka henkisellä polulla tahansa. Miksi? Koska hän ei anna silloin itsensä tuntea sisäistä, alkukantaista - tuhoavaa ja uutta synnyttävää - voimaansa ja niitä syviä tunteita, joita hänen sisällään on. Sen sijaan hän vaientaa itsensä ja tarpeensa, tuon pyhän roihuavan tulen sisälläään. 

Mutta nyt aika on muuttunut. Pyhää Raivoa tarvitaan maailmassa enemmän kuin koskaan, ja jos aiomme muuttaa maailman oikeudenmukaisempaan ja harmonisempaan suuntaan, jossa feminiinivoimaa kuunnellaan, arvostetaan ja se nostetaan sille kuuluvalle paikalle, meidän on kohdattava tämä voima itsessämme. Oletko valmis?

 

PYHÄ RAIVO

Transmissio Workshop Sisältää:

 

Tässä 2-osaisessa transmissio-workshopissa tutustumme voimaannuttavaan Pyhään Raivoon, aktivoimme tuon voiman sisällämme ja psyykkeessämme, sekä pyhän tuli-elementin kehossamme. Tutustumme myös egyptiläiseen leijonapäiseen Sekhmet-jumalattareen, joka kantaa Pyhän Raivon Liekkiä sisällään ja auttaa meitä pitämään Liekin elävänä sisällämme.

Transmissio-workshoppimme toteutuu luennon ja kotitehtävien avulla, transmissioiden välityksellä sekä yhteisillä keskusteluilla. Teemme myös Sekhmet -meditaation ja saat käyttöösi Sekhmetin voimakkaan, tulta ylläpitävän mantran. Lisäksi tukenamme tässä prosessissa on tätä transmissiota varten perustettu oma, suljettu FB-ryhmä, jossa saamme jakaa tuntemuksia yhteisen matkamme ajan.

 

MIHIN TARVITSEMME PYHÄÄ RAIVOA?

Tarvitsemme Pyhää Raivoa kyetäksemme sanomaan "Ei", tehdäksemme elämässämme tarvittavat muutokset, puhuaksemme totuutemme ääneen, puolustaaksemme heikompia, vaatiaksemme oikeutta asioissa, karistaaksemme kiltin tytön syndrooman hartioiltamme, noustaksemme omaan pyhään voimaamme, luodaksemme itsellemme ja perheellemme taloudellista turvaa, ja rakentaaksemme yhdessä oikeudenmukaisemmman, tasapainoisemman ja harmonisemman maailman.

 

HINTA:

55€

88€

 TÄMÄ TRANSMISSIO WORKSHOP ON TALLENNE LIVELÄHETYKSESTÄ

 

Huom. Osallistuaksesi Pyhä Raivo Transmissio Workshoppiin Sinun tulee olla henkisesti, mentaalisesti ja fyysisesti terve. Sinulla ei ole päällä lääkityksiä ja ymmärrät olevasi itse 100%:sti vastuussa itsestäsi ja valinnoistasi. Sinulla on vahva tahto sitoutua polkuusi, itseesi ja transformaatioosi. Olet valmis ottamaan vastaan uusia harjoituksia, sitoutumaan niihin ja harjoittamaan niitä. Olet valmis astumaan Rakkauden Paradigmaan.
Jos vastasit näihin kaikkiin kyllä, olet valmis tähän transmissio-workshopiin, ja toivotan Sinut sydämellisesti tervetulleeksi mukaan!

 

TAHDON MUKAAN