Täydenkuun Seremonioiden lumossa…

Pohjolan Pyhä Nainen astuu toiseen maailmaan, tuo seremonia-alttarille sydämensä asiat ja pyhittää ne jumalallisen Äidin jalkojen juureen.

Mitä tahansa Pyhä Nainen käy elämässään läpi tuona täysikuun iltana, tai mitä tahansa maailmassa juuri tuolloin on käynnissä, Pyhä Nainen tuo pyhitettävät asiat tähän yhteiseen pyhään tilaan - joko luomaan seremoniallaan tilaa uudelle tai auttamaan asioita laajentumaan siinä voimassa, jota ne kantavat.

Lämpimästi tervetuloa Pohjolan Pyhien Naisten Täydenkuun seremoniayhteisöömme!

TÄYDENKUUN SEREMONIAT 2021

Lokakuun Täydenkuun Seremonia

KE 20.10.2021 KLO 20 (Zoom)

13€

Tahdon mukaan

Marraskuun Täydenkuun Seremonia

PE 19.11.2021 KLO 20 (Zoom)

13€

Tahdon mukaan

Joulukuun Täydenkuun Seremonia

SU 19.12.2021 KLO 20 (Zoom)

13€

Tahdon mukaan

"Olen saanut Pyhä Nainen Akatemian seremonioista tasapainoa elämään, aivan uskomattomia näkyjä seremonioiden aikana, uuden unelmien työpaikan ja vaikka mitä muuta ihanaa! 

Seremonioiden myötä kaikki asiat alkavat loksahdella paikoilleen, asiat puhdistuu ja selkiytyy. Seremonioissa on todella Voimaa!"  

~Anna-Mari 

Pyhä Nainen Akatemian Täydenkuun Seremoniat ovat yhteisöllisiä, voimaannuttavia, omille Pohjolan juurillemme johdattavia seremonioita, jotka toteutamme verkon välityksellä.

Pyhä Nainen Akatemia haluaa palauttaa naisten keskuuteen vanhan tradition, jossa yhdistymme takaisin luontoon, kehoviisauteemme, kuukiertoon, luonnon kiertokulkuun, maaperään, tähtiin ja planeettoihin, joiden voiman, viisauden ja parantavan vaikutuksen esi-isämme tunsivat huomattavasti paremmin ja syvemmin, kuin me nykyajan kiireiset ja suorituskeskeiset ihmiset. Pyhät seremoniat kutsuvat meitä pysähtymään, kuuntelemaan ja odottamaan. Odottamaan oikeaa, syvältä kumpuavaa ohjausta.

Pyhä Nainen Akatemia kutsuu naisia takaisin yhteyteen itsensä, maaperänsä ja luontonsa kanssa, jotta voimme palauttaa tekomme, palvelumme ja niiden vaikutukset oikeaan suhteeseen koko ympäröivän maailman ja universumin kanssa. Seremonioiden myötä tulemme syvempään ymmärrykseen siitä, että kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Seremoniat auttavat meitä ymmärtämään oikeaa ajoitusta tekojemme, intentioidemme ja unelmiemme toteuttamisen suhteen, kuuntelemaan syvemmin sisäistä ohjaustamme sen sijaan, että työskentelemme vain mielestämme ja haluistamme käsin. Seremonioissa työskentelemme yhteistyössä koko Kokonaisuuden (Whole) kanssa (Äiti Maa, alkuperäiskansat, esi-isät, luonto, oma itse, enkelit, alkulähde, tähdet ja planeetat ja eri ilmansuunnat). 

Kun teemme seremonioita yhteistyössä koko Universumin hyväntahtoisten voimien kanssa, elämä itsessään alkaa kantaa meitä, jolloin voimme rentoutua, luottaa ja antaa elämän tuoda meille juuri oikeat asiat oikeaan aikaan - ja usein se on jotain vieläkin upeampaa, täyttymyksellisempää ja ihmeellisempää, mitä olisimme itse osanneet edes kuvitella mahdolliseksi! 

Lämpimästi tervetuloa mukaan seremonioiden kiehtovaan maailmaan!

 

Lämmöllä,

Deepthi

TAHDON MUKAAN MAAGISIIN SEREMONIOIHIN!