Vauras, Pyhä Nainen 2021

21 Päivän Seremoniallinen Workshop 01.-21.11.2021

Naisille, jotka kantavat pyhää liekkiä sisällään ja ovat luomassa edelläkävijöinä uutta maailmaa

 

𓋹    𓋹    𓋹    𓋹    𓋹    𓋹   𓋹    𓋹    𓋹

 

VAURAS, PYHÄ NAINEN

Workshop käynnistyy ma 01.11.2021 yhteisellä erityisellä siunauksella, joka puhdistaa ja tasoittaa tietämme Vauras Pyhä Nainen -matkallemme.

Saat 21 päivän ajan joka päivä uuden kirjoitus- ja/tai meditaatiotehtävän, jonka avulla

𓋹 TUNNISTAT mikä pidättelee sinua vastaanottamasta Pyhää Vaurautta

𓋹 YHDISTYT esivanhempiisi ja Äiti Maahan ja kuuntelet mitä malleja olet perinyt sukulinjastasi ja maaperästämme vaurauteen, runsauteen, yltäkylläisyyteen ja rahaan liittyen

𓋹 MUUNNAT sen, mikä ei enää palvele sinua Pyhässä Vauraudessa

𓋹 VISIOIT uuden tulevaisuuden Pyhässä Vauraudessa

𓋹 OPIT Pyhän Feminiinin Bisnesmallin ja muutat omat palvelusi Korkeimman ja koko ihmiskunnan palveluksi  

𓋹 RAKASTUT omien palvelujesi luomiseen ja markkinoimiseen Pyhän Äidin runsaudessa 

𓋹 VASTAANOTAT seremonioidemme avulla Pyhän Vaurauden ja Jumalallisen Äidin siunaukset elämääsi

𓋹 VAPAUDUT elämään Pyhän Feminiinin luonnollisten syklien ja rytmien mukaan ja muistamaan todellisen luontosi

 

Lisäksi teemme 2 yhteistä seremoniaa sekä pidämme 2 Q&A-iltaa, joihin saat tulla kysymään pyhään vaurauteen liittyviä kysymyksiä ja nauttimaan muiden pyhien naisten voimallisesta seurasta.

Yhteinen, tälle workshopille omistettu FB-ryhmä tukee matkaasi koko workshoppimme ajan kun astut Pyhään Vaurauteen.

𓋹 Tahdon mukaan 𓋹

 

TÄHTIEN TUKI WORKSHOPISSAMME  

 

04.11. on Uusikuu Skorpionin tähdistössä, jonka kuoleman ja uudelleensyntymän teemat tukevat meitä koko workshopin ajan auttaen meitä jättämään taaksemme vanhan maan niukkuusvalat ja energeettiset asetukset ja transformoitumaan ja nousemaan kuin Fenix-lintu tuhkasta uuteen kukoistukseen, jumalalliseen runsaustietoisuuteen. Uudenkuun iltana teemme yhteisen seremonian, jossa pyhitämme vision uudesta vauraasta elämästämme ja luovutamme nuo intentiot Äiti Maan syliin.

19.11 on Täysikuu ja osittainen Kuunpimennys Härässä, joka on itse runsaus, materiaalinen vauraus ja äidillinen tuki elämässämme. Teemme jälleen yhteisen seremonian, jossa siunaamme hedelmät, joita tämä matka on meille tuonut elämäämme.

Koko Vauras Pyhä Nainen Workshop tapahtuu revoluutiomaisen Uranuksen perääntyessä Härässä, joka alkoi elokuussa 2021 ja päättyy tammikuussa 2022. 

Myös maapallomme Kuun yläsolmu siirtyy joulukuussa 2021 Härän tähtimerkkiin, jossa se viipyy seuraavat 18 kuukautta.

Tämä workshop on meille lähtölaukaus siihen jumalalliseen vauraustietoisuuteen, johon koko planeettaa ja ihmiskuntaa valmistellaan siirtymään kesään 2023 mennessä.

 

On aika astua ulos niukkuuskoodeista ja vapautua vastaanottamaan runsautta kaikilla mahdollisilla tasoilla, jotta voimme luoda uuden, maapalloa kunnioittavan runsaustietoisuuden keskuuteemme!

VAURAS, PYHÄ NAINEN -LIVEILLAT 2021

01.11. Aloitusseremonia ja siunaus klo 18-20 (Zoom)

04.11. Uudenkuun Seremonia klo 18-19 (Zoom)

09.11. Q&A-liveilta klo 18-19.30 (Zoom)

16.11. Q&A-liveilta klo 18-19.30 (Zoom)

19.11. Täydenkuun ja osittaisen kuunpimennyksen Seremonia klo 18-19 (Zoom)

 

Kaikki liveillat tallennetaan ja ne löytyy onlineportaalistamme vielä samana iltana

 

Deepthi Godesa

Olen Deepthi, Pyhä Nainen Akatemian perustaja, laulaja, kirjailija ja naisten intohimoinen sydämenpolulle ja Jumalallisen Äidin yhteyteen saattaja.

Minulla on ollut oma yritys 20 vuotta. Hyppäsin yrittäjäksi kylmiltäni alle parikymppisenä, kun voitin Tangokuningattaruuden ja työllistin yhtäkkiä kokonaista bändiä ja tarvittiin äänentoistokalustoa, keikkabussia ja muita fasiliteetteja pitkien keikkakiertueiden tekemiseen.

Vain kuusi vuotta myöhemmin paloin loppuun ja yritykseni oli kaatua siihen paikkaan. Sain kokea kerralla, mitä vanha, rikkinäiseen maskuliiniin perustuva yrittäminen ja oravanpyörässä juokseminen saa meissä aikaan: se polttaa meidät loppuun, koska se vaatii meitä olemaan koko ajan enemmän ja enemmän, emmekä ole koskaan tarpeeksi. Tämä luo sisällemme riittämättömyyden tunteen, joka syö meitä sisäisesti ja saa meidät menettämään elämänvoimamme ja lopulta väsymään ja palamaan loppuun. Miksi? Koska emme ole ankkuroituneet Pyhään Feminiiniin ja toimimme luontoamme vastaan.

Vanhan laulu-uran jälkeen perustin oman vaateputiikin, myöskin täysin noviisina, mutta intoa ja inspiraatiota oli sitäkin enemmän. Rakastin palata ihmisten keskuuteen, palvella naisia auttamalla heitä ilmentämään sisäistä kauneuttaan myös ulkoisesti. Tässä toiminnassa oli jo enemmän feminiinihenkeä mukana, ja iloitsin, että kaikki oli nyt minun omissa käsissäni. Tämä toiminta päättyi kuitenkin myös, koska elämä alkoi viedä toiseen suuntaan.

Koin nimittäin vuonna 2005 spontaanin henkisen heräämisen ja avautumisen universaalille rakkaudelle erään enkelitulkintaistunnon myötä. Tämä muutti elämäni suunnan kertaheitolla ja alkoi muodostaa elämälleni täysin uutta pohjaa. Muistan nostelleeni putiikin takahuoneessa päivittäin enkelikortteja ja kuunnelleeni enkelimusiikkia samalla kun palvelin asiakkaitani. Olin astunut täysin uuteen tietoisuuteen, valon tietoisuuteen ja uskoa HYVÄÄN. Rakastin sitä energiaa, jota enkelit alkoivat kutoa putiikkiini ja elämääni, ja aloin ensimmäistä kertaa ymmärtää, mikä valtava merkitys energiatietoisuudella on ensinnäkin elämässä, mutta myös yritystoiminnassa.

 

Ensimmäiset kolme viestiä, mitä enkeleiltä sain, olivat:

 

𓋹 IRROTTAUDU DRAAMASTA

𓋹 YKSINKERTAISTA ELÄMÄSI

𓋹 SE MIKÄ TUO ILOA SINULLE, TUO ILOA MYÖS MUILLE

 

Aloin toteuttaa näistä jokaista ja hyvin nopeasti huomasin elämässäni valtavia muutoksia, kun aloin keskittyä HYVÄÄN, ILOON JA VALOON; siihen mikä on LEVOLLISTA, YKSINKERTAISTA, VIRTAAVAA JA PEHMEÄÄ. Tästä alkoi syvä sisäinen työ itseni kanssa - puhumattakaan mitä se alkoi tehdä yritystoiminnalleni - kun aloin kerros kerrokselta purkaa vanhaa erillisyydestä ammentavaa systeemiä pois kehostani, psyykeestäni ja energiastani - enkelten avustuksella.

Kun sitten pari vuotta myöhemmin tapasin Amman, paluuta entiseen ei enää ollut. Aloitin säännölliset henkiset harjoitukset, aloin pyhittää elämääni Äidille, ja elämässäni muuttui niin ruokavalio, asuinpaikka, työkuviot kuin ihmiset ympärillänikin. Halusin linjata kaiken Äidin palvelukseen.

Samalla aloin henkisten harjoitusten ja sisäisen matkani myötä karsia elämästäni kaikkea turhaa pois omaisuutta myöten. Lopulta elin hyvin niukasti ja koin suurta tyytyväisyyttä siitä, että tulin niin vähällä toimeen. Tämä oli erittäin tarpeellinen vaihe elämässäni kaiken sen jälkeen, mihin olin artistina kiinnittynyt ja mihin perustanut identiteettini.

Muistan kuitenkin erään hetken ashramissa, kun oivalsin, että niukkuudessa ja nunnuudessa eläminen on vain yksi vaihe, puhdistumisvaihe elämässäni, ei päämäärä. Että seuraava vaihe olisi se, että oppisin näkemään KAIKEN PYHÄNÄ, myös vaurauden, seksuaalisuuden, kehon, materian ja mielihyvän. Vasta sitten olisin todella vapaa. Että niin kauan kuin pidän jotakin epäpyhänä tai syntisenä, en olisi vielä täydellistänyt itseäni ihmisenä.

 Eräänä kauniina päivänä Maria Magdalena astui elämääni ohjaamaan polkuani tässä uudessa vaiheessa. Polkua, jossa sen sijaan että kiellän itseltäni kaiken edellämainitsemani, pyhittäisin sen jumalalliselle ja näkisin kaiken Jumalan ilmentymänä: myös ihmisrakkauden, materian, omaisuuden, kehon, seksuaalisuuden ja rahan. Tästä alkoi monen vuoden uudellenkalibroituminen, joka on tuonut minut tähän pisteeseen.

Olen ymmärtänyt vuosien myötä, että niukkuudessa eläminen ja kaiken mielihyvän ja runsauden kieltäminen itseltä henkisyyden nimissä ei ole ollut alkuperäinen jumalallinen tarkoitus, vaan nuo uskomukset ja koodaukset  kumpuaa vanhoista - usein uskonnollisista - erillisyyden ajatuksista, joissa Jumala ja Rakkaus on ulkopuolellamme ja joissa uskottiin, että on jotain erillään Jumalasta ja pyhyydestä. Ihmiskunta on elänyt tuolloin eri tietoisuudentasossa, ja nuo uskomukset heijastelivat sen ajan korkeinta parasta. Tässä ajassa me olemme kuitenkin valmiita astumaan aivan uuteen runsaus- ja vauraustietoisuuteen, joka kumpuaa rakkaudesta.

 

 

𓋹 UUDESSA AJASSA,

PYHÄN FEMINIININ AJASSA

YMMÄRRÄMME,

ETTÄ KAIKKI ON PYHÄÄ.

On aina ollut ja tulee aina olemaan. 𓋹

 

 

Pyhän Feminiinin ja pyhän naiseuden polku on auttanut minua vapautumaan menneestä, vanhoista kollektiivikoodeista, aktivoimaan mystiset lahjani, elämään omannäköistäni elämää yhdessä puolisoni kanssa sekä palvelemaan maailmaa täysipainoisesti Äiti Maan ja Jumalallisen Äidin kannattelemana ja ohjauksessa.

Äiti on opettanut minulle tämän myötä kaiken myös pyhästä yrittämisestä, palvelemisesta ja siitä, miten tärkeää meidän on löytää oma ehjä juuriyhteys, oma voima ja pyhän runsauden prinsiipit, että voimme muistaa oman viattoman, ehjän ja täysivoimaisen luojaitsemme, jolta ei oikeasti puutu koskaan mitään. 

Olemme eläneet tähän saakka erillisyydessä, jossa olemme unohtaneet todellisen itsemme Rakkaudessa. Tämä on saanut meidät tuntemaan, että emme ole tarpeeksi, meiltä puuttuu koko ajan jotain, meidän täytyy kilpailla keskenämme ja todistella hyvyyttämme, kelpoisuuttamme ja paremmuuttamme. Tälläinen rikkinäinen koodaus hajottaa meidät ja vie meidät kauemmaksi siitä, mitä todella olemme - ja heijastuu aina palveluihimme ja yritystoimintaamme saakka.

Sen takia on äärimmäisen tärkeää palauttaa keskuuteemme Pyhä Äiti, joka muistuttaa meitä ja palauttaa meille alkuperäiset asetukset jumalallisina, täysivoimaisina olentoina Rakkaudessa. Tämän myötä muistamme ja pystymme aktivoimaan uudelleen myös alkuperäiset Pyhän Vaurauden koodit ja vapaudumme luomaan elämää ja palveluja, jotka tuovat hyvää ei ainoastaan meille itsellemme, vaan koko ihmiskunnalle ja maapallolle.

Tässä Vauras, Pyhä Nainen Workshopissa autan sinua astumaan todelliseen pyhään feminiiniseen voimaasi ja sisäiseen vapauteen, jotta voit elää täyttymyksellistä, onnellista ja runsauden täyteistä elämää.

 

𓋹 Tahdon mukaan 𓋹

Että nainen voi olla henkisesti, mentaalisesti ja emotionaalisesti täysivoimainen, hänen täytyy oppia käsittelemään rahaa ja antamaan arvoa itselleen, keholleen, maaperälle ja materiaaliselle maailmalle, jotka ovat Äiti itse.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vauras, Pyhä Nainen Workshop 01.-21.11.2021

Maksa kerralla

222€

 (Vain 10,57€/pv)

 

 

 

  

 

 

 

 

MAKSA NYT (PayPal)

Maksa 2 erässä

133€

(Yhteensä 266€)

1.Erä heti

2.Erä 14pv:n kuluttua ensimmäisestä maksusuorituksesta

 

 

 

 

MAKSA NYT (PayPal)

Maksa kerralla

222€

 (Vain 10,57€/pv)

TAI 

Maksa 2 erässä

133€

(Yhteensä 266€)

1.Erä heti

2.Erä 14pv:n kuluttua ensimmäisestä maksusuorituksesta

MAKSA NYT (Tilille)
Huom! Jos toivot jotain muuta maksutapaa tai maksun suorittamisessa on ongelmia, niin otathan yhteyttä [email protected]
VASTUUVAPAUSLAUSEKE
Tämä workshop ei voi taata sinulle tiettyjä rahallisia tuloksia sen suoritettuasi. Tämä workshop kannustaa ja auttaa sinua ottamaan itse vastuun elämästäsi ja päätöksistäsi, joka lopulta luo sinulle täyttymyksellisen elämän. Jokainen meistä luo itse todellisuutensa ja runsaudellisen elämän.

SEREMONIATYÖSKENTELY

Pyhän Naisen salainen avain vaurauteen, vapauteen ja täyttymykseen

 

VAURAS, PYHÄ NAINEN -workshop perustuu Seremoniatyöskentelyyn, jossa teemme yhdessä pyhiä, voimallisia seremonioita livevideoiden välityksellä.

Pyhä Nainen Akatemia haluaa palauttaa naisten keskuuteen vanhan tradition, jossa yhdistymme takaisin luontoon, kehoviisauteemme, kuukiertoon, luonnon kiertokulkuun, maaperään, tähtiin ja planeettoihin, joiden voiman, viisauden ja parantavan vaikutuksen esi-isämme tunsivat huomattavasti paremmin ja syvemmin, kuin me nykyajan kiireiset ja suorituskeskeiset ihmiset. Pyhät seremoniat kutsuvat meitä pysähtymään, kuuntelemaan ja odottamaan. Odottamaan oikeaa, syvältä kumpuavaa ohjausta.

Pyhä Nainen Akatemia kutsuu naisia takaisin yhteyteen itsensä, maaperänsä ja luontonsa kanssa, jotta voimme palauttaa tekomme, palvelumme ja niiden vaikutukset oikeaan suhteeseen koko ympäröivän maailman ja universumin kanssa. Seremonioiden myötä tulemme syvempään ymmärrykseen siitä, että kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Seremoniat auttavat meitä ymmärtämään oikeaa ajoitusta tekojemme, intentioidemme ja unelmiemme toteuttamisen suhteen, kuuntelemaan syvemmin sisäistä ohjaustamme sen sijaan, että työskentelemme vain mielestämme ja haluistamme käsin. Seremonioissa työskentelemme yhteistyössä koko Kokonaisuuden (Whole) kanssa (Äiti Maa, alkuperäiskansat, esi-isät, luonto, oma itse, enkelit, alkulähde, tähdet ja planeetat ja eri ilmansuunnat). 

Kun teemme seremonioita yhteistyössä koko Kokonaisuuden kanssa, meidän ei tarvitse enää manifestoida, vaan elämä itsessään alkaa kantaa meitä, jolloin voimme rentoutua, luottaa ja antaa elämän tuoda meille juuri oikeat asiat oikeaan aikaan - ja usein se on jotain vieläkin upeampaa, täyttymyksellisempää ja ihmeellisempää, mitä olisimme itse osanneet edes kuvitella mahdolliseksi! 

 

"Vauras Pyhä Nainen Workshop on energiaportaali vaurauteen ja runsauteen. Osallistuin viime marraskuussa 2020 Deepthin workshopiin ja se oli minulle monella tapaa merkityksellinen. Deepthi jakaa viisauttaan kauniisti ja sielun juuria koskettavasti. Käytännölliset harjoitukset kohtaavat pyhän.

Itse oivalsin asioita, jotka juontavat juurensa lapsuuteen ja ovat vaikuttaneet omaan rahankäyttöön ja vaurauteen. Manifestointi ja pyhät seremoniat ovat tuoneet vaurautta ja kirkkautta. Workshopin myötä yritykseni on vaurastunut, sain unelmieni purjeveneen ja uuden kauniin kodin." 

~ Reeta 'Malika', Transformational School of Hopeopathy:n rehtori

𓋹 Tahdon mukaan 𓋹
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.