Liity jäseneksi

 

Lämpimästi tervetuloa Pyhän Äidin Temppeliin!

 

Astu lämminhenkiseen Pyhän Äidin Temppeliin voimaantumaan, hengähtämään ja syventämään henkistä pyhän feminiinin polkuasi.

Opi tuntemaan Jumalallinen Äiti ja Äiti Maan kannattelu, ja antaudu ymmärtämään elämän mysteerejä ja siunauksia sekä naisen vaiettua voimaa omassa elämässäsi.

Yhdisty muiden samanhenkisten naisten kanssa ja tunne yhteisön siunaus elämässäsi.

 

"Tämä temppeliyhteisö on sanoinkuvaamattoman arvokas." ~Sari, Espoo

Jokainen nainen ansaitsee tulla kannatelluksi ja henkisesti tuetuksi modernin maailman hektisessä sykkeessä ja vaatimusten keskellä. 

Tämän päivän läntinen elämäntapa kuormittaa meitä kohtuuttomilla vaatimuksillaan ja paineillaan, ja saa naisen helposti unohtamaan itsensä ja yhteyden kehoonsa, sydämeensä ja naiseuden voimaansa.

Liian moni nainen elää vain muille ihmisille ja muiden ihmisten asettamille tavoitteille. Meidän on aika oppia kääntymään sydämeemme ja muistaa, että todellinen voima kumpuaa sisimmästämme ja naiseuden voimasta.

Jokainen nainen tarvitsee oman henkisen yhteisön, jossa hänellä on aikaa itselleen, paikka voimaantua, hengähtää ja mahdollisuus kuulla jälleen itseään. 

On tärkeää, että nainen yhdistyy myös muiden naisten kanssa, jotta hän muistaa kuka hän on.

Mikä on Pyhän Äidin Temppeli?

Pyhän Äidin Temppeli on pyhä ONLINETEMPPELI naisille, jotka haluavat vahvistaa yhteyttään jumalalliseen, tehdä yhdessä henkisiä harjoituksia ja seremonioita, tulla ravituksi henkisestä tiedosta, ja elää yhdessä samalla polulla olevien naisten kanssa.

Pyhän Äidin Temppelillä on juuret vanhassa temppelitraditiossa, joka kukoisti tuhansia vuosia sitten maapallolla ja jossa naiset elivät yhdessä ja pitivät temppelitulta elävänä koko ihmiskunnan harmonian säilyttämiseksi.

Pyhän Äidin Temppelin tehtävä on juurruttaa ja herättää pyhä feminiini Pohjolan maankamaralle, ja sinä voit olla avainasemassa tässä tehtävässä meidän kanssamme.

Astumalla mukaan Pyhän Äidin Temppeliin olet yksi temppelisiskoista, Äidin tyttäristä, kultivoimassa myötätuntoa sydämessäsi ja pitämässä harmoniaa yllä maailmassa.

Liity jäseneksi

 

 

”Avain todelliseen vapautumiseen on Rakkaus."

~Deepthi 

 

 

Mikä on Pyhä Nainen?

Pyhä Nainen on nainen, joka on henkisen kasvun, itseoivalluksen ja itsensä kehollistamisen polulla. Hän ei hylkää naiseuttaan, seksuaalisuuttaan ja nautintoa henkisyyden nimissä, vaan ymmärtää, että hänen kehonsa on jumalallisen temppeli ja väline jumalallisen kokemiseen ja oivaltamiseen itsessään.

Pyhälle Naiselle kaikki on pyhää, myös naiseus, seksuaalisuus, sensuellisuus, vauraus ja nautinto. Hän ei näe niitä erillään henkisyydestä ja Jumalasta.

Jotta nainen voi vapautua elämään täydessä voimassaan, hänen on pyhitettävä nämä usein häpeää nostattavat ja tabunakin pidetyt asiat ja omistaa ne täysin. 

Itsen ja kehon kieltämisen aika henkisellä polulla on ohi: se ei ole meidän todellinen luontomme. Kultivoimalla naiseuden voimaa nainen muistaa kuka hän todella on.

 

Liity jäseneksi

 

Kuka on Jumalallinen Äiti? 

Miksi me kunnioitamme tässä tilassa Jumalan äidillistä puolta? 

Pyhä Nainen Akatemia on pyhä tila naisille, jotka haluavat oppia tuntemaan Jumalan äidillisen olemuspuolen. Kautta aikojen maailman eri kolkissa ja eri traditioissa on kunnioitettu Äiti Jumalaa ja Äiti Maata. Vasta noin 6000 vuotta sitten, matriarkaatin murenemisen myötä ja siirryttäessä patriarkaatin aikaan, Äiti Jumalan kasvot alkoivat hälvetä ja aloimme ihmiskuntana unohtaa äidilliset arvot. 

Nyt maailma on kuitenkin muuttumassa, ja Jumalallinen Äiti tekee paluuta keskuuteemme. Me tarvitsemme äidillisiä arvoja ja äidin rakkautta kehittyäksemme evoluutiossamme eteenpäin ja henkisesti korkeammalle tasolle, ja tässä naiset ja naisten voimaantuminen on tärkeässä asemassa.

 

Pyhä Nainen Akatemia on täällä palauttamassa Jumalallisen Äidin rakkauden, viisauden ja myötätunnon elämäämme. Ei ole kuitenkaan tarvetta syrjäyttää Isä Jumalaa, vaan nämä kaksi Jumalan olemuspuolta kulkevat käsi kädessä ja voivat tukea elämäämme yhdessä. 

Maailmassa, joka on muutoin täynnä epävarmuutta, jatkuvaa muutosta ja juurettomuutta, Jumalallinen Äiti voi tarjota meille äidillisen turvan ja sylin, mikä edustaa elämässämme jotain, joka on pysyvää, muuttumatonta ja ikuista. Turvaamalla ikuiseen, muistamme myös oman todellisen luontomme ja saavutamme rauhan.

 

 

Mikä tarkoitus on pyhän naisen henkisillä harjoituksilla ja seremonioilla? 

 

PYHÄN NAISEN HENKISET HARJOITUKSET

Tässä yhteisössä me harjoitamme pyhän naisen henkisiä harjoituksia, joita ovat mm. liike, tanssi, oma ääni, hengitysharjoitukset, feminiiniset kehollistamisharjoitukset, meditaatio, visualisaatioharjoitukset ja musiikki.

Henkisen harjoituksen keskiössä on yhteys jumalalliseen ja tuon yhteyden elävöittäminen ja vahvistaminen kehoa hylkäämättä.

Harjoitusten tarkoitus on tehdä meidät sisäisesti eläväksi, kehollisesti mehukkaaksi, sekä tietoiseksi itsestämme ja sisällämme uinuvista voimavaroista, jonka myötä sisällämme alkaa herätä myötätunto ja rakkaus sekä itseämme, muita että koko planeettaa ja kaikkea elämää kohtaan.

 

PYHÄN NAISEN SEREMONIAT

Me Pyhä Nainen Akatemiassa vaalimme esiäitiemme vanhaa perinnettä yhdistymällä luontoon ja luonnonvoimiin, ympäröivään maailmaan, ja luonnollisiin sykleihin ja rytmeihin seremonioiden avulla. Seremoniatyöskentely avaa meille yhteyden näkymättömiin maailmoihin ja auttaa meitä kunnioittamaan kaikkea elävää.

Seremoniat ovat ikivanha tapa kommunikoida maailmankaikkeuden kanssa, vastaanottaa syvempää ohjausta ja syventää luottamusta elämään. Seremoniatyöskentely vahvistaa juuriyhteyttämme ja auttaa meitä tuntemaan ykseyttä kaiken kanssa.

Seremoniaan voimme myös tulla pyhittämään kulloinkin elämässämme käynnissä olevat asiat ja ojentaa ne Äiti Maan siunattavaksi.

 

"Olet temppelinainen.

Palvelukseen astunut.

Siskojesi kanssa samanarvoinen.

Siunattu sinä naisten joukossa.

Yhteisen tulen soihdunkantaja.

Sydän hellänä, elämän aallokoissa, kiitos tuesta Deepthi ja pyhät naiset, soihdun kantajat." 

~Mari

 

ASTU MUKAAN PYHÄN ÄIDIN TEMPPELIYHTEISÖÖMME 

TEMPPELIOHJELMA

 

Pyhä Nainen Harjoitus joka toinen maanantai klo 18-18.30

Sis.Pyhän Naisen harjoituksia, musiikkia ja meditaatiota

 

Pyhän Äidin Temppeli-ilta kerran kuussa sunnuntaisin klo 19-20

Sis.Pyhän Äidin opetuksia, transmissioita, rukouksia ja mahdollisuuden henkisen polun kysymyksiin ja rukouspyyntöihin ryhmässä

 

Täydenkuun Seremonia kerran kuussa klo 20-21

Sis.Valmistautumisohjeen ja linkin seremoniaan, kosmisen katsauksen ja integraatio-ohjeet

  

* Kaikki Temppelitapaamiset ovat Zoomin välityksellä

* Oma FB Temppeliyhteisö

 

 

  

 

 

OLE SE VALO JOKA OLET

 TEMPPELIJÄSENYYS 

 

 

Temppelimaksu:

44€/kk tai 444€/vuosi

 

Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät:

33€/kk tai 333€/vuosi 

 

 

Liity jäseneksi
Temppelijäseneksi voi liittyä milloin vain ja sen voi keskeyttää milloin tahansa veloituksetta.
Vuosimaksua ei palauteta, jos keskeytät jäsenyytesi.
Liittymällä jäseneksi hyväksyt palveluehtomme.

"Deepthi tuo aidosti maailmaan Äidin oppeja. Hän tekee oikeasti tätä työtä suurella sydämellä. Aivan upeaa, kiitos, kiitos kiitos!!!"  ~Leena

"Aivan ihana harjoitus taas tänään. Se, että saa tehdä näitä harjoituksia Äidin ja muiden pyhien naisten kanssa on niin voimakasta ja arvokasta." ~Eija

"Niin kiitollinen tästä temppelistä ja näistä harjoituksista. Ja siitä, että vaikka en aina ehdi liveen, voin laskeutua omalla hetkelläni tähän tilaan. Paras aamuharjoitus juuri tänään." ~Sari

"Kiitos Deepthi suurenmoisesta ja pyyteettömästä työstäsi meidän suomalaisten naisten hyväksi!" ~Mari

 

Deepthi Godesa

Olen Deepthi, Pyhä Nainen Akatemian ja Pyhän Äidin Temppelin perustaja, kirjailija, sertifioitunut mystinen mentori, psyko-seksuaaliohjaaja, seremonialisti ja laulaja.

Olen mentoroinut ja auttanut naisia yli 14 vuoden ajan elämään täyttä elämää korkeimmassa Rakkaudessa, Vapaudessa ja Nautinnossa pyhän sydämen polulla.

Olen kirjoittanut kolme kirjaa, luonut useita onlinekoulutuksia sekä kiertänyt vuosia ympäri Suomea pitämässä pyhän feminiinin tilaisuuksia, retriittejä, workshopeja ja konsertteja.

Ydinopetukseni Ole Se Valo Joka Olet on kaiken johtotähti: autan sinua vapautumaan ja oivaltamaan itsesi, sen kuka olet aina ollut ja tulet aina olemaan: Rakkaus.

 

Temppeligalleria

Pyhn Äidin Temppelin taustaa

Pyhän Äidin Temppeli on perustettu 01.06.2023.

Pyhä Nainen Temppeli on syntynyt minun, Deepthin, henkilökohtaisten kokemusten pohjalta tukemaan naisten henkistä kasvua, polkua ja itseoivallusta yhteisessä pyhässä tilassa.

Hieman minun taustaa...

Olin kokenut koko elämäni mullistaneen enkelikokemuksen vuonna 2005 keskellä loppuunpalamista ja avioeroa. Tuon kokemuksen myötä tulin tietoiseksi universaaleista laeista ja henkisistä ulottuvuuksista, ja koin tulleeni Kotiin. 

Kolme vuotta myöhemmin, marraskuussa 2008, tapasin Helsingissä Äiti Amman, halaavan äidin, hyväntekijän ja henkisen opettajan. Kahden kuukauden kuluttua astuin jo ensimmäistä kertaa Intian maaperälle ja matkustin Äiti Amman ashramiin, henkiseen keskukseen. 

Amman pyyteetön rakkaus ja epäitsekkään palvelun esimerkki alkoi muuntaa elämäni joka osa-aluetta. Aloin käydä intiassa vuosittain, välillä jopa kaksi kertaa vuodessa. Amman inspiroimana antauduin henkisille harjoituksille, sydämenpolulle ja muiden palvelulle koko sydämestäni. Sain myös mantravihkimyksen sekä nimen Deepthi, joka tarkoittaa äkillistä valoa. 

Amman kanssa ja hänen yhteisössään sain kokea, miten he elivät elävän rakkauden yhteydessä. Yhteydessä, jota sydämeni kaipasi suunnattomasti. Kaikessa tekemisessä näkyi antaumus, suloisuus ja rakkaus Jumalallista Äitiä kohtaan, ja se inspiroi minua suuresti. 

Ymmärsin, miten kipeästi tarvitsemme elävän mallin siihen, että Rakkaudessa eläminen on mahdollista - myös täällä läntisessä elämässä ja materiaalisessa maailmassa.

 

Pian ymmärsin, että läntisen stressaavan elämäntavan ja äidillisten arvojen puuttumisen välillä on suora yhteys. Ymmärsin, että se mitä maailma eniten tarvitsee on Äidin rakkaus - uskonnosta, elämänkatsomuksesta, ihonväristä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Tästä tuli minun missioni. Halusin tuoda Äidin, äidilliset arvot, jumalattarien perinnön ja Äidin rakkauden näkyväksi meille kaikille, jotta voimme olla se valo joka olemme - muistaa todellisen luontomme Rakkaudessa ja alkaa elää täyttä elämää.

Aloitin oman työni vuonna 2010, josta ensimmäiset 8 vuotta kiersin ympäri Suomea pitämässä henkisen kasvun tilaisuuksia. Pyhä feminiini ja kertomukset niin kristinuskon Maria Magdalenasta, hindulaisten Kalista, kuin katolilaisten Mustasta Madonnastakin kiehtoivat minua ja saivat minut sukeltamaan yhä syvemmälle myös omaan mystiikkaamme ja mytologiaamme ja ihmettelemään, että missä meidän omat jumalattaremme ovat.

Vuonna 2017 koin ihmeellisen kokemuksen Helsingin edustalla, jossa "tapasin" Suomen Kuningataräidin. Tämän kohtaamisen myötä Pohjolan Jumalattaret alkoivat marssia elämääni voimalla ja johdattivat minut tekemään Pohjolan juurista ammennettua musiikkia, syventämään yhteyttä maaperäämme, opettelemaan seremoniatyöskentelyn perusteet sekä perehtymään syvemmin kosmiseen alkuperäämme.

Vuonna 2018, kolmannen kirjani julkaisun yhteydessä perustin Pyhä Nainen Akatemian, ja kaikki työni siirtyi onlineen.

Oma kokemukseni on, että naisen kehossa olevalle henkinen polku on hiukan erilainen kuin miehen kehossa olevan polku, johtuen fysiologiastamme, hormoneistamme ja luonnollisista taipumuksistamme, sekä siitä, mitä olemme naisen kehoissa joutuneet historian saatossa kokemaan. Menneisyys virtaa suonissamme sukupolvelta toiselle ja vaikuttaa elämäämme tänä päivänä, ellemme vapauta itseämme ja voimaannu omaan todelliseen voimaamme.

Tämän takia nimenomaan Jumalalliselle Äidille avautuminen on naisen kehossa olevalle erityisen voimaannuttavaa ja eheyttävää.

 

"Naisen ensisijainen suhde on suhde Jumalalliseen Äitiin, josta kaikki muu hänen elämässään kumpuaa ja alkaa kukoistaa." 

~Deepthi

 

Minä en ole teologi, uskontotieteilijä enkä pappi. Minä olen nainen tällä polulla kehollistamassa itseäni täydesti ja oivaltamassa kaikessa olevan Rakkauden. 

Kaikki mitä jaan, opetan ja harjoitan, perustuu omiin suoríin kokemuksiini, päivittäiseen harjoitukseeni ja elävään, suoraan yhteyteen Jumalallisen Äidin kanssa - aivan niin kuin naisilla muinaisissa jumalatartemppeleissä.

Olen myös elämäni velkaa opettajilleni, mentoreilleni ja esivanhemmilleni, jotka ovat ilmestyneet polulleni aina juuri oikeaan aikaan, ja joilta olen saanut oppia ja jotka ovat auttaneet minua syventämään ymmärrystäni edelleen.

 

Modernin naisen henkinen polku on   SYDÄMENPOLKU, jonka opit ovat PYHÄN RAKKAUDEN OPPEJA.

Sydämenpolun keskiössä on...

 • Ymmärrys kaikenläpäisevästä Rakkaudesta 
 • Ymmärrys, että kaikki on Pyhää
 • Ymmärrys, että ihminen on sekä ihminen että jumalallinen
 • Elämän mystisen puolen tunnustaminen
 • Elävän yhteyden kultivoiminen Jumalaan/Jumalalliseen Äitiin
 • Yhteys Äiti Maahan
 • Käsitys, että maailma on hyväntahtoinen paikka
 • Ymmärrys jälleensyntymästä
 • Yhteys kaikkiin maailmoihin
 • Kaiken elämän kunnioittaminen
 • Kunnioitus näkymättömiä maailmoja kohtaan
 • Ymmärrys luonnollisista sykleistä ja rytmeistä
 • Yhteys tähtiin ja planeetoihin
 • Ymmärrys siitä, että elämä on spiraalinen, ei lineaarinen jatkumo
 • Ymmärrys siitä, että kasvu ja muutos on jatkuvaa
 • Tahto elää Rakkaudessa
 • Vastuun ottaminen omasta kasvusta
 • Ymmärrys kehosta temppelinä, jota jumalallinen asuttaa
 • Kohtu-sydänyhteyden vahvistaminen
 • Tahto tehdä hyvää
 • Käsitys, että olemme Yhtä

 

Pyhän Äidin Temppelin tarkoitus on luoda pyhä tila naisten henkiselle kasvulle ja luoda silta ikuisten viisausoppien sekä modernin naisen elämän ja sydämenpolun välille. Pyhä Nainen Temppelissä ei ole kyse uskonnosta, vaan Rakkaudesta joka on kaiken olevaisen takana ja sen kehollistamisesta ja suoran yhteyden vaalimisesta Jumalaan/Jumalalliseen Äitiin.   

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.