Tilaa tästä

 

‚ÄĚMolekulaarinen vetyvesi

sytytt√§√§ sis√§isen valomme‚ÄĚ

Nuno Nina, LumiVitae CellPower -pullon kehittäjä

 

 

 

 ValoVesi Revoluutio on täällä

 

Haluatko elämääsi lisää energiaa, kestävyyttä ja elinvoimaa?

 

Etsitkö tukea hyvinvointisi optimointiin?

 

Oletko valmis astumaan elämään, jossa hehkut, kukoistat ja olet terve?

 

 

Edess√§mme on revoluutio; revoluutio joka kohentaa hyvinvointiamme aivan uudella tavalla; revoluutio joka yhdist√§√§ uuden tieteen ja teknologian¬†ikiaikaiseen viisauteen; revoluutio, jossa palaamme alkuper√§iselle el√§m√§n l√§hteelle syleilem√§√§n √Ąiti Maan luonnollisia syklej√§ ja joka transformoi kokemuksemme siit√§, mit√§ on el√§√§ ihmisen√§ maan p√§√§ll√§.¬†¬†

 

ValoVesi Revoluutio syntyy universumin pienimmästä molekyylistä, molekulaarisesta vedystä, ja sen sensaatiomaisista vaikutuksista hyvinvointiimme.

 

Tämän revoluution on pannut alulle Nuno Nina, portugalilainen pitkän linjan tutkija ja tiedemies, joka on luonut

LUMIVITAE CELLPOWER -pullon

joka tuottaa molekulaarista vetyvettä.

Nuno on tässä revoluutiomaisessa pullossa yhdistellyt menestyksekkäästi uusinta teknologiaa, ikiaikaista värähtelytiedettä sekä veden elämää edistäviä voimia hoidettuaan omilla klinikoillaan yli 70.000 asiakasta vetyvedellä huikein tuloksin.

 

 

JO YLI 120 ONNELLISTA¬†K√ĄYTT√ĄJ√Ą√Ą¬†SUOMESSA¬†

YLI 7000 K√ĄYTT√ĄJ√Ą√Ą MAAILMASSA

YLI 2000 TUTKIMUSTA VETYVEDEN HY√ĖDYIST√Ą

 

HALUATKO KUULLA LIS√Ą√Ą?

 

Täytä alle tietosi ja kuule mahdollisuuksistasi kohentaa hyvinvointiasi sekä liittyä mukaan ValoVesi Revoluutioon!

 

Tilaamalla tallenteen liityt samalla Pyhä Nainen Akatemian sähköpostilistalle ja sallit meidän lähettää sinulle tietoa tulevista tapahtumista ja koulutuksista. Listalta voi poistua helposti milloin vain.

"Verenpaineeni laski melkein heti, kun olin aloittanut LumiVitae-vetyveden juomisen. Saatoin jättää verenpainelääkityksen pois ja vielä 4 kuukaudenkin jälkeen paineet ovat pysyneet alhaalla. Myös päänsäryt jäivät pois nopeasti.

Minulla on aina ollut hyvä iho, mutta nyt se on kuin samettia. Hiukseni ovat saaneet tuuheutta, ja laiska suolistoni on aktivoitunut. Energisyys on taivaissa - kävelin vappuna Kalajoelta Alavieskaan noin 21km vajaassa 3 tunnissa. Join koko matkan vetyvettä ja energiataso pysyi korkealla siitäkin huolimatta, että aurinko paistoi vasten naamaa läpi matkan. Ei ollut, eikä tullut mitään kipuja.

Kävin viime viikolla vuosittaisissa verikokeissa (kaikki mahdolliset testit otetaan) ja tänään kuulin lääkäriltä, että joka ikinen arvo on parempi kuin nuorilla tytöillä! Ihmenaiseksi kutsui lääkäri minua ja ihmetteli - kun täytän jo 68 vuotta parin viikon kuluttua.

Eli enpä voi muuta sanoa kuin että minussa tapahtuu asioita, joita en itsekään ymmärrä: hyviä, ihania asioita!

Olen aina ollut poikkeuksellisen terve ja hyväkuntoinen, mutta nyt vieläkin eläväisempi ja energisempi."

-Terttu-Liisa Kotka

"Vain vuorokauden LumiVitae-vetyveden nauttimisen jälkeen sain elämänvoimani takaisin. Olin ollut edellisenä päivänä jouluostoksilla ja jaksanut olla kaupungilla vain tunnin. Vuorokauden vetyveden nauttimisen jälkeen jaksoin olla jouluostoksilla 7 tuntia, siivota sen jälkeen kodin jouluasuunsa ja tehdä vielä yötä myöden töitä tietokoneella!! Ero jaksamisessa oli siis suorastaan ällistyttävä!

Olin kärsinyt vuosia alhaisista ferritiiniarvoista ja luulin alhaisen jaksamistasoni johtuvan siitä. Verikokeissa kuitenkin selvisi, että ferritiinit olivat vielä kolmen kuukauden jälkeenkin yhtä matalalla, mutta minun energiatasoni oli kuin olisin nuorentunut 10 vuotta!

Elinvoiman lisäksi on tapahtunut valtava määrä muitakin hyvin positiivisia muutoksia: suolistoni on rauhoittunut, nukun paremmin, makeanhimot ovat kaikonneet, kehon aamujäykkyydet ovat poissa, mieli on keskittynyt ja kirkas, tunnekeho ja sydän on avautunut, migreenit ovat vähentyneet radikaalisti... Listaa voisi jatkaa loputtomiin!

Eräs merkittävä asia on ollut myös muutos äänessäni. Minulla todettiin spasmodinen dysfonia äänihuulissani 12 vuotta sitten, ja vetyveden juomisen jälkeen olen huomannut, että ääneni on toiminut aivan uudella tavalla ja on nyt pehmeämpi, vapaampi ja terveempi kuin vuosiin!"

-Deepthi Godesa

 

 

 

 

 

 

 

 

TILAA T√ĄST√Ą