WORKSHOPIT 2024

 

VAPAUTA¬†UNIVERSUMIN SALAISUUDET K√ĄYTT√Ė√ĖSI

 

 

Tiesitkö, että olet jo ennen syntymääsi kirjoittanut tähtiin oman karttasi elämäsi täyttymykseen ja vapauteen?

Mitä jos voisit tämän Kesän 2024 aikana saada kirkkauden ja selkeyden siitä, mikä on sinun korkein kohtalosi tässä elämässä, ymmärtää paremmin ihmissuhteitasi, tehtävääsi tällä planeetalla sekä aktivoida oman vaurauskoodistosi tähtien avulla?

 

L√§mpim√§sti tervetuloa mukaan OMEGA CODEX Kes√§workshopeihin, joissa opit k√§ytt√§m√§√§n OMAA T√ĄHTIKARTTAASI hy√∂dyksesi miss√§ tahansa el√§m√§nosa-alueellasi ja ymm√§rt√§√§ itse√§si syvemmin!

 

 

Tahdon mukaan!

VALITSE HALUAMASI

WORKSHOP

TAI VALITSE ALTA 3 TAI 6 WORKSHOPIN SARJA

 

OMEGA CODEX

Henkiset & Maagiset Lahjasi 

Pe-La 19.-20.07.2024 klo 13-15 (Zoom)

 

Olet kirjoittanut omaan karttaasi oma aivan tietyt essenssit omista henkisistä lahjoistasi, vahvuuksistasi ja maagisista kyvyistäsi, joilla palvelet planeettaamme kaikista luonnollisimmin ja täyttymyksellisimmin. Opi näkemään, mitkä mystiset lahjat ovat supervoimiasi ja mitkä tähdistöt ovat täällä tukemassa sinua elämäntarkoituksesi täyttämisessä.

 

 

Osallistumismaksu 133‚ā¨¬†

Ty√∂tt√∂m√§t, opiskelijat, el√§kel√§iset 99‚ā¨ (maksa tilille)

Ilmoittaudu mukaan

OMEGA CODEX

Työ & Ura

La-Su 3.-4.8.2024 klo 13-15 (Zoom)

 

Puhaltaako työelämässäsi uudet tuulet? Kaipaako työsi ja urasi selkeytystä, kirkkautta ja varmuutta oikeasta suunnasta? Onko edessäsi isoja uraan liittyviä valintoja? Tässä workshopissa opit kutsumaan juuri niitä tähtiä, jotka kantavat urasi ja työsi kannalta tärkeimpiä aspekteja, ja saat selkeyden siihen, mitä olet tullut tänne tekemään. 

 

 

 

Osallistumismaksu 133‚ā¨¬†

Ty√∂tt√∂m√§t, opiskelijat, el√§kel√§iset 99‚ā¨ (maksa tilille)

Ilmoittaudu mukaan

OMEGA CODEX

Nautinto & Seksuaalisuus

TALLENNE SAATAVILLA

 

Löydä avaimet oman seksuaalisuutesi lähteille! Astu nautintoon, naiselliseen sensuellisuuteen ja mielihyvään tähtiesi opastamana. Opi mitkä konstellaatiot ja aspektit tukevat sinua, kun haluat lisätä elämään elinvoimaa, virtaavuutta, kauneutta ja sensuellia iloa!

 

 

Osallistumismaksu 133‚ā¨¬†

Ty√∂tt√∂m√§t, opiskelijat, el√§kel√§iset 99‚ā¨ (maksa tilille)

Ilmoittaudu mukaan

OMEGA CODEX

Ihmissuhteet & Rakkaus

TALLENNE SAATAVILLA

 

Kohota ihmissuhteesi, parisuhteesi ja rakkauselämäsi uuteen kukoistukseen ja rakkauteen. Opi herättämään tähtien siunaukset ihmissuhteissasi ja anna suhteidesi parantua vapaaksi ja nautinnolliseksi elämänvoimaksi! 

 

 

Osallistumismaksu 133‚ā¨¬†

Ty√∂tt√∂m√§t, opiskelijat, el√§kel√§iset 99‚ā¨ (maksa tilille)

Hanki tallenne

OMEGA CODEX

Vauraus & Raha

TALLENNE SAATAVILLA

 

Vauraus on yksi elämän neljästä perusprinsiipeistä universaalien oppien mukaan. Tässä viikonlopussa opit, minkä konstellaatioiden siunauksia voit herättää elämässäsi, kun haluat luoda vaurautta, runsautta ja taloudellista turvaa elämääsi.

 

 

Osallistumismaksu 133‚ā¨¬†¬†

Ty√∂tt√∂m√§t, opiskelijat, el√§kel√§iset 99‚ā¨ (maksa tilille)

Hanki tallenne

OMEGA CODEX

Korkein Kohtalo

TALLENNE SAATAVILLA

 

Kirkasta el√§m√§si! KYLL√Ą, el√§m√§ll√§si on oikeasti olemassa suunta, johon kalibroiduttuasi kaikki alkaa loksahdella paikoilleen ja manifestoitua todeksi! T√§ss√§ ensimm√§isess√§ workshopissa luomme POHJAN koko Workshopien sarjalle - sek√§ p√§√§set kalibroitumaan tismalleen siihen suuntaan el√§m√§ss√§si, joka on Korkein Kohtalosi!

Useimmat meistä kulkevat elämässään sokkona, ja tuhlaavat vuosia, jopa vuosikymmeniä juuttuneena elämäntilanteisiin, jotka eivät vie heitä mihinkään ja jossa kaikki yksinkertaisesti... jämähtää paikoilleen ja jää pyörimään ympyrää. Tuntemalla korkeimman kohtalosi tässä elämässä - ja kyllä, se on kirjoitettu tähtikarttaasi - nopeutat polkuasi ja teet tilaa luonnolliselle virralle, rakkaudelle ja täyttymykselle elämässäsi.

Oletko valmis kirkastamaan polkusi edessäsi?

 

Osallistumismaksu 133‚ā¨¬†

Ty√∂tt√∂m√§t, opiskelijat, el√§kel√§iset 99‚ā¨ (maksa tilille)

Hanki tallenne
Haluatko maksaa suoraan tilille? Klikkaa T√ĄST√Ą.

...TAI VALITSE SINULLE SOPIVIN KOKONAISUUS

 

333‚ā¨

OMEGA CODEX

3 Workshopia

 

Sis.
3 Valitsemaasi Workshopia
Ohjeet oman tähtikartan luomiseen
OMEGA CODEX -karttapohjan
3 Seremoniaa
 
 
Ty√∂tt√∂m√§t, opiskelijat, el√§kel√§iset 277‚ā¨
(maksa tilille)
Ilmoittaudu mukaan

 

555‚ā¨

OMEGA CODEX 

Kaikki Workshopit

 

Sis.
Koko OMEGA CODEX Workshopsarjan
Ohjeet oman tähtikartan luomiseen
OMEGA CODEX -karttapohjan
6 Seremoniaa
 
 
Ty√∂tt√∂m√§t, opiskelijat, el√§kel√§iset 455‚ā¨
(maksa tilille) 
Ilmoittaudu mukaan

KAIPAATKO LIS√ĄKSI

HENKIL√ĖKOHTAISTA OHJAUSTA?

Kyllä, juuri sitä tarvitsen!

 

Hei, minä olen Deepthi ja autan sinua Olemaan se Valo joka Olet.

   

Ennen kuin ymmärsin tähdistöistä ja niiden ikiaikaisesta viisaudesta mitään, tunsin niitä kohtaan valtavaa vetoa: jo lapsena rakastin yli kaiken ihailla öistä tähtitaivasta, milloin auton takapenkiltä kun ajoimme mummolaan, milloin omassa huoneessani sängyllä maaten, milloin seisten pakkastalvi-iltana ulkona vain uppoutuen tuohon äärettömään kimmeltävään kenttään.

 

Olin keskiyön lapsi, ja rakastin mystiikkaa ja pimeitä iltoja, ja aistin näkymättömiä maailmoja ja energioita. Kun loppuunpalamisen myötä v.2005 löysin itseni enkelitulkitsijan luota ja koin enkelten läsnäolon ensimmäistä kertaa, aloin myös spontaanisti ymmärtää niin universaaleja lakeja kuin näkymättömiä maailmoja ympärilläkin - sekä elämän ja sielun syvimpiä ja korkeimpia tasoja.
 

 

Ymmärsin, että olemme ikuisia sieluja, jotka vain ottavat kuhunkin elämään tietyn muodon. Ymmärsin, että kuolemaa ja aikaa ei ole, ja että elämäntarkoituksemme on oivaltaa itsemme: oivaltaa, että on vain Rakkaus.

 
Ymmärsin, että elämä ja maailma on läpeensä hyväntahtoinen, ja olemme täällä muistamassa todellisen olemuksemme Rakkaudessa. Tämä kokemus vuonna 2005 muutti koko elämäni suunnan - tai pikemminkin palautti elämäni oikeille raiteille, joissa kaiken kantava voima on Rakkaus.
 
Yhteys tähtiin ja universaaleihin voimiin on säilynyt läpi koko elämäni, ja johdattanut minut lopulta myös Omega Codexin pariin. Tiesin, että jossain on olemassa kartta, joka ei ole vain tavallinen astrologinen kartta, vaan josta löytyy tie mystiseen maailmaan. Kun löysin Zoe Christina Solariksen ensimmäistä kertaa vuonna 2016, ilmoittauduin heti mukaan hänen koulutukseen - Omega Codexin ensimmäiseen versioon - ja jatkoin siitä suoraan Omega Codex -koulutuksen edistyneeseen, seremonialliseen versioon, josta valmistuin Omega Mentoriksi vuonna 2023 - ensimmäisenä koko Euroopassa ja neljäntenä koko maailmassa.
 
Koen, että ei ole suurempaa tehtävää ja kunniaa kuin se, että saan auttaa ihmisiä muistamaan todellisen olemuksensa Rakkaudessa; olemaan se Valo joka he ovat. Vapautumaan kaikesta siitä, mikä estää heitä kokemasta täyttä potentiaaliaan ja astumasta korkeimpaan kohtaloonsa - ja löytämään tiensä heidän alkuperäisen sielunsuunnitelmansa pariin!
 

Kun saamme käteemme kartan, jonka olemme itse ennen syntymäämme kirjoittaneet, ja kutsumme näitä ikiaikaisia esi-isiämme - tähtiä - siunaamaan elämämme, voimme vapautua ikiaikaisista karmisista sykleistä ja antautua elämään täyttä elämää sielunsuunnitelmamme mukaan Rakkaudessa.

 

on edistyneen tason maaginen tähtikartta, tie korkeimpaan täyttymykseesi Maan päällä.

 

 

OMEGA CODEX sisältää

21

T√ĄHTIKONSTELLAATIOTA:

12 perinteistä tähdistöä 

+ 9 tantrista ja mystistä tähdistöä 

 

(Omg onko sinustakin aina tuntunut, että perinteisestä kartastamme puuttuu jotain... Ja mitä jos siitä puuttuu juuri ne kaikista maagisimmat konstellaatiot, jotka paljastavat meidän henkiset ja mystiset lahjamme...?!! Tiedän, tämä on päätähuimaava ajatus..!) 

 

OMEGA CODEX

Seremoniallisissa Workshopeissa... 

‚öúÔłŹ Luot oman T√ĄHTIKARTTASI syntym√§aikasi perusteella

‚öúÔłŹ Saat k√§ytt√∂√∂si OMEGA CODEX -karttapohjam

‚öúÔłŹ¬†Opit perusteet OMAN SYNTYM√ĄKARTTASI¬†ymm√§rt√§miseen

‚öúÔłŹ¬†Opit paikallistamaan miss√§ siell√§ sijaitsee 9 OMEGA CODEX -konstellaatiota

‚öúÔłŹ¬†Opit k√§ytt√§m√§√§n karttaasi jokap√§iv√§isess√§ el√§m√§ss√§si EL√ĄV√ĄN√Ą TY√ĖKALUNA

‚öúÔłŹ¬†Lasket¬†aktivoituneet t√§htien siunaukset yhteisiss√§ SEREMONIOSSAMME¬†√Ąiti Maalle

 

KAIKKI WORKSHOPIT TALLENNETAAN

 

Tästä tulee niin huikea matka

ja T√ĄHTIKES√Ą 2024!¬†

 

 

 

HUOM! OMEGA CODEX Workshopeissa emme katso tämän hetkisiä transiitteja kartallasi, vaan menemme syntymäsi alkujuurille herättämään tähtien alkuperäiset siunaukset elämässäsi, jotta 

muistat kuka  olet ja voit kukoistaa Valossasi!

 

ILMOITTAUDU MUKAAN!

 

HALUATKO LIS√ĄKSI MY√ĖS HENKIL√ĖKOHTAISTA TUKEA, JA¬†EL√Ą√Ą EL√ĄM√Ą√Ą, JOKA¬†TUNTUU¬†SINULTA?¬†

 

1:1 Mystinen Mentorointi & OMEGA CODEX Initaatiomatka

 

VARAA PAIKKASI 

 

  

"Deepthi on The Mentor. Deepthi on taianomaisen mullistava.

Viisas, älykäs, mystisen huikea opettaja ja mentori.

Jotain ihan muuta!" 

~Manuela Bosco

 

Onko elämässäsi menossa vaihe, joka kaipaa syvempää paneutumista, kirkastusta ja siunausta? Tunnetko muutosten tuulet siipiesi alla ja haluat todella astua siihen elämään, joka on odottamassa sinua - ei enää kaukaisessa tulevaisuudessa, vaan NYT?

 

Liian usein luulemme, että tätä sielunmatkaa täytyy kulkea yksin. Liian usein asetamme kaiken muun ja kaikki muut omien tarpeidemme ja unelmiemme edelle, ja saatamme etsiä jopa vuosia ulospääsyä tilanteista tai ratkaisun avaimia - omin avuin.

 

Tiedä, että tätä polkua ei ole tarkoitettu kuljettavaksi yksin. Meidän kuuluu olla tuettuja elämässämme joka tasolla - myös henkisesti ja sielullisesti.

 

Olen saanut viimeiset 14 vuotta tukea ja todistaa huikeita transformaatio- ja kasvumatkoja niin ryhmä- kuin yksityisissäkin Mystisen Mentoroinnin istunnoissa. Kun astumme yhdessä pyhään tilaan, jotain maagista tapahtuu, jota en vieläkään pysty selittää järjellä. Mutta joka mahdollistaa syvemmän kuuntelun ja korkeamman ohjauksen ja siunausten vastaanoton.

 

Kaipaat sitten ymmärrystä ja selkeyttä sielunkasvun asioihin, unelmiesi elämään astumiseen, uuden suunnan löytämiseen, ihmissuhdeasioihin tai urakysymyksiin... niin haluat nähdä pintaa syvemmälle ja ymmärtää myös taustalla vaikuttavia energioita, universaaleja lakeja ja sielullisia aspekteja.

 

Kaikkiin näihin voimme saada Mystisen Mentoroinnin aikana vastauksia ja avautua aivan uudelle perspektiiville ja näkymälle, joka auttaa sinua astumaan luottavaisena ja voimaantuneena eteenpäin - oman tähtikarttasi valossa!

 

ASTU MUKAAN JA VARAA PAIKKASI:

OLEN VALMIS, TAHDON MUKAAN!

"Deepthillä on ainutlaatuinen kyky nähdä sielun tasolle saakka ja sanoittaa asioita, jotka itsellä on vielä harson peitossa. Deepthin mentorointi on mystistä mentorointia ja se on parasta!

 

Mentoroinnin alussa avataan Pyhä tila, jotta tila avautuu kaikille tasoille ja mysteeri mahdollistuu. Mentorointiin voi astua täydessä luottamuksessa tietäen, että kaiken, mitä siinä kuuluu tulla näkyväksi, tulee. Jokainen mentorointi vie lähemmäs omaa Korkeinta Itseä ja sen jälkeen on kirkas ja voimaantunut olo.

 

Deepthi on täydesti läsnä mentoroinnissa ja avoin
vastaanottamaan taivaallisia koodeja.

Mystinen mentorointi on Pyhä hetki, juhlahetki."

~Maarit
OHHH, VARAA PAIKKASI NYT!