Täydenkuun Seremoniat

& 6kk Täydenkuun Seremoniapassi

HEINÄKUUN 2024

Täydenkuun Seremonia

Aktivoi Uuden Maan Visiosi

Su 21.7.2024 klo 20-21 (Zoom)

 

Lämpimästi tervetuloa Kauriin Täydenkuun Seremoniaan, esivanhempiesi äärelle, maan yhteyteen ja yhteiseen temppeliin pyhien naisten kanssa juhlimaan Kesäpäivänseisauksen h-hetkeä sekä laskemaan Äiti Maalle kiitoksemme ja rukouksemme!

 

Seremoniamaksu 15€   

TAI LUNASTA

6kk Täydenkuun Seremoniapassi 75€ 

(saat yhden seremonian veloituksetta) 

 

Saat ilmoittauduttuasi sähköpostiisi ohjeistukset seremoniaan valmistautumiseen sekä linkin liveseremoniaan.

Tahdon mukaan!

 

"Olen saanut Pyhä Nainen Akatemian seremonioista tasapainoa elämään, aivan uskomattomia näkyjä seremonioiden aikana, uuden unelmien työpaikan ja vaikka mitä muuta ihanaa! Seremonioiden myötä kaikki asiat alkavat loksahdella paikoilleen, asiat puhdistuu ja selkiytyy. Seremonioissa on todella Voimaa!"  ~Anna-Mari 

Mitä ovat Pyhä Nainen Akatemian Seremoniat?

 

Pyhä Nainen Akatemian Seremoniat ovat yhteisöllisiä, voimaannuttavia, omille Pohjolan juurillemme johdattavia seremonioita, jotka toteutamme verkon välityksellä.

Pyhä Nainen Akatemia haluaa palauttaa naisten keskuuteen vanhan tradition, jossa yhdistymme takaisin luontoon, kehoviisauteemme, kuukiertoon, luonnon kiertokulkuun, maaperään, tähtiin ja planeettoihin, joiden voiman, viisauden ja parantavan vaikutuksen esi-isämme tunsivat huomattavasti paremmin ja syvemmin, kuin me nykyajan kiireiset ja suorituskeskeiset ihmiset. Pyhät seremoniat kutsuvat meitä pysähtymään, kuuntelemaan ja odottamaan. Odottamaan oikeaa, syvältä kumpuavaa ohjausta.

Pyhä Nainen Akatemia kutsuu naisia takaisin yhteyteen itsensä, maaperänsä ja luontonsa kanssa, jotta voimme palauttaa tekomme, palvelumme ja niiden vaikutukset oikeaan suhteeseen koko ympäröivän maailman ja universumin kanssa. Seremonioiden myötä tulemme syvempään ymmärrykseen siitä, että kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Seremoniat auttavat meitä ymmärtämään oikeaa ajoitusta tekojemme, intentioidemme ja unelmiemme toteuttamisen suhteen, kuuntelemaan syvemmin sisäistä ohjaustamme sen sijaan, että työskentelemme vain mielestämme ja haluistamme käsin. Seremonioissa työskentelemme yhteistyössä koko Kokonaisuuden (Whole) kanssa (Äiti Maa, alkuperäiskansat, esi-isät, luonto, oma itse, enkelit, alkulähde, tähdet ja planeetat ja eri ilmansuunnat). 

Kun teemme seremonioita yhteistyössä koko Universumin hyväntahtoisten voimien kanssa, elämä itsessään alkaa kantaa meitä, jolloin voimme rentoutua, luottaa ja antaa elämän tuoda meille juuri oikeat asiat oikeaan aikaan - ja usein se on jotain vieläkin upeampaa, täyttymyksellisempää ja ihmeellisempää, mitä olisimme itse osanneet edes kuvitella mahdolliseksi! 

Lämpimästi tervetuloa mukaan seremonioiden kiehtovaan maailmaan!

 

Lämmöllä,

Deepthi