♥ Heii Ihana! Pyhä Nainen Akatemian TÄYDENKUUN SEREMONIAPASSI 2022 on nyt myynnissä! Hanki omaksi jo tänään! KLIKKAA TÄSTÄ ♥
Etusivu Koulutukset Workshopit Palautteita Meistä Yhteys Liity postituslistalle Kirjaudu sisään

Deepthin kuulumisia & Syyskuun Täysikuu kutsuu katsomaan syvemmälle

Uncategorized Aug 11, 2020

Hei Rakkaus,

Elokuu alkaa olla lopuillaan ja olemme astumassa syvemmälle syksyn hämärtyviin iltoihin. Ajattelin, että voisin tähän väliin kertoilla sinulle vähän kuulumisia, sillä tämä kesä ja alkusyksy on ainakin minun elämäni laittanut koko lailla uusiksi. ♥

10 vuoden haaveeni toteutui tämän kuun alussa, kun muutimme mieheni kanssa maalle 100-vuotiaaseen hirsitaloon, ihanan Edenin puutarhan ympäröimään kotiin, jossa seinät huokuvat rakkautta ja huolenpitoa, lautalattiat hivelevät jalkapohjia ja joka nurkka tuntuu soivan rauhaa ja harmoniaa. Katselen tässä juuri keittiön ikkunasta ulos, ja eteeni avautuu villiluontoalue, jossa on perhosille, ampiaisille ja muille pörriäisille tilaa hoitaa toimiaan - ja jotka ovat olleet meille jo nyt suuren suurena ilona!

Ulkorakennuksen takaa löytyy jännittävä paikka, jossa puut ovat kuin ihmeen kaupalla asettuneet ympyrään, ja tuon ympyrän eteläpuolella on iso kivi ja pohjoispuolella toinen iso kivi, kuin vanha seremoniapaikka. Nähtyäni tämän tiesin, että tämä on oleva meidän koti. Myös työhuoneeni ikkunasta aukeaa ihmeellinen näky pieneen pensaiden ympäröimään alueeseen, joka näyttää myös kuin tehdyltä erilaisia pyhittämisiä varten!

Samalla kun maailmassa on paljon sekasortoa, pelkoa ja erimielisyyttä, olen tullut muistutetuksi, miten yhtä aikaa tällä pallolla tapahtuu ihan älyttömän upeita asioita! Ja että **se mihin keskittyy, vahvistuu!** Tällä en kuitenkaan halua väheksyä sitä, jos sinä juuri nyt käyt rankkaa elämänvaihetta läpi, enkä sanoa, että ajattele vain positiivisesti, niin kyllä asiat järjestyy. Se olisi henkisten arvojen väärinkäyttöä.

Sen sijaan haluan sanoa sinulle, että sinussa on voima, tee se, mitä itse pystyt ja pyydä apua kaikkeen muuhun. Älä jää yksin. Älä hautaudu murheiden alle, vaan tiedä, että sinulle löytyy apua. Tartu toimeen.

**Kaikki meistä käy läpi vaikeita vaiheita elämässä, ja se kuuluu elämän kiertokulkuun.** Vaikeudet on tehty voitettaviksi, ne kasvattavat meidän uskoa, ja auttavat meitä kasvamaan henkisesti.

Muista että et ole yksin. Ojenna kätesi ja sinua autetaan. Pyydä apua.

**Tie tähän kotiin ja elämäntilanteeseen ei ole itsellänikään ollut helppo, yksinkertainen eikä itsestäänselvä.** Olen käynyt läpi loppuunpalamisen, avioeron, vanhempien avioeron sekä äänenmenetyksen, jonka piti olla lopullista. Olen lähtenyt ja palannut, pakannut ja purkanut, saapunut ja jättänyt ihmisiä ja paikkoja taakse lukemattomia kertoja ja tuntenut aina olevani enemmän ja vähemmän irtolainen täällä maan kamaralla. Olen ollut aina valmis muuttamaan suuntaa, kun tuuli vaihtuu; aina valmiina lähtöön, kun kutsu käy ja tähdet vaihtavat asentoa. En ole juurtunut mihinkään enkä kehenkään, vaan halunnut olla vapaa.

Ja nyt ollaan tässä. Olen kasvanut siihen pisteeseen, missä olen valmis asettumaan, laittamaan juuret maahan ja kantamaan vastuuta kokonaisesta fyysisestä paikasta. Ja tämä on tapahtunut myös miehelleni. Vielä reilut puoli vuotta sitten mieheni sanoi, että hän ei ikimaailmassa aio muuttaa Helsingistä mihinkään, asuttuaan siellä melkein 30 vuotta. Minun kehoni taas ei enää kestänyt kaupungissa asumista.

**Mutta jotakin perustavanlaatuista muuttui, kun olimme alkuvuonna reissullamme Intiassa, Australiassa ja Balilla** - mikä oli toinen pitkäaikainen haaveeni: olla koko alkuvuosi lämpimässä. Vielä viikkoa ennen reissuamme emme olleet varmoja, että pääsemmekö edes lähtemään matkaan. Olimme vuotta aikaisemmin tehneet uutena vuotena aarrekartan, jonne olimme laittaneet kuvan, jonka päällä luki "Tammikuussa 2020 alkaa loma". Ja niin kävi!! Tuolta reissulta tein Pyhä Nainen Akatemiaan neljä transmissiota: [Jumalallisen Äidin Transmission, Merkurius Transmission, Uluru Transmission ja Bali Transmission](https://www.pyhanainen.com/pages/transmissiot).

Pandemian kiihtyessä pakkasimme Balilla laukkumme ja palasimme Suomeen aikaisemmin, mitä olimme ajatelleet. Jo parin viikon kuluttua siitä olimme katsomassa ensimmäisen kerran tätä taloa, johon nyt muutimme. Kaikki kävi lopulta nopeasti. Olimme varautuneet siihen, että saamme etsiä sopivaa taloa parikin vuotta.

**Aloin viime syksynä tehdä tosissaan seremonioita omaa kotia varten, kun kaupungissa asuminen alkoi lopullisesti ahdistaa.** Ei ollut väliä mistä koti löytyisi, pääasia, että pääsemme luonnon rauhaan. Seitsemättä ihmettä tarvittiin myös siihen, että mieheni lähtisi omaehtoisesti muuttamaan elämäntapaansa täysin ja avautuisi ajatukselle maalle muutosta. Lopulta, monta kuukautta ja seremoniaa myöhemmin hän oli se, joka oman talon ostamista ehdotti. Halleluja!

Muistan, että olin työhuoneellani, kun sain häneltä puhelun, että nyt mennään. Olen oppinut luottamaan, että kun hän saa jonkin "koodin", niin sitten mennään, ei kannata laittaa vastaan. Ja siitä lähti iso pyörä pyörimään. Viikon kuluttua olimme katsomassa tulevaa kotiamme, jolle minä en kylläkään lämmennyt aluksi ollenkaan. Vasta kolmannella kerralla paikan energia alkoi aueta minulle ja aloin näkemään, mitä meille ollaan tuomassa.


**Muutettuamme tänne elokuun alussa**, olemme kirjaimellisesti leijuneet ekstaasissa. Kaikki pienetkin asiat - aamulla ulkoportaille astuminen ja raikkaan ilman tuoksutteleminen, perhosten leikin seuraaminen keittiön ikkunasta, paljain varpain puutarhassa asteleminen, huoneiden kaunis harmonia, tila ympärillä, oma työhuone, raukea kylä ympärillä, hiljaisuus... Kaikki nämä ovat ravinneet meidän sielua enemmän kuin ehkä mikään muu koskaan.

Kaiken Intiassa matkustelun, kaupungista toiseen muuttamisen, Pohjanmaa-vaiheen ja Amerikan vuoristojen jälkeen on ollut suorastaan euforista laittaa juuret maahan, purkaa vihdoin kaikki laukut, viedä muuttolaatikot pahvinkeräykseen, laittaa taulut seinille ja alkaa täyttää arkkupakastinta marjoilla tulevaa talvea varten.

26 matkustusvuoden jälkeen minulla on tällä hetkellä sellainen olo, että minä en liiku enää mihinkään! Sen sijaan haluan kasvattaa oman kasvimaan ja tulla omavaraiseksi. Haluan vaalia pörriäispeltoa etupihallamme ja taata elämän tulevillekin sukupolville. Haluan palvella tätä taloa ja maata ja oppia kuulemaan sen rytmejä, syklejä ja tarpeita. Haluan luoda työstäni ja elämästäni sellaisen, joka hyödyttää fyysisellä tasolla meidän jälkeenkin tänne saapuvia.


**Viime syksynä aloitin seremonioiden teon täysipäiväisesti Äiti Maan ja Alkulähteen kanssa.** Siitä lähtien mitä ihmeellisempiä asioita on tapahtunut. Eikä vähäisimpänä se, että olen saanut maadoitettua itseni maan päälle.

Kaikkein suurimpana läksynä on ollut kärsivällisyys, luottamus siihen, että kaikelle on täydellinen ajoituksensa, sekä se, että unelmistaan ei pidä koskaan luopua. Joidenkin toteutumiseen voi mennä monta kymmentä vuotta, jotkut unelmat toteutuu samoin tein. Mutta sen voin sanoa, että kun astumme yhteistyöhön Äiti Maan ja Alkulähteen kanssa, niin asiat alkaa todella saada voimaa alleen.

TÄYDENKUUN SEREMONIA KE 02.09.2020 klo 18-19 (Zoom)

Pyhä Nainen Akatemian seuraava [**Täydenkuun Seremonia**](https://pyhanainen.mykajabi.com/taydenkuun-seremoniat) on jo tulevana keskiviikkona 02.09., kun meillä on Täysikuu Kaloissa. Alkukuun leijonaboosteissa olemme saaneet uudet energialataukset ja nähneet mihin kaikkeen meistä onkaan ja astuneet rohkeasti elämässä eteenpäin. **Nyt täydenkuun aikana Kalojen energiassa tarkastelemme alitajuisia uskomuksiamme ja niitä rajoitteita, jotka meinaavat alkaa heittää** [**"upper limit problemia"**](https://www.pyhanainen.com/blog/onko-sinullakin-upper-limit-problem) **rattaisiin ja saada meidät tyytymään vähempään mitä meille on näytetty.** Onneksi syyskuun Uusikuu Neitsyessä tulee laittamaan asioita järjestykseen, auttaa organisoimaan elämää ja varmistaa pilkun tarkasti, että huolehdimme kaikista yksityiskohdista.

Syyskuun Neitsyen laatu vaatii meitä myös luomaan arkeemme struktuuria sekä auttaa meitä maadoittamaan ideamme ja uudet aluevaltaukset, jotta voimme kukoistaa joka tasolla. Moni meistä saa hengen maailmasta ja sieluntasolta valtavasti ohjausta joka päivä, mutta on eri asia saada ideat, ajatukset ja unelmat toteen sieltä Kalojen haaveilevasta energiasta tänne fyysiselle tasolle!

[**Tänä täysikuuna tulemme Täydenkuun Seremoniaan**](https://pyhanainen.mykajabi.com/taydenkuun-seremoniat) saamaan kiinni noista valmiiksi kypsyneistä unelmista, ideoista ja kukkaan puhkeamassa olevista suunnitelmista, jotta syyskuun Neitsyt-energia voi sitten laittaa asiat tuulemaan!

Lämpimästi tervetuloa mukaan Syyskuun Täydenkuun Seremoniaan: 

 

Kiitos että olet!

Olet rakas. Olet tärkeä.

Voi Hyvin!

Lämmöllä,
Deepthi

“Eternal bliss cannot be gained from wealth: only non-eternal happiness can be gained from it. Then you might ask, 'How do we live without riches? Do we have to abandon the wealth that we have?’ Mother does not say you need to abandon anything. Bliss and peace will become your wealth if you understand the proper placement for what you have.” ~Amma

Close

50% Ladattu

Pian valmista!

Täytä alle tietosi ja saat ladattua Sydämenpolun Teesit omaksesi. Samalla liityt automaattisesti myös sähköpostituslistallemme, ja saat ensimmäisenä tiedon uusista Pyhä Nainen Akatemian & Deepthi Musicin  tapahtumista.