♥ Heii Ihana! Pyhä Nainen Akatemian TÄYDENKUUN SEREMONIAPASSI 2022 on nyt myynnissä! Hanki omaksi jo tänään! KLIKKAA TÄSTÄ ♥
Etusivu Koulutukset Workshopit Palautteita Meistä Yhteys Liity postituslistalle Kirjaudu sisään

Pyhän Naisen henkisen kasvun portaat

Kun astumme Pyhän Naisen henkisen kasvun polulle, kohtaamme matkamme aikana neljä eri tasoa:

1. HAVAHTUMINEN 

2. PUHDISTUMINEN

3. INTEGROIMINEN

4. PALVELEMINEN

 

Havahtuminen on se vaihe, kun tulemme ensimmäistä kertaa tietoiseksi, että olemme henki fyysisessä kehossa, ja että olemme tulleet maan päälle kasvamaan sielullisesti. Havahtumisvaiheessa koemme, että meitä ja universumia kannattelee Korkeampi Voima, jota alamme kutsua esim.Jumalaksi, Rakkaudeksi tai Universaaliksi voimaksi. Alamme kokea korkeampia tietoisuudentiloja ja "jonkun suuremman voiman läsnäoloa". 

Tämä vaihe voi kestää muutamista kirkkaista ja autuaallisista oivalluksen hetkistä vuosiin, mutta merkillepantavaa siinä on se, että yleensä tuo kokemus muuttaa kuitenkin kerralla sen, miten näemme ja koemme elämän. Arvomme alkavat muuttua, sydämemme avautuu ja haluamme alkaa linjata elämää uudelleen, kun olemme nyt syvemmin yhteydessä itseemme ja omaan totuuteemme. 

Tässä vaiheessa tuntemuksemme voivat heilahdella autuaallisista, euforisista tiloista jopa masennukseen ja epätoivoon, kun olemme juuri kokeneet jotain aivan taivaallista, mutta arkitodellisuutemme ei vielä ole linjautunut sen mukaiseksi, vaan samat vanhat ongelmat jatkavat olemassaoloaan. 

Mutta meissä on kuitenkin syttynyt toivon kipinä, joka - jos annamme sille tilaa ja alamme seurata sitä - alkaa kantaa meitä uuteen elämään. Jos emme anna sille tilaa, vanhat ongelmat ottavat yliotteen, ja havahtumiskokemuksemme huuma unohtuu. Pikku hiljaa olemme takaisin siinä samassa vanhassa oravanpyörässä, josta olimme niin valmiita hyppäämään pois havahtumisen kirkkaana hetkenä.

Jos taas lähdemme seuraamaan toivon kipinää, se alkaa johdattaa meitä uusille vesille. Parhaimmassa tapauksessa alamme etsiä tietoa, että mitä ihmettä meille oikein tapahtui, mitä se oli mitä koimme, ja alamme esittää elämää suurempia kysymyksiä, kuten "kuka minä olen", "miksi olen tänne syntynyt" tai "mikä on elämäni tarkoitus"? Nämä kysymykset alkavat johdattaa meitä sellaisten lähteiden (kirjojen, kokemusten, opettajien ja harjoitusten) luo, jotka antavat meille ymmärrystä, että mitä meille oikein tapahtui.

Kun oma havahtumiseni tapahtui erään enkeli-istunnon myötä aviokriisin ja loppuunpalamisen pyörteissä, minussa syttyi loputon jano tietää lisää. Olin saanut maistaa taivaallista valoa ja minussa oli avautunut täysin uusi ymmärrys elämästä. Aloin ahmia henkisiä ja esoteerisia kirjoja, ostella enkelikortteja, osallistua henkisen kasvun messuille ja luennoille, ja kaikella tavalla hoivata tätä uutta olotilaa, joka minussa oli auennut. Olin saanut kokea jotain sellaista, josta en aikonut enää luopua, vaikka maailma romahtaisi ympärilläni.

Mitä syvemmälle antaudumme tähän vaiheeseen, alamme huomata, että vanhat kiinnostuksen kohteet, tavat, tottumukset ja ihmissuhteet alkavat tippua elämästämme pois. Ruokavaliomme saattaa muuttua, tarve olla yksin ja hiljaisuudessa lisääntyy, haluamme viettää enemmän aikaa luonnossa, ja aloitamme ehkä jonkin henkisen harjoituksen, jossa saamme laskeutua takaisin tuohon tilaan, jonka koimme havahtuessamme. Alamme katsella elämäämme ja valintojamme uudesta näkökulmasta ja tietoisesti päättää, mitä noista asioista haluamme säilyttää elämässämme ja minkä on aika tippua pois. 

Tämä vaihe on puhdistumisvaihe, joka ei useinkaan ole helppo. Vanhat tavat, tottumukset ja kiinnittymiset istuvat lujassa, ja vanhat elämäntavat ja ihmissuhteet vetävät meidät helposti takaisin maalliseen elämään ja sen ongelmiin, murehtimisiin ja draamaan. Tässä vaiheessa on erittäin tärkeää, että - jos haluamme sitoutua henkiseen kasvuumme - alamme ympäröidä itsemme ihmisillä, joilla on elämässään sama päämäärä ja samat arvot. Ihmisillä, jotka haluavat keskittyä jumalalliseen, henkiseen kasvuun, sisäiseen puhdistautumiseen, ja irrottautua kaikesta draamasta ja negatiivisesta energiasta - ainakin niin kauaksi, että olemme itse vahvistuneet tarpeeksi, ja pystymme olemaan tilanteessa kuin tilanteessa ilman, että menetämme itseämme uudelleen. 

Tämä vaihe voi kestää vuosia, riippuen siitä, miten henkistä elämää olemme eläneet edellisissä elämissä. Jotkut ihmiset syntyvät tähän elämään vanhan sielun kera: heillä on valmiiksi hyvää karmaa "takataskussaan", heidän sielunsa on pitkälle kehittynyt, ja heidän on helppo tässä elämässä aktivoida henkiset lahjansa ja tietoisuudentasot uudelleen käyttöönsä. Toiset taas syntyvät tänne nuoren sielun kera, ja heillä on koko matka edessään alkaa kehittää sieluaan ja käydä läpi eri henkisen kasvun vaiheita ja vihkimyksiä. Tai vaikka joku olisikin edennyt edellisissä elämissä sielunkasvullisesti pitkälle, mutta on käyttänyt voimiaan väärin, on hän saattanut tulla tähän elämään kuittaamaan karmojaan ja käymään koko joukon vaativia vihkimyksiä läpi esim.avioerojen, sairauksien tai muiden elämänkoettelemusten välityksellä. Muun muassa astrologisesta kartastamme pystymme näkemään, mitä läksyjä olemme tulleet tähän elämään oppimaan.

Tässä elämässä voimme valita, miten sitoutuneesti lähdemme omaa sielunpolkuamme kulkemaan - ja näin varmistamaan hyvät edellytykset myös seuraavaa inkarnaatiotamme varten. Elämämme on täynnä eri initaatioita ja vihkimyksiä, joiden kautta meidän on tarkoitus oivaltaa, että a) usein olemme itse valinneet nuo kokemukset jossain muodossa elämäämme jo ennen tänne inkarnoitumistamme b) nuo kokemukset eivät ole sattumaa eivätkä ole tulleet kiusaamaan meitä tänne vaan c) meidän tulisi pysähtyä niiden äärelle ja kuunnella, mikä niiden syvempi viesti on; mitä ne ovat tulleet sielullemme opettamaan.

Jos esimerkiksi kerta toisensa perään valitsemme kumppaneita, jotka ovat huonokäytöksisiä, puhuvat meille rumasti, eivätkä osaa kantaa suhteessa vastuuta, oppi meille voi olla se, että opimme rakastamaan itse itseämme: vedämme terveet rajat, kerromme, että tuo käytös ei ole okei, ja ilmaisemme selkeästi, mitä tarvitsemme tunteaksemme suhteessa olomme turvalliseksi. 

 

Kun haluamme sitoutua henkisen kasvun polkuumme, haluamme usein löytää ympärillemme ihmisiä, jotka keskittyvät samaan asiaan: löydämme tiemme joogatunneille, meditaatioryhmään tai naistenpiiriin. Alamme käydä vaihtoehtohoidoissa, enkelikursseilla, kaakaoseremonioissa, henkisissä kohteissa maailmalla, shamaanirumpukursseilla ja seurata eri opettajia. Saamme valtavan määrän uusia kokemuksia ja uusia ihmisiä ympärillemme, ja todellisuutemme alkaa pikkuhiljaa muuntua. Vaarana tässä on se, että päädymme vain trippailemaan eri kokemusten välillä, mutta todellista henkistä kasvua ei kuitenkaan synny. Ihmettelemme vain, että miten yhtenä päivänä voimme tuntea olomme niin taivaallisiksi, ja seuraavana päivänä arki lävähtää taas kasvoillemme, emmekä tunnu pääsevän polullamme minnekään.

Tiettyä puhdistumista ja tietoisuudenavautumista tietenkin tapahtuu, mutta että saisimme aikaan todellisia sisäisiä muutoksia, meillä täytyy olla oma henkinen harjoitus, johon sitoudumme päivittäin. Tässä vaiheessa huomaamme, että mikään ulkopuolella ei tuo meille enää tyydytystä, vaan tahdomme enemmän. On enää vain yksi suunta, mihin kääntyä: sisäänpäin. 

Omalla polullani olen huomannut, että oma henkinen harjoitus on kaiken a ja o tällä polulla "edistymiseen". Edistyminen on sisänsä huono sana, koska ajattelemme aikaa heti lineaarisesti, ja että joku on henkisellä polulla "pidemmällä" kuin joku toinen. Näin ei kuitenkaan ole. Henkisen polun kulkeminen on spiraalin muodossa kulkeva matka. Käymme samoja läksyjä läpi yhä uudelleen ja uudelleen, aina vain uudesta tietoisuudentasosta käsin. Läksy, jonka luulimme edellisessä "kierroksessa" oppineemme, tulee seuraavassa tasossa vastaan uudelleen, nyt vain vähän hienovaraisemmassa muodossa, ehkä jopa eri muodossa. Amma sanoo aina, että henkinen polku on kuin sipulin kuorimista: yhden kerroksen alta löytyy aina seuraava. 

Kutsun tätä puhdistumis- tai ylösnousemusprosessiksi, jossa harjoitamme sitä, että miten "olla se valo joka olemme".

Puhdistuminen ja ylösnousemus eivät kuitenkaan ole lopullinen vaihe. Sen jälkeen tulee "alaslaskeutumisprosessi", integraatiovaihe, jossa ensin havahduttuamme ja aloitettuamme sisäisen puhdistumisen - ei niin, että meissä olisi mitään likaista, vaan alamme vain päästää irti kaikesta sellaisesta, joka ei enää palvele uudestisyntynyttä itseämme - alamme laskeutua uuden valomme kanssa tähän kehoon ja fyysiseen maailmaan.

Tarkoitus on, että kaikki se, mistä ylösnousemusprosessimme aikana luovuimme - usein se henkisissä piireissä ja vanhoissa hengellisissä traditioissa tarkoittaa luopumista kiintymisestä ihmisiin, materiaan, kehoon, nautintoon, seksiin ja rahaan - tuleekin nyt rytinällä takaisin. Huomaamme, että elääksemme maailmassa emme voi kieltää noita asioita, vaan meidän tulee oppia suhtautumaan niihin oikein ja toimimaan niissä ja niiden kanssa oikeassa suhteessa. Tässä moni henkinen ihminen törmää todelliseen ongelmaan. Meidät on niin ohjelmoitu pitämään edellä mainitsemiani asioita suorastaan pahoina ja syntisinä, että ne eivät mahdu päässämme samaan lauseeseen henkisyyden, pyhyyden ja jumalallisen kanssa. 

Mutta mitä jos ei ole mitään erillään henkisyydestä? Mitä jos nuokin asiat ovat mitä korkein Jumalan palvelun muoto? 

Ne eivät tietenkään "alemmalla" tietoisuudentasolla ole sitä silloin, koska silloin annamme vielä niiden määrittää itsemme ja olemme niihin niin kiinnittyneitä, että menetämme itsemme, jos menetämme nuo asiat. Ja paljon tehdään myös pahaa sen varjolla, että ollaan "mukahenkisiä", mutta käytetäänkin valtaa henkisyyden nimissä väärin.

Mutta me emme nyt puhu siitä, vaan henkisen havahtumisen ja puhdistusprosessimme jälkeen tapahtuvasta alaslaskeutumisprosessista, jossa kaikki nuo asiat tulevat eteemme uudellen integroitavaksi osaksi omaa maadoittunutta, tasapainoista, täyttymyksellistä elämää. Tuolloin emme henkisinäkään ihmisinä kiellä itseltämme sen enempää parisuhdetta, menestystä, materiaalista ja rahallista turvaa kuin kehoamme ja seksuaalisuuttammekaan.

Tässä haasteena on vanhojen maaperästä, sukulinjasta ja uskonnollisista traditioista kumpuavien patriarkaalisten mallien purku, jotka pitävät meitä syyllisyydessä ja häpeässä, kun alamme sallia itsellemme noita asioita. Naisilla tähän liittyy yleensä voimakkaasti mm.omaan kehoon ja seksuaalisuuteen astumisen prosessi. Emme pysty palvelemaan maailmaa täysipainoisesti, jos tunnemme häpeää ja syyllisyyttä itsestämme, omista haluistamme ja tavoitteistamme, koska tarvitsemme niitä laskeutuaksemme takaisin maailmaan ja fyysiseen kehoomme.

Omasta kokemuksestani tiedän, mitä tämä prosessi pitää sisällään. Kun aloin tehdä omaa puhdistautumistyötäni ja avauduin kaikelle ihanalle valolle, minun oli muutamien vuosien ajan todella vaikeaa hoitaa fyysisen tason asioita ja järjestäytyä elämässä uudelleen. Tässä vaiheessa olin niin täynnä jumalallista rakkautta, että kaikki muu menetti merkityksensä. Ja jos joku menettää merkityksensä, siihen ei enää keskity, mikä taas saa aikaan erinäisiä ongelmia maailmassa toimimiseen. Ymmärsin, että kehollistaakseni itseni ja valoni täysin, minun tulee työstää etenkin kehoon, naiseuteen ja seksuaalisuuteen liittyviä tabuja ja stigmoja, joita minulle alettiinkin sitten opettaa Maria Magdalenan ja Jumalallisen Äidin avustuksella.

Henkisen kasvun prosessi on siitä ihmeellinen prosessi, että kun sille antautuu ja ottaa omat harjoitukset osaksi jokapäiväistä elämää, se alkaa kantaa meitä kuin itsestään.

Se alkaa tuoda meille asioita "käsittelyyn", joita meidän on aika kulloinkin katsoa. Alamme katsoa elämäntapahtumiamme syvemmästä perspektiivistä käsin, jossa - sen sijaan että syyttäisimme olosuhteita - pystymmekin katsomaan niitä syvemmin ja kuuntelemaan, mitä kulloinenkin tilanne on tullut meille opettamaan. Pystymme näkemään elämän, ihmiset ja tapahtumat rauhan tilasta käsin sen sijaan, että olemme ensimmäisena reagoimassa niihin ja tekemässä hätiköityjä päätöksiä. Ja toisaalta, kun meidän on aika tehdä päätöksiä ja valintoja, tunnemme olevamme syvästi tuettuja, kannateltuja ja rakastettuja tekemään ne päätökset, jotka meidän kuuluu tehdä, ja teemme ne pelottomasti ja luottamuksesta käsin.

Jossain vaiheessa meitä kutsutaan lopulta palveluun. Tämä voi tapahtua jo todella aikaisessa vaiheessa omaa henkistä polkuamme, kun henkisen heräämisemme myötä meissä alkaa aueta uusi luovuuden ja inspiraation virta, ja haluamme alkaa jakaa tuota hyvää myös muille. Riippuen matkastamme, voimme kuitenkin myös jäädä jopa vuosiksi jumiin "itsemme työstämiseen", jossa viivymme oman henkisen navan tuijottelussa vähän liian kauan ilman, että henkisen kasvun hedelmämme saisivat kantaa todellista hedelmää ja tulla palveluksi maailmaan. Toinen ääripää voi olla se, että antautuu henkiseen palveluun niin totaalisesti, että unohtaa omat maalliset tarpeet ja itsehoidon kokonaan henkisyyden nimissä. 

Oma ohjenuorani on, että niin kauan kuin on iloa, olen tasapainossa asioiden ja kasvuni kanssa. Jos ilo häviää, olen pudonnut henkiseen suoritusmoodiin ja alkanut ottaa asioita liian vakavasti. Henkinen polku on kuitenkin lopulta ilon ja huumorintäyteinen polku! Ja kun siihen lisää hyvän määrän aktiivista sitoutumista ja suurempaa näkymää oman elämän päämäärästä, voi nauttia tasapainoisesta elämästä ja tuoda palvelunsa maailmaan ilolla!

Kun meitä kutsutaan omaan palvelutehtäväämme, tämä vaihe voi myöskin kestää jonkin aikaa. Saatamme saada vision tehtävästämme jo alkuvaiheessa polkuamme ja vain ihmetellä, että mistä ihmeestä tämä tuli, en kai minä nyt mitään tällaista voi tehdä! Mutta tuo näky on totta, ja se annetaan tiedoksi. Kun sitten sitoudumme omaan kasvuumme, meille tuodaan juuri ne vaiheet, työkalut ja tapahtumat, jotka kasvattavat meitä tuohon palvelutehtävään.

Omalla kohdallani olen kokenut, että meitä viedään "tasosta" toiseen ja "koulutetaan" eri kokemusten kautta, joissa ei välillä tunnu olevan päätä eikä häntää, mutta jotka lopulta - joskus vasta vuosien päästä - kutoutuu yhdeksi täysin ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Tärkeintä on seurata sydäntään, sitoutua kasvuunsa ja olla sellaisten ihmisten ympäröimänä, jotka ymmärtävät juuri sitä sielun tasoa, jossa olet kulloinkin menossa!

*

Jos tunnistat tästä kirjoituksesta itsesi ja tiedät olevasi "alaslaskeutumisen" eli integraation vaiheessa, kutsun sinut lämpimästi mukaan ensi vuoden 2021 Pyhä Nainen -koulutukseen! Tämä pyhille naisille suunnattu koulutus on vuoden kestävä integraatiokoulutus, jossa käymme läpi nämä eri tasot ja jossa saat työkalut, harjoitukset ja opiskelumateriaalit oman sielusi ja elämäntehtäväsi maadoittamiseksi ja integroitavaksi maan päälle ja ihmiskunnan palveluksi. On sinun aikasi tulla kirkkaan tietoiseksi omasta prosessistasi ja saada sille täysi tuki tällä matkallasi!

ASTU MUKAAN NYT!

 

 

Close

50% Ladattu

Pian valmista!

Täytä alle tietosi ja saat ladattua Sydämenpolun Teesit omaksesi. Samalla liityt automaattisesti myös sähköpostituslistallemme, ja saat ensimmäisenä tiedon uusista Pyhä Nainen Akatemian & Deepthi Musicin  tapahtumista.