Beltane Seremonia 1.5.2024 klo 19-20 ♥ Ilmoittaudu mukaan
Etusivu Täydenkuun Seremoniat Temppeli Koulutukset Musiikki Kirjat ValoVesi Revoluutio Palautteita Meistä Yhteys Liity postituslistalle Kirjaudu sisään

Minä ja Maria Magdalena, Pyhä Nainen

 

Maria Magdalena oli Pyhä Nainen: parantaja, Yeshuan eli Jeesuksen puoliso, pyhän feminiinisen liekin kantaja ja feminiinisen kristustietoisuuden avatara. Gnostisten tekstien mukaan Maria Magdalenalla tarkoitetaan fyysisessä kehossa elänyttä, jumaltietoisuuden saavuttanutta naista, sekä kollektiivista Mariaa, rakkautta, joka elää meissä kaikissa jumalallisena rakkautena syvällä sisimmässämme. 

Maria Magdalena oli varakas, viisas nainen, joka eli Yeshuan rinnalla ja jonka kanssa he tekivät yhdessä työtä ihmiskunnan sydäntietoisuuden herättämiseksi. Tuo työ jatkuu yhä tänäkin päivänä ja on nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan. Moniin meistä on kylvetty nuo Pyhän Liiton siemenet, maskuliini- ja feminiinienergioiden elävä liekki, joka on nyt tässä ajassa aktivoitumassa täyteen loistoonsa. Olemme astumassa feminiinisen kristustietoisuuden, pyhän sydämen aikaan, jossa runsaudessa, rakkaudessa ja ykseydessä elämisestä tulee todellisuutta. Alamme kehollistaa tuota energiaa ja synnyttää sitä kautta yhdessä Uutta Maata. 

Maria Magdalenaan liitetään usein sanat "prostituoitu" tai "epäpuhdas". Nuo sanat ovat kuitenkin valitettava väärinkäsitys naisen seksuaalienergian todellisesta luonteesta. Nainen on luonnostaan ekstaattinen ja autuaallinen, kun hänen seksuaalienergiansa eli elämänenergiansa saa virrata vapaasti. Vasta, kun tuota energiaa on alettu demonisoimaan ja vaientamaan, on ihmiskunta kadottanut harmonian ja syvemmän henkisyyden keskeltään. Seksuaali- eli elämänenergiamme on pyhää ja avain Jumalan kokemiseen ja Minä Olen -olemuksen aktivoimiseen. Kun seksuaalienergia virtaa kehossamme vapaana, kehon energiapisteet (chakrat) toimivat harmoniassa keskenään, mikä mahdollistaa jumaluuden kokemisen ja tosiolemuksemme aktivoitumisen. Kirjoitan tästä aiheesta syvemmin harjoitusten kera uusimmassa kirjassani Sydämen Matkaopas - Naisen vaiettu voima.

Minulle musiikki on ollut pikkutytöstä saakka portti autuuden kokemiseen. Laulujen ja laulamisen välityksellä koin usein syviä ja sydäntäsärkeviä rakkaudenkaipuun kokemuksia, jotka eivät kohdistuneet kehenkään henkilöön eivätkä tuntuneet olevan tästä maasta eikä edes tästä elämästä. Kaipasin syvästi sitä rakastettua, jonka tiesin jossain olevan olemassa, ja jonka läsnäolon pystyin tuntea vain musiikin kautta...

Jo ala-asteikäisenä istuin kaikki illat koulun jälkeen pianon äärellä ja lauloin kaikenlaisia lauluja lastenlauluista evergreeneihin ja päivän pophitteihin. Mutta oli eräs laulu, joka synnytti minussa, pikkutytössä, alitajuisesti ristiriitaisia tuntemuksia: Magdaleena-lastenlaulu. Siinä laulussa kaikui minulle aina mysteeri, kaiho, suru ja yhteys johonkin suurempaan... Tuo tunne ei tullut itse laulun sanoista, vaan jostain muusta, jota en osannut selittää. Tänä päivänä katson asiaa niin, että Magdaleena-nimi herätti minussa jonkin muiston tai energiajäljen, jota en kuitenkaan lapsena osannut sanoittaa sen tarkemmin. Kaipuun korkeampaa rakkautta kohti.

Kun katson elämääni taaksepäin, on monia hetkiä ja kokemuksia, jotka ovat antaneet minulle viitettä siitä, että kuljen tässä elämässä Magdalena-polkua. Maria Magdalena -energian perustehtävä on herättää seksuaalienergiamme, vapauttaa meidät häpeästä, auttaa meitä avautumaan runsaudelle ja elämään sydämestä käsin jumalallisessa yhteydessä. Tunsin jo nuorena tyttönä, että minussa virtaa voimakas seksuaalienergia. Olen myös aina halunnut auttaa ihmisiä kytkeytymään omaan sydämeensä. Olen aina rakastanut syviä keskusteluja, ja minun on ollut myös helppo vetää puoleeni vastakkaista sukupuolta. 

Ennen kuin opin tuntemaan itseni ja oman perusenergiani luonteen, vedin kuitenkin tiedostamattani puoleeni hyvän lisäksi myös paljon harmia. Hyvää oli se, että opin jo nuorena, että voin saada mitä haluan, enkä pelännyt tavoitella sitä. Huono puoli oli se, että en aina osannut käyttää energiaa oikein, ja se ymmärrettiin monesti väärin. Siitä seurasi tilanteita, jotka eivät olleet minun hallussani eikä minulle hyväksi. En ymmärtänyt herkkyyttäni, voimaani, enkä olemukseni todellista laatua. Tämä on Magdalena-energian varjo. 

Tämä jatkui aina siihen saakka, kunnes sain ensimmäisen enkelikokemukseni kesällä 2005. Enkelikokemukseni avasi minut spontaanisti universaalille rakkaudelle ja oma polkuni sisäiseen vapauteen aktivoitui. Vuonna 2008 tapasin Äiti Amman, mikä oli toinen voimakas herättäjä ja sysäys tälle polulle. Amman tapaamisen myötä halusin hylätä koko entisen elämäni ja olemukseni. Halusin lakata tavoittelemasta ulkoista menestystä ja uraa, ja vain antautua Jumalan syliin ja henkiselle polulle. Halusin pukeutua löysiin, peittäviin vaatteisiin, että saisin olla rauhassa katseilta ja seksuaalienergioilta. En kaivannut kumppania, halusin unohtaa koko seksuaalisuuden ja parantua kaikista menneistä kokemuksista. Asuin vaatimattomissa pienissä asunnoissa, ja matkustin Intiaan usean vuoden ajan kaksi kertaa vuodessa oppimaan, puhdistamaan ja buuttaamaan itseäni kaiken jälkeen. Halusin löytää todellisen minäni.

Tämä kuva on otettu ensimmäisellä Intian matkallani heti alkuvuodesta 2009. Minusta oli tullut täysipäiväinen etsijä ja jumalallisen Äidin lapsi.

Ollessani Amman seurassa ja aloitettuani päivittäiset henkiset harjoitukset (meditaatio, jooga, mantrat, henkiset laulut), aloin hiljalleen, monien tuskaisten itkujen jälkeen eheytyä. Aloin hiljalleen uskoa, että olen oikean rakkauden arvoinen ja että elämä voittaa. Harjoitusten myötä opin hallitsemaan energiaani, tunteitani, mieltäni ja kytkeytymään sydämeeni.

Samaan aikaan aloin yllätyksekseni saamaan aistimuksia Kristusenergian läsnäolosta. Olin työskennellyt enkelien kanssa jo vuosia, joten olin oppinut erottelemaan eri energioita toisistaan ja vastaanottamaan sisäistä ohjausta ja vahvistuksia. Ensin minun oli hyvin vaikeaa vastaanottaa Kristusenergiaa. Minulla ei ollut tästä mitään aikaisempaa kokemusta - tai niin ainakin luulin. Ashramissa Yeshua alkoi näyttää minulle todellisia kasvojaan: myötätunnon, rakkauden, parantamisen ja hyvyyden kasvojaan. Monta kertaa vain itkin Kristusvalon läsnäolosta, kun se paransi sydäntäni ja auttoi minua avautumaan henkisille ulottuvuuksille syvemmin. 

Ranskasta tuli Intian lisäksi minun lempikohteeni matkustaa. Ranskassa kirkot olivat kauniita ja feminiinisiä ja sain niissä useita vahvoja kokemuksia hengen läsnäolosta ja visioita entisistä elämistäni. Sillä ei ollut minulle väliä, mitä uskontokuntaa kirkko edusti, henki on läsnä kaikkialla. Myöhemmin opin, että nimenomaan Ranska on ollut aikanaan se paikka, jossa Maria Magdalena on vaikuttanut ja opettanut ihmisille Pyhän Sydämen teemoja. 

Yllä oleva kuva on St.Sulpice -kirkosta, jonka sanotaan olevan yksi Maria Magdalenan kirkoista. Vierailin siellä ensi kerran v.2010.

Tämä kuva on Notre Damesta, jossa sain vahvan kokemuksen, jossa muistin olleeni aikaisemmassa elämässäni temppelipapitar.

Tässä kuvassa olen St.Clotilde -kirkossa Pariisissa. 

Maria Magdalena -visiot ja hänen ohjauksensa alkoivat paljon aikaisemmin, mitä itse tietoisesti ymmärsinkään. Vasta näin jälkikäteen moni asia on loksahdellut paikoilleen ja olen ymmärtänyt, miksi olen mitäkin ja missäkin tuntenut, ja mihin ne liittyy.

Ensimmäiset Magdalena-visiot sain Ranskassa vuonna 2010, kun 'näin' Notre Damessa, miten olin aikanaan ollut temppelipapitar ja minun tehtäväni oli hoitaa monia henkisiä rituaaleja ja siunata ihmisiä. Olin pakahtua tuohon tunteeseen ja näkyyn. Tiesin, kuka olin ollut. Tuolla matkalla punnitsin tosissani, että tulisiko minun lähteä opiskelemaan teologiaa. 

Vastaus alkoi näyttäytyä minulle hyvin nopeasti, kun pääsin kotiin. Aloitin kirjoittamaan Deepthi-blogia ja jo samana keväänä pidin ensimmäisen Enkeli-illan. Tuolta ajalta minusta on otettu muutama kuva, jotka kertovat sisäisestä tilastani paljon.

Konserttini muuttuivat Enkelikonserteiksi ja pian pidin jo ensimmäisen Enkeliretriittini. Kuvat alla.

Tuolloin minussa asui samaan aikaan tunne siitä, että olen täysin oikealla polulla, mutta myös ihmeellinen, epämääräinen anteeksipyytelemisen tunne siitä, että olen naisena ottanut tällaisen tehtävän vastaan. Huomasin, että tunsin sisäisesti häpeää siitä, että olen yhtä aikaa sekä vahvasti henkinen ja Jumalalle omistautunut, että nainen. Samalla tunsin kuitenkin koko ajan seuraavani ainoastaan sydäntäni, ja tuo tunne oikeassa tehtävässä olemisesta sai minut jatkamaan kerta toisensa jälkeen. Minun missioni oli vain tuoda rakkautta ja hengen ulottuvuuksia ihmisille. Myöhemmin opin, että nämäkin olivat klassisia Maria Magdalena -haavoja. Niiden vihkimysaspekti paljastuu siinä, kun uskaltaa kohdata haavansa ja parantaa ne, ja nousee omaan voimaansa.

Jatkoin uskollisesti Enkelitehtävääni, ja pian huomasin pitäväni Enkeli-iltoja ja -konsertteja ympäri Suomea tuoden ihmisille helpotusta, toivoa ja rohkaisua oman sydämenpolun seuraamiseen ilman minkään erityisen kirkon tai uskonnon vaikutusta. Koskaan en ole tuntenut olevani yksin, vaan Äiti, enkelit ja joskus myös Yeshua kulkivat hyvin vahvasti sisäisesti rinnallani ohjaajanani ja tukenani. 

Eräänä päivänä Amman ashramissa ollessani kuulin äänen päässäni sanovan: "Tämä ei ole vielä koko totuus. Niin kauan kuin kiellät kehosi, naiseutesi ja seksuaalisuutesi, olet vasta puolivälissä matkaasi". Minulla oli tuolloin menossa mitä ihanin kuherruskausi Jumalan kanssa, joten en ollut hirveän innoissani tästä viestistä, eikä minulla ollut aikomustakaan katkaista tuota autuutta. Olin lopen kyllästynyt kaikkeen seksuaalisuuteen liittyvään edellisen laulajanurani myötä, enkä juurikaan luottanut vastakkaiseen sukupuoleen. Halusin siis pysyä ashramin rauhassa ja mahdollisimman kaukana tuosta maailmasta. 

Mutta toisin kävi. Tiesin sisimmässäni, että jos halusin kasvaa ja eheytyä, minun tulisi katsoa itsestäni myös tämä puoli - aivan niin kuin Maria Magdalena teki, minkä sain myöhemmin oppia. Kun mietin mistä lähtisin liikkeelle, koin jälleen sisäistä ristiriitaa: miten voi olla, että itse Intiankin sisällä on nähtävissä kaksi polkua valaistumiseen: selibaatti ja luostarielämä, sekä tantra, seksuaalienergian aktivoiminen ja kultivoiminen. Aloin opiskella tantrisia harjoituksia eri opettajien ja kirjallisuuden johdolla, ja ymmärsin pian, että nuo kaksi maailmaa - luostari- ja tantrinen elämä - ovat korkeimmassa aspektissaan yksi ja sama asia. Kummassakin opetellaan kultivoimaan seksuaali- eli elämänenergiaa, ja pyritään vapautumaan todelliseksi Itseksi. Niissä pyritään puhdistamaan keho, mieli, sydän ja energiaradat ja -pisteet, jotta seksuaalienergia voi virrata vapaasti ylöspäin ja jumaluuden kokeminen mahdollistuu. Tällä ei ole mitään tekemistä itse seksuaaliaktin kanssa, eikä sitä vaadita jumaluuden kokemiseen. Tämä työ vaatii antautunutta, pyhästä, puhtaasta sydämestä kumpuavaa henkistä työtä meditaation, joogan, pyhien tekstien ja mantrojen parissa.

Nämä opit tunsi myös Yeshua ja Maria Magdalena, jotka joidenkin tekstien mukaan ovat opiskelleet sekä Egyptin mysteerikouluissa että Intian pyhien miesten ohjauksessa. Heillä oli tämä mysteeritieto hallussa, ja tätä Pyhän Sydämen Tietoa he jakoivat ihmisille eteenpäin puhumalla, siunaamalla ja parantamalla. Heidän läsnäolossaan tapahtui ihmeparantumisia, koska heidän energiakenttänsä oli läpeensä puhdas ja jumalallisen rakkauden läpäisemä. He olivat Valo ja Rakkaus ihmiskehossa.

Maria Magdalenalta, Ammalta ja enkeleiltä saamani sisäisen ohjauksen myötä aloin eheyttää naiseuttani, tulla takaisin kehooni ja opetella ottamaan uudelleen vastaan runsautta elämääni joka tasolla. Nämä kaikki olin halunnut hylätä henkiselle polulle astuessani, mutta pyhän naiseuden polku on toisenlainen: siinä ei voi olla mitään piilossa uinuvia asioita. Kaikki tuodaan päivänvaloon käsiteltäviksi.

Useimmat luostarit ja niissä tehtävät kurinalaiset henkiset harjoitukset sopivat paremmin miehille kuin naisille. Naisen keho puolestaan on luonnostaan ekstaattinen, ilmaiseva ja hedelmällinen. Nainen kuihtuu sisäisesti, jos hän ei pääse ilmaisemaan seksuaalienergiaansa vapaasti, eli ilmentämään luovuuttaan, kauneuttaan ja runsauttaan. Siihen tantriset harjoitukset ovat aivan ihana apu: ekstaattinen tanssi, hengitysharjoitukset, kehohieronta ja vaikkapa henkiset laulut pitävät naisen autuaallisessa henkisessä yhteydessä luonnostaan. Itse koin, että jos tein vain joogaa ja meditaatiota (jotka nekin ovat pohjimmiltaan tantrisia harjoituksia aktivoiden feminiini- ja maskuliinienergiaa sisällämme), huomasin pian asettuvani mekaaniseen ja maskuliiniseen henkisten harjoitusten tekemiseen. Nainen tarvitsee keholleen pehmeämpää liikettä, hellyyttä ja hyväksyntää pysyäkseen vastaanottavaisena, mehukkaana ja elinvoimaisena.

Itselleni vuosi 2014 oli käänteentekevä vuosi. Äitini kuoli äkillisesti vain 57-vuotiaana. Tämä avasi minussa valtavat elämän padot. Satuin olemaan Amman luona Los Angelesissa, kun tieto äidin kuolemasta tuli. Kolme viikkoa tunsin äidin olemuksen oman kehoni sisällä ja elin valtavassa rakkauden pilvessä, kun minua irrotettiin täysin omaan feminiiniseen voimaani ja Äidin energiaan.

Saman vuoden syksyllä olin tantrakurssilla, joka oli minulle käänteentekevä kokemus. En ollut milloinkaan tuntenut itseäni niin eläväksi. Tässä kuva siltä illalta. Olin tullut takaisin kehooni, mutta nyt pyhään kehooni.

Kaikkien näiden vuosien aikana olen kultivoinut feminiinisen henkisen polun harjoituksia ja opetellut elämään universaalin rakkauden elävässä yhteydessä. Ymmärrän nyt, että voimakkaan henkisen avautumisen ja enkeliyhteyden myötä minun piti tulla takaisin kehooni, hyväksymään ja oppimaan mitä on olla ihminen ja nainen, ja opetella kehollistamaan valo ja rakkaus joka sopukassani. Tämä kokemus voimistui vielä entisestään, kun astuin parisuhteeseen ja avioliittoon muutama vuosi sitten. Koin, että astuessani avioliittoon, astuin Pyhään Liittoon, jossa valitsimme kumpikin sitoutuvamme ensisijaisesti korkeampaan rakkauteen. Avioliitto on ollut minulle mitä suurin Rakkauden yliopisto, jossa olen saanut laittaa kaikki Marian ja Yeshuan opit käytäntöön: pyrkimään näkemään rakkauden kaikessa, myös vaikeissa hetkissä. Vain rakkaus on totta.

Tällä hetkellä - kevään 2019 kevätpäiväntasauksen jälkeen - tuntuu, että uusi lehti elämässäni on jälleen kääntynyt. Tuntuu niin kuin monen vuoden työstön jälkeen papitarkoodit ja Maria Magdalena -teemat olisivat vihdoin jäämässä taka-alalle ja minut olisi vapautettu alkuperäiseen Ole se valo joka olet -enkeliolemukseeni. Se tuntuu valtavan ihanalta, kevyeltä ja vapauttavalta! 

Enkeleiden mukaan maapallon kollektiivitietoisuus on noussut valtavasti, ja olemme nyt vapaita vanhan maan koodeista ja valmiita astumaan puhtaaseen, suoraan enkelivaloyhteyteemme ja -olemukseemme ilman draamaa, karmaa ja negatiivisia kierteitä. Jos vain haluamme, voimme elää suoraan valossa, rakkaudessa ja puhtaassa enkelitaajuudessa palvellen maailmaa. Kunkin meistä täytyy kuitenkin kuunnella omaa korkeampaa ohjaustamme polkumme eri vaiheista. Henkinen polku on kuin sipulia kuorisi: aina löytyy uusi taso, jota ei aikaisemmassa syklissä tiennyt olevan olemassakaan - ja Maria Magdalena on etenkin meille naisille tässä mitä ihanin ja voimallisin opettaja.

Elämä antaa meille vihkimyksiä toisensa jälkeen, ja meidän tehtävämme on kuunnella sisäistä ohjaustamme, mitä mikäkin tilanne tai tapahtuma oikeasti hengen tasolla tarkoittaa. Pyhän Naisen polulla jokainen tilanne on opetus ja siunaus. 

Lämmöllä ja Äidin siunauksin,

Deepthi

 

 

 

 

 

Close

50% Ladattu

Pian valmista!

Täytä alle tietosi ja saat ladattua Sydämenpolun Teesit omaksesi. Samalla liityt automaattisesti myös sähköpostituslistallemme, ja saat ensimmäisenä tiedon uusista Pyhä Nainen Akatemian & Deepthi Musicin  tapahtumista.