♥ Heii Ihana! Pyhä Nainen Akatemian TÄYDENKUUN SEREMONIAPASSI 2022 on nyt myynnissä! Hanki omaksi jo tänään! KLIKKAA TÄSTÄ ♥
Etusivu Koulutukset Workshopit Palautteita Meistä Yhteys Liity postituslistalle Kirjaudu sisään

Kaaoksesta Uuteen Aikaan ~ Enkelten 3 ohjetta ihmiskunnalle

Elämme historiallisia ja monumentaalisia aikoja juuri nyt. Aikoja, jotka ravistelevat elämämme perusasetuksia, haastavat meitä katsomaan asioita korkeammasta perspektiivistä käsin sekä näyttävät meille sisäisen tilamme. Ne, jotka ovat perustaneet elämänsä ulkoiseen turvallisuuteen, eli pelkkään rahaa, omaisuuteen tai statukseen, saattavat kokea nämä ajat todella haastavina. Ne, jotka ovat puolestaan alkaneet etsiä elämäänsä henkisempää pohjaa tai ovat olleet henkisellä polulla jo kauemmin, saattavat löytää sisimmästään yllättävääkin turvallisuuden ja seesteisyyden tunnetta, vaikka ulkoista maailmaamme nyt horjutettaisiinkin. Ja sitten on tietysti kaikenlaisia kokemuksia myös tältä väliltä.

Kun maailmamme on näin isossa muutospyörässä mitä se nyt on, se tarjoaa meille ennen kaikkea mahdollisuuden sisäiseen kasvuun ja parhaimmassa tapauksessa henkiseen heräämiseen. Näinä aikoina saamme tilaisuuden heijastella itsessämme, että mille olemme perustaneet elämämme, onnellisuutemme ja oman arvon tuntomme. Olemmeko perustaneet sen ulkoisiin olosuhteisiin, vai olemmeko tehneet sisällemme tilaa hengelle, syvemmälle läsnäololle ja henkiselle rakkaudelle, jotka kantavat meitä, tapahtuu ulkomaailmassamme mitä hyvänsä? 

On olemassa myös vielä laajempi perspektiivi, johon itsemme sijoittamalla saatamme löytää yllättävää rauhaa, tarkoituksenmukaisuutta ja syvempää ymmärrystä paikastamme ja jopa tehtävästämme tässä universumissa. Tämä näkymä saattaa vapauttaa meidät itsemme harhasta ja niistä asioista, joita olemme luulleet, että meidän täytyy elämässämme tavoitella "tullaksemme onnellisiksi". 

Kuvitellaan hetken aikaa, että nousemme ns.enkeliperspektiiviin universumin laidalle. Kohoamme pois tästä Maan vetovoimasta ja kollektiivisesta tietoisuudesta. Nousemme linnunradan yläpuolelle, ylös ylös tähtien joukkoon tilaan, jossa tunnemme olevamme höyhenenkevyitä, ja jossa mitkään Maan lait eivät enää pidättele meitä. Olet nyt keskellä universumia, tyhjässä tilassa.

Mitä näet? Miten itsesi koet?

Mitä jos et enää ole se, joka olet luullut olevasi ja johon olet samaistunut? Jos et ole enää kenenkään puoliso, vanhempi, lapsi, etkä työsi, jota olet tähän saakka tehnyt, etkä kokemuksesi, joita olet kokenut? Jos vain Olet? Mikä on se "sinä", joka on silti olemassa, vaikka et "olisi mitään"? 

Se on sinun todellinen olemuksesi. Se, joka olet aina ollut ja joka tulet aina olemaan. Se, mitä ei kukaan eikä mikään pysty koskaan muuttaa, haavoittaa eikä myöskään "eheyttää", koska se on jo "valmis". Vaikka maallinen kehosi lakkaisi olemasta, "Sinä" jää jäljelle. Henkenä, tietoisuutena, rakkautena. Täydellisenä Rakkautena. 

Tuossa perspektiivissä ollessasi saatat saada itsestäsi, elämästäsi ja elämän tarkoituksestasi uuden näkymän. Saattaa olla, että se työ jota maan piirissä teet, menettää merkityksensä. Saattaa olla, että ymmärrät, että rahasta murehtiminen onkin itse asiassa täydellistä energian hukkaamista. Saattaa olla, että oivallat, että et ole mitään niistä kokemuksista, joita olet kokenut. Saattaa olla että huomaat, että sinun on täytynyt kohdata juuri ne ihmiset, joita olet kohdannut - sekä hyvässä että pahassa - oppiaksesi elämältä ne läksyt, joita olet sieluna tullut oppimaan. Saattaa olla, että vain ihmettelet, miten mielettömän upeasti joku on elämääsi ohjannut ja miten täydellistä se on ollut - kipuine kaikkineen. Olet saanut sieluna juuri ne kokemukset, joita olet tullut Maan päälle kokemaan, jotta kasvaisit ja kehittyisit henkisesti ihmisenä. Saatat oivaltaa, että kaikki on ollut aina ja joka hetki juuri oikein päin. 

Niin nytkin. Näennäisen (korona)kaaoksen keskellä. 

Haluan jakaa kanssasi jotakin, joka vapautti minun sieluni elämään omannäköistäni elämää.

Kun kesällä 2005 löysin itseni loppuunpalamisen ja avioliiton lopun tiimellyksessä erään enkelikanavoijan vastaanotolta, koko elämäni ja perspektiivini koko universumiin muuttui. Olin elämässäni täysin umpikujassa rahattomana, ilman töitä, sydän rikki ja keho yhtenä stressipallona. Musiikki oli ollut koko elämäni keskipiste ja henkireikäni, ja kun sitä ei enää ollut, olin täysin hukassa. En tiennyt enää kuka olin, miksi olin ja miksi ylipäätään kannattaisi enää elää. 

Enkelikanavoijan vastaanotolla tapahtui kuitenkin jotain odottamatonta. Siellä koin ensimmäistä kertaa suuremman rakkauden, hengen ja enkelten läsnäolon. Ymmärsin ensimmäistä kertaa elämää laajemmassa mittakaavassa. Ennen kaikkea tunsin löytäneeni elämän salaisuuden, sen puuttuvan palasen, jota olin tiedostamattani etsinyt koko elämäni ajan: hengen ja näkymättömän maailman läsnäolon. Jonkin sellaisen, mitä en ollut tavoittanut sen enempää kirkon, uskontotuntien kuin minkään muunkaan hengellisen kautta. Ja nyt, aivan spontaanisti, tuo kaikki aukesi edessäni. Sisälläni.

Alkoi pitkä etsikkoaika, jossa ahmin kaikki mahdolliset henkiset kirjat, itsehoito-oppaat ja esoteeriset teokset. Halusin tietää, mitä minulle oli tapahtunut. Ja kun siihen liittyi vielä kokemus enkelten, näkymättömien entiteettien, läsnäolosta, keissi ei ollut ihan helpoimmasta päästä. Koska kokemus oli niin vahva ja selkeä, koko uskomusjärjestelmäni elämästä ja siihen mille elämä täällä perustuu, joutui romukoppaan. En yksinkertaisesti kyennyt enää näkemään maailmaa sellaisena, kuin se oli ennen tuota kokemusta. Se oli nyt paljon laajempi, toiveikkaampi, valoisampi ja onnellisempi. Tiesin, että maailma on läpeensä Hyvä paikka.

Ensimmäisenä ymmärsin, että minun täytyy alkaa ajatella itsestäni - tai itse asiassa ihan kaikesta - uudella tavalla. Aloin tietoisesti seurata, että mitkä asiat minua vie kauemmaksi tuosta ihanasta sisäisestä kokemuksesta, mitkä taas vahvistivat sitä. Missä tunsin valoa, missä pimeyttä. Aloin seurata valoa, puhdasta valoa, ilman mitään dogmeja, uskomuksia tai muiden ihmisten mielipiteitä. Vain valoa. Tunsin tuon valon sydämessäni. Se oli oleva minun loppuelämän kompassini, ei mikään muu. 

Ostin myös ensimmäiset enkelikortit ja aloin nostella niitä joka päivä. Päätin uskoa enkeleitä 100%:sti, koska he olivat puhtainta ja rakkaudellisinta, mitä olin koskaan kohdannut. Minulla ei ollut mitään menetettävää.

Muistan vieläkin ne enkelten kolme pääviestiä, joiden mukaan aloin elämään - ja jotka koen olevan juuri tässä ajassa meidän koko ihmiskunnallemme enkelten tärkeimmät ohjeet:

 

1. IRROTTAUDU DRAAMASTA

2. YKSINKERTAISTA ELÄMÄSI

3. TEE SITÄ MIKÄ TUO SINULLE ILOA. SILLOIN TUOT ILOA MYÖS MUILLE.

 

Edelleen, 15 vuotta myöhemmin nämä kolme teesiä ovat minun tärkeimmät elämäni ohjenuorat.

Alussa aloin systemaattisesti irrottautua ihmissuhteista, jotka olivat täynnä draamaa: juoruilua, negatiivista puhetta, draaman kautta elämistä, muiden arvostelemista ja panettelua. Aloin myös systemaattisesti yksinkertaistaa elämääni: aloin katsoa vähemmän tv:tä ja seurata uutisia, peruuttaa lehtitilauksia, tyhjentää kotia ja vaatekaappeja turhasta, vähentää ihmisiä ympäriltäni, hiljentämään vauhtiani ja mieltäni, ja vähentää kaikella tavalla toksisuutta elämässäni. Aloin myös kuunnella ja laulaa itsekseni yhä draamavapaampaa musiikkia (mm.Snatam Kaur, Deva Premal, Tina Malia). Muutos ei käynyt yhdessä yössä, vaan oli monen kivuliaan vuoden puhdistumisprosessi. 

Isoin kompastuskivi minulle oli varmastikin enkeleiden kolmas kehotus: "tee sitä, mikä tuo sinulle iloa, niin silloin tuot eniten iloa myös muille". Enhän minä nyt noin vain voi vain tehdä sitä, mikä minulle tuo iloa, sehän olisi itsekästä! Eikö vain? Uskon, että tällaiset ajatukset ovat tuttuja monille, koska meihin on ennemminkin iskostunut, että täytyy "pitää kynttilää vakan alla", "kel onni on sen onnen kätkeköön" ja "itku pitkästä ilosta". Kaikki nämä ovat hieno manipulaatiokeino pitää ihmiset ruodussa ja tekemässä sitä, mistä he eivät edes nauti. Ettei nyt vain iloittaisi! Ettei nyt vain loistettaisi! Ettei nyt vain nautittaisi elämästä! Nautintohan on vielä kaiken lisäksi syntiä! Eikö vain?

Enkelit alkoivat näyttää minulle, että jos teen sitä, mikä tuo minulle viattoman puhtaasti iloa, niin tuo hyvä energia tarttuu myös muihin, ja se lisää kokonaisvaltaisesti hyvää koko maailmassa. Joten ei ihan mikään pikkujuttu!! Huomasin, että kun koko sydämestäni teen sitä mikä tuo minulle iloa, se inspiroi myös muita, mistä syntyy positiivinen lumipalloefekti, jossa hyvä laitetaan kiertämään, jolloin se tulee aina itselle myös moninkertaisena takaisin! Siis kaikki voittavat! 

Tämä malli ei tietenkään yleisesti ole tähän saakka ollut kovin suosittu malli, vaan olemme ennemminkin tottuneet elämään kilpailun hengessä, vertailemaan itseämme muihin ja tuntemaan ainaista riittämättömyyden tunnetta, joka ei ainoastaan syö valoamme ja sieluamme, vaan myös sairastuttaa ja pitää meidät matalassa energiassa. Mutta enkelit kannustavat meitä päästämään irti tällaisista opituista, alitajuisista tavoista ja malleista ja sen sijaan päättäväisesti valitsemaan valoisampia ajatuksia ja toimintatapoja.

 

 

Kaiken oman kasvuni ja vanhasta irtautumisen keskellä aloin nähdä kaiken enkeliperspektiivistä. Siitä perspektiivistä, jossa he aina kehottavat meitä tekemään ratkaisuja ja päätöksiä niin, että niistä on hyötyä ei vain itselle, vaan myös kaikille muillekin. He pyysivät minua aina tekemään päätöksiä tämän kysymyksen pohjalta:

VIEKÖ TÄMÄ MINUT LÄHEMMÄKSI PELKOA VAI RAKKAUTTA?

Yksinkertainen kysymys, johon SYDÄMEMME tietää välittömästi vastauksen. Egomielellä on aina sanottavansa sanottavana asioihin, mutta yleensä sen vaihtoehdot perustuvat pelkoon. Pohjimmiltaan pelkoon siitä, että meitä ei rakasteta, jos sanomme totuutemme ääneen tai teemme toisin, mitä meiltä "odotetaan" tai mikä on "yleisesti hyväksyttyä"; pelkoon siitä, että menetämme kasvomme, ihmisiä ympäriltämme tai paikkamme yhteisössä/yhteiskunnassa/sosiaalisissa ympyröissä, jos kuuntelemmekin sydäntämme ja toimimme sen mukaan. 

Tämä kysymys on kuitenkin tämän ajan tärkein kysymys, joka meidän täytyy itseltämme uskaltaa alkaa kysyä, tilanteessa kuin tilanteessa.

Enkelit opettivat minua näkemään asioita myös planetaarisesta perspektiivistä. Kun oma havahtumiseni tapahtui ja aloin lukea kirjallisuutta ja erilaisia henkisiä kanavointeja, törmäsin pian sellaisiin termeihin kuin "ylösnousemus", "uusi aika", "vesimiehen aika", "kultainen aika", "sydäntietoisuuden aika". Siinä tietoisuudessa, jolle olin enkelten myötä avautunut, kaikki nämä termit resonoivat minulle syvästi. Itse asiassa, jos vielä pidemmälle mennään, niin kun koin enkelit ensimmäisen kerran, niin koin, että nyt - heidän seuraan astuessani - olin tullut kotiin. Asiat loksahtivat sisälläni oikein päin, oikeaan järjestykseen ja sisälleni asettui rauha. Valtava määrä tiedostamatonta stressiä putosi pois: Saankin olla juuri sellainen, kuin olen!

Sain samalla spontaanin näkymän ja tunteen siitä, että minulla on täällä ja tässä elämässä aivan oma tehtäväni: auttaa ihmiskuntaa ja maapalloa ylösnousemuksessa. Tuolloin en tiennyt yhtään, mitä se tarkoitti, eihän minulla ollut tällaisiin asioihin mitään kosketusta saatika koulutusta. Olin täysin ummikko. Meni monta vuotta selvittäessä, että mitä tämä kaikki tarkoittaa, ja mitä minun täytyy tällä kaikella tiedolla tehdä, mitä aloin vastaanottaa. 

Myöhemmin aloin ymmärtää, että minulla on täysin omanlaiseni herkkyys, jonka avulla aistin asioita ja saan asioista tietoa. Tuo "tietopankki" avautui enkelikohtaamisen myötä ja alkoi vahvistua sitä mukaa, kun aloin enkelienergian kanssa työskennellä ja tehdä omaa puhdistumismatkaani. Tuolla tiedolla ei ole mitään tekemistä järjen kanssa, enkä pysty sitä mitenkään tieteen kannalta selittää sellaiselle, joka ei koe näitä asioita. Minun oli pakko alkaa luottaa vain ja ainoastaan omaan sydämeeni. Jos siellä jokin asia tuntui kirkkaasti todelta, niin minun oli sitä uskominen. 

Mitä pidemmälle oma matkani eteni, sitä enemmän aloin kokea ns.ylösnousemusoireita, joista mm.henkisissä kanavoinneissa puhutaan. Näitä oireita ovat mm.flunssan tuntu, vaikka ei ole kipeä eikä tulossakaan kipeäksi, korvien soiminen, tietoisuuden muuntuminen, herkkyyden lisääntyminen, oman tilan tarpeen voimistuminen, ruokavaliomuutokset, sydänchakran avautuminen, ylipäätään energiakehon aukeaminen ja energialle herkistyminen, fyysisen kehon yhtäkkiset kiputilat ja kehon herkistyminen, uusi keveyden tunteen vahvistuminen, sisäisen näkökyvyn aukeaminen, voimistunut intuitio, lisääntyvä luovuus, spontaanit autuuden tunteet ja meditatiiviset tilat, spontaani yhteys henkimaailmaan ja tähtitaajuuksiin jne.

Ns.negatiivisina ominaisuuksina voi ilmentyä selittämätöntä väsymystä ja painomuutoksia (kun keho integroi uusia energioita ja päästää vanhasta irti), saamattomuutta ja kiinnostuksen puutetta (kun vanhan maailman, elämän ja tietoisuuden asiat menettävät merkityksensä), eristäytymistä muusta maailmasta (koska et tunne niihin enää vetovoimaa), ruokahaluttomuutta (kun keho alkaakin vieroksua matalavärähteistä ruokaa esim.sokeria ja lihaa, ja haluaa sen sijaan korkeavärähteisempää ruokaa esim.kasviksia, marjoja ja hedelmiä), tunnepurkauksia (kun tunnekeho herää ja alamme päästää vanhoista suruista irti) sekä mielen sekavuutta (kun eri tietoisuudentilat alkavat olla yhtä aikaa "linjoilla" todellisuudessasi) jne. 

Tämä vaihe vaatii vahvaa tietoisuutta ja tahtoa kuunnella sydäntä ja kehoa, ja antaa sille tarpeeksi lepoa ja aikaa sopeutua uusiin taajuuksiin, energioihin ja asetuksiin. On myös hyvä, jos on edes yksi ihminen vierellä tai edes tiedossa, joka osaa tukea sinua tai jolta saat ymmärrystä ja näkymää siihen, mitä olet käymässä läpi.

 

 

Jos olet tätä kirjoitusta lukiessasi nyökkäillyt tai tuntenut helpotusta tai syvempää sisäistä rauhaa, niin tiedät sisimmässäsi, että tämä kaikki on tapahtunut tai tapahtumassa sinulle juuri nyt. Eikä ihme. Nimittäin tämä tapahtuu nyt meille kaikille.

Olen siinä ymmärryksessä, että olemme maapallona ja ihmiskuntana keskellä valtavaa, luonnollista ylösnousemusprosessia. Tämä prosessi on ollut aina käynnissä ja tulee aina olemaan käynnissä. Se, mikä tästä tekee tällä hetkellä poikkeuksellista on se, että kaikki maailman profetiat, pyhät kirjat, energiaherkät näkijät ja ennustajat, astrologit ja jopa tieteen puolella tulevaisuuden ennusteita tekevät ovat nähneet, että juuri tällä meidän elinaikanamme maapallo ja sen ihmiskunta tulee näkemään jotain ennennäkemättömän mullistavaa, tekemään ennennäkemättömän valtavan tietoisuushypyn, jonka jälkeen ihmiskunta ei enää tule olemaan entisellään. Tämän katalysaattorina on tietyt astrologiset asetelmat, jotka myötävaikuttavat muutokseen, jonka kynnyksellä nyt ihmiskuntana olemme, ja johon korona antaa oman sysäyksensä.

Kyllä, käymme läpi maailmanlaajuista kriisiä, mutta myöskin maailmanlaajuista ylösnousemusta ja heräämisen aaltoa. Se, että ihmiset ovat nyt kotonaan ja ovat enemmän sisäänpäinkääntyneitä, mahdollistaa osaltaan tämän nousun uuteen tietoisuuteen. Meistä itsestämme on kiinni, käytämmekö tämän tilaisuuden nyt hyväksemme. Kyllä, on ihmisiä, jotka kokevat tänä aikana valtavaa kärsimystä ja menetyksiä, ja osoitan heille kaiken myötätuntoni. Samalla on myös ihmisiä, jotka kokevat suurempaa yhteenkuuluvaisuuden tunnetta, stressittömämpää elämää ja lempeämpää olemisen muotoa, kuin ehkä koskaan aiemmin. Tosin vanha henkinen viisaus on myös, että juuri tuska, kipu ja menetys saattaa laukaista meissä henkisen etsinnän vahvemmin kuin yksikään meditaatioharjoitus ikinä. 

Minä katselen tätä kaikkea sellaisesta perspektiivistä, että olemme maapallona ja ihmiskuntana tässä ajassa - jonka on nähty tulevan jo vuosituhansia ajan juuri nyt - siirtymässä Uuteen Maahan. Maahan, jossa vallitsee sydäntietoisuus ja harmonia. Tuosta maasta on kitketty pois kaikki eriarvoisuus, riisto, manipulaatio ja itsekkyys sitä mukaa, mitä tietoisemmaksi olemme tulleet itsessämme. Olemme siirtymässä Kalojen ajasta Vesimiehen aikaan, joiden välissä on Pegasuksen aikakausi, siirtymävaihe, jossa puhdistumme vanhoista toimintamalleista niin kehossamme, psyykeessämme kuin sydämessämmekin. 

Mitä nopeammin alamme omaksua sitä ajatusta, että emme ole vain tämä keho, vaan henki tässä kehossa ja samaistumaan enemmän siihen, sitä nopeammin tämä ylösnousemus tapahtuu. Meidän ei kuitenkaan pidä hylätä kehoa, vaan ottaa se mukaan. Kehon ylösnousemukseen tarvitsemme puhdistustyökaluja, jotta kehomme alkaa kantaa enemmän valoa. Tähän auttaa korkeavärähteisempi ruoka, meditaatio, kevyt liikkuminen sekä ympäristön energeettinen puhdistaminen.

Mitä enemmän opettelemme elämään ja toimimaan sydämestämme käsin, sitä korkeavärähteisemmäksi elämämme muuttuu ja sitä enemmän "todellisesta minästämme" tulee se "osa" meitä, joka johtaa meitä. Emme enää tee päätöksiä tai valintoja pelosta ja mielestä käsin, vaan sydämestämme, valosta ja luottamuksesta käsin. 

Me kaikki olemme osa tätä ylösnousemusprosessia, maapallon kehitystä, tiedostamme sitä tai emme. Itse olen kokenut, että siitä on ollut valtavasti hyötyä, kun olen oppinut, että maapallolla on eri tietoisuuden tason syklit, ja on eri aikakausia, joiden läpi ihmiskunta kehittyy. Kun ymmärrän, missä kohtaa olemme ihmiskuntana menossa, silloin osaan suhteuttaa omat kokemukseni ja tekemiseni ja kehitykseni kontekstiin, jossa minun ei enää tarvitse tuntea itseäni kummajaiseksi, kun koen mitä koen.

Ymmärrän, että kokemani on luonnollinen osa tätä evoluutiota, kun alamme kehittyä yhä korkeamman tietoisuuden omaaviksi ihmisiksi - ns.ihmisenkeleiksi. Ei, meille ei  varmaankaan ole kasvamassa siipiä, mutta alamme kantaa kirkkaampaa valon energiaa, mikä mahdollistaa sen, että emme ole enää niin kiinnittyneitä materiaalisella tasolla tapahtuviin asioihin. Pystymme olemaan levollisempia, kun ymmärrämme, että tämä kaikki on osa suurempaa kosmista suunnitelmaa, jonka osa me olemme - ja jonka olemme itse sieluntasolla halunneet tulla kokemaan ja jopa auttamaan ihmiskuntaa tässä kehityksessä. 

Mielestäni on tärkeää, että alamme tässä ajassa katsoa kaikkea henkisestä näkökulmasta, korkeammasta perspektiivistä. Se saattaa tuoda ymmärryksen ja helpotuksen siitä, että mikään ei ole sattumaa, vaan kaikilla tapahtumilla on oma jumalallinen ajoituksensa Universumissa. Toki meidän on hyvä kysyä, että miten itse voimme helpottaa tätä yhä kiihtyvää muutosprosessia, transformaatiota uuteen, tietoiseen elämään ja yhteiskuntaan.

Nähdäkseni kaiken tämän "kaaoksen" keskellä meistä on kehittymässä multidimensionaalisia olentoja, jolloin olemme tietoisesti yhdistyneenä niin maan ytimeen ja maan energiakenttään, omaan sydämeemme ja omaan energiakenttäämme, sekä alkulähteeseen ja ns.akaasisiin tiedostoihin, sekä myös omaan enkeli/tähti-itseemme ja korkeampaan minäämme. 

Tämän myötä emme voi enää toimia itseämme vastaan, emme pysty haavoittaa Äiti Maata, luontoa emmekä kanssaihmisiä, ja toimimme aina niin, että se on korkeimmaksi parhaaksi sekä itsellemme että muille. Elämme harmoniassa itsemme ja luonnon kanssa. Alamme ymmärtää ja kokea, että olemme osa suurempaa kokonaisuutta, ja että kaikki tekomme, ajatuksemme ja aikeemme heijastuvat kaikkiin ja kaikkeen ympärillämme. 

Tässä hetkessä elämme suurta itsemestaruuden oppikoulua, jossa opettelemme tulemaan tietoiseksi itsestämme, näkemään itsemme korkeammasta (enkeli/minä olen)perspektiivistä käsin ja päästämään irti kaikesta siitä, mikä ei ole linjassa universaalin rakkauden kanssa. Silloin kun olet linjassa universaalin rakkauden kanssa, koet rauhaa, harmoniaa, kiitollisuutta, iloa ja autuutta sisälläsi. 

On myös hyvä muistaa, että kaikki tämä vaatii harjoitusta, koska olemme niin pitkään olleet harhan verhon alla tietämättömiä ja kuin unessa. Mieli, ego ja totutut tavat yrittävät viedä meitä kerta toisensa jälkeen vanhoihin toimintatapoihin ja ajatuskulkuihin takaisin, ja se on täysin normaalia. Emme ole tienneet, kuka oikeasti olemme, eikä meillä ole ollut käsikirjaa eikä välttämättä edes kokonaiskuvaa siitä, millaisessa universumissa elämme. Mutta harjoitus tekee mestarin. 

Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse alkaa kommunikoida enkelten kanssa. Mutta enkeliajatus saattaa auttaa psyykettämme vapautumaan matalamman taajuuden ajatuksista, ja näkemään asioita ns.enkeli/minä olen -perspektiivistä käsin. Voit vaikka kysyä päivän aikana, että mitä enkeli sinussa tekisi nyt? Ja saat heti vastauksen. Luulen, että kukaan meistä ei ajattele, että enkeli olisi jokin paha olento. Kun ajattelemme enkeleitä, kytkeydymme automaattisesti positiiviseen, viattomaan ja valoisaan puoleen itsessämme. Siihen itse enkelitkin haluavat meidän kytkeytyvän, näkevän itsemme hyvinä ja valoisina olentoina sen sijaan, että aina näkisimme itsemme vain huonossa ja negatiivisessa valossa. On aika nähdä itsemme enkelin silmin! Näin kohotamme energiaamme hyvin nopeasti ja alamme saada korkeamman taajuuden ohjausta, joka on hyväksi sekä meille itsellemme, tälle planeetalle että myös muille ihmisille ja olennoille.

Mitä sinun enkeli-itse neuvoisi sinua tekemään tänään? Miten voisit olla avuksi koko universumille? Mikä toisi sinulle iloa juuri nyt?

Hiljenny, ja kirjoita vastaukset ylös.

 

Lempeää transformaatioaikaa ja uuden luomisen taikaa!

Ilolla,

Deepthi

 

"Love and beauty exist within you.

Try to express these qualities through your actions

and you will enjoy the source of bliss." 

~Amma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close

50% Ladattu

Pian valmista!

Täytä alle tietosi ja saat ladattua Sydämenpolun Teesit omaksesi. Samalla liityt automaattisesti myös sähköpostituslistallemme, ja saat ensimmäisenä tiedon uusista Pyhä Nainen Akatemian & Deepthi Musicin  tapahtumista.