Beltane Seremonia 1.5.2024 klo 19-20 ♥ Ilmoittaudu mukaan
Etusivu Täydenkuun Seremoniat Temppeli Koulutukset Musiikki Kirjat ValoVesi Revoluutio Palautteita Meistä Yhteys Liity postituslistalle Kirjaudu sisään

Pyhä Nainen Akatemian visio ja missio

Rakas siskoni, lämpimästi tervetuloa Pyhä Nainen Akatemian sivulle!

Löysit tänne, koska olet ehkä käymässä läpi isompaa elämänmuutosta, haet vastausta siihen, että mikä on elämän tarkoitus, olet ehkä havahtunut henkisesti tai ylipäätään tiedät intuitiivisesti sisälläsi, että "on jotain muutakin", mitä et ehkä osaa sanoittaa vielä. Ympärilläsi olevat perusrakenteet saattavat tuntua "loppuunkalutuilta", mikään ei oikein enää innosta, ja tuntuu, että vain juokset elämää läpi päivästä toiseen tuntien, että sinun "todellinen elämäsi" on "tuolla jossain". Rakas siskoni, et ole yksin.

Elämme ajassa, jossa yhä useampi ihminen ja etenkin nainen havahtuu nyt kyselemään itseltään pintaa syvemmälle meneviä kysymyksiä ja tuntee nahoissaan, että jotakin suurta on tapahtumassa ja muuttumassa niin sisällämme kuin ulkomaailmassakin. Olemme siirtymässä aikaan, jossa siirrymme järkeistämisen maailmasta sydämellä elämiseen, seuraamaan automaatioasetusten sijaan intuitiotamme ja kuuntelemaan ulkoisten auktoriteettien sijaan omaa sisäistä kompassiamme. 

Olemme keskellä isoa aikakausien vaihtumista, jossa ne säännöt, mallit ja asetukset, jotka ennen toimivat elämässämme, eivät enää tunnukaan oikealta. Jo alkuperäiskansat (mm.Mayat) osasivat tuhansia vuosia sitten nähdä, miten juuri tässä ajassa, vuoden 2012 kieppeillä ihmiskunta kokee ison tietoisuudenmuutoksen ja siirrymme pelolla elämisen aikakaudesta rakkaudessa elämisen aikakauteen. 

Mitä sitten tarkoittaa tietoisuudenmuutos?

Niin kauan kuin ihminen elää "unessa", hän samaistuu kaikkeen kokemaansa ja tuntemaansa ja juoksee sokeana yhteiskunnan oravanpyörässä sen enempää mitään kyseenalaistamatta, ja miettimättä, että tuntuuko tämä hänestä hyvältä. Elämme usein tuolloin "selviytymismoodissa", jossa vain yritämme saada ruokaa pöytään ja laskut maksettua ja unohdamme itsemme ja oman hyvinvointimme. Pelkäämme rahojen riittämistä, sairastelemme, mielemme on usein negatiivinen ja arvosteleva, murehdimme onko töitä ja mitä muut meistä ajattelevat. Elämä on velvollisuuksia, haasteita ja draamaa täynnä. Meillä on jatkuva kiireen tuntu, eikä ole koskaan aikaa pysähtyä ja rentoutua - saatika nauttia elämästä.

Usein tämä matriksi paljastuu vasta sen myötä, kun sairastumme, menetämme työpaikkamme tai jonkun läheisen, tai meille tulee avioero. Silloin se jokapäiväinen malli, jonka ympärille olemme elämämme rakentaneet, murtuu, ja meille avautuu mahdollisuus tarkastella elämäämme ja valintojamme uudelta kantilta.

Tämä on yleensä klassinen henkisen havahtumisen mahdollisuus, jossa avaudumme miettimään elämän syvempiä kysymyksiä, kuten onko Jumalaa olemassa, mikä tarkoitus tällä kaikella on tai miksi olen tänne syntynyt. Kaikki eivät kuitenkaan näitä kysymyksiä ala esittää, vaan syyttävät elämän olosuhteista ja tapahtumista ulkoisia tahoja, jolloin herääminen ja oppi jäävät saamatta. Silloin jäämme kiinni kaunaan, syyllisyyteen, syyllistämiseen, uhriutumiseen ja anteeksiantamattomuuteen - kunnes elämä tarjoaa uuden tilaisuuden alkaa löytää elämään syvempää pohjaa ja ymmärrystä. 

Kalojen aikakaudelle, jota olemme nyt tuhansia vuosia eläneet, on hyvin tyypillistä, että havahtumisemme tapahtuu kivun ja kärsimyksen kautta. Vesimiehen ajalle, jonne puolestaan olemme nyt siirtymässä, havahtuminen ja kasvumme voi käynnistyä spontaanisti ja ilman draamaa. Tätä vauhdittaa mm.maapallon magneettisten kenttien muutokset, auringonpurkaukset ja yhä lisääntyvä valo, jota kosmoksesta meille tälläkin hetkellä virtaa.

Sanotaan, että valo, jota alamme toisilta tasoilta saamaan nyt osaksemme, olisi erityisen femininiinistä valoa laadultaan. Siksi se alkaa kutsua ja havahduttaa nimenomaan naisia oman itsensä ja sydämensä äärelle, ja tottakai herättelee myös miesten feminiinistä olemusta ja tunnepuolta. Olemme hyvin pitkään eläneet rikkinäisillä maskuliinisilla arvoilla ja malleilla, jotka painottavat suorittamista, kilpailemista, hierarkioita ja vallankäyttöä muiden ihmisten ja luonnon kustannuksella. Rikkinäinen maskuliini meissä ja yhteiskunnassamme sivuuttaa todelliset tunteet, intuition, sisäisen kuuntelun, pysähtymisen ja asioiden luonnollisen virtaavuuden, ja yrittää sen sijaan hallita, järkeillä, kontrolloida, pelata, manipuloida ja käyttää hyväksi.

Tällaisen yhteiskunnan mallit ovat syvällä 10.000 vuoden takaisessa patriarkaalisen ajan synnyssä, jossa feminiinivoimaa alettiin vaientaa ja jopa demonisoida, jotta ihmisiä voitaisiin alkaa hallita ja heidät saataisiin pidettyä pelon vallassa. Näin ovat valitettavasti syntyneet monet suurimmista instituutioista kirkoista, lääkefirmoista ja poliittisista järjestelmistä lähtien. Ihminen on saatu uskomaan, että voima, vastuu ja valta ovat hänen ulkopuolellaan, ja että hän tarvitsee ulkopuolisen tahon kertomaan, mikä häntä milloinkin vaivaa, miten kuuluu elää ja miten hän voi tulla onnelliseksi. Tämän seurauksena emme ole menettäneet ainostaan henkistä yhteyttämme vaan myös yhteyden kehoomme ja seksuaalisuuteemme. Moni tämän päivän ihmisistä on enää vain ratas yhteiskunnan koneistossa, ja sitten ihmettelemme, miksi voimme niin huonosti. TV, internet ja jatkuva uutis- ja mainostulva saavat meidät voimaan pahoin ja vievät yhä kauemmaksi luonnollisista virikkeistä ja kyvystä kääntyä sisäänpäin. 

 

"Pimeintä on juuri ennen aamunkoittoa"

 

Juuri ennen aamunkoittoa on kaikista pimeintä. Juuri tällä hetkellä maailmassa paljastuu skandaali toisensa perään ja alamme nähdä, missä todellisuudessa olemme tähän saakka eläneet. Vain tietämällä totuuden voimme alkaa valita toisin. Kun uutta feminiinistä valoa virtaa maan päälle, se paljastaa pimeimmätkin salaisuudet, joita ihmiskunta on pitänyt sisällään. Feminiininen valo kutsuu meitä kuuntelemaan sydämellä ja olemaan totuudellinen ja rehellinen niin itsellemme kuin muillekin. Uudessa ajassa meillä ei voi olla mitään salaisuuksia. Uudessa ajassa kaikesta tulee läpinäkyvää, energiatietoista ja korkeavärähteistä. 

Miten voin siirtyä uuteen tietoisuuteen, eli miten vapaudun elämään oman näköistä elämää?

Muuttaaksemme omaa tietoisuuttamme, emme tarvitse siihen avioeroa, sairastumista tai mitään muutakaan kriisiä. Jo se, että alamme päivittäin ottaa aikaa itsellemme, riittää. Lähtemällä luontoon, hengittelemällä, hiljentymällä ja kuuntelemalla sydäntämme pääsemme jo pitkälle. Vaikka päämme olisi täynnä ristiriitoja, luonnossa ja hiljentymällä ne haihtuvat ja alamme saamaan selkeämpää ohjausta osaksemme. Tällöin siirrymme päästä sydämeen, feminiiniselle henkiselle polulle, jossa tulemme tietoiseksi kehomme signaaleista ja sydämen tunnoista. Havahdumme siihen, että emme olekaan voimattomia, ulkoaohjautuvia ja olosuhteiden uhreina olevia räsynukkeja, vaan voimallisia, viisaita ja kirkasta valoa kantavia ihmisiä!

Sillä hetkellä kun otamme vastuun elämämme valinnoista ja tilasta omiin käsiimme, koko elämämme muuttuu. Emme enää odota ulkopuoleltamme pelastajaa, vastaukset kysymyksiin alkavat kummuta sisimästämme ja koko elämämme alkaa näyttää paljon valoisammalta, mitä osasimme kuvitellakaan.

Meissä alkaa virrata kiitollisuus, ilo ja rakkaudellinen energia, joista tulee meidän jokapäiväinen polttoaineemme ja voimavaramme luoda elämästämme juuri sellainen, mitä haaveilemme!

Uuden Maan visio 

Enkeliopettaja ja suomalaistenkin rakastama enkelikirjailija Diana Cooper on ennustanut monissa kirjoissaan, että ihmiskunta tulee siirtymään kokonaan uuteen 5D-tietoisuuteen vuoteen 2032 mennessä. Kun avaamme sydämemme, alamme keskittyä palvelemiseen ja yhteiseen hyvään (joka ei sulje pois sitä, että myös meillä itsellämme on kaikkea mitä tarvitsemme), sekä työskentelemään yhdessä enkelten, arkkienkelten,  muiden valovoimien ja jumalallisen valon ja rakkauden kanssa, uusi korkeavärähteinen maa syntyy keskuuteemme. Opiskelemme nyt miten pitäytyä rakkaudessa jokaisessa hetkessä, miten rakentaa harmonisia ihmissuhteita, miten hoitaa korkeavärähteistä kehoa, miten pitää omat energiakanavat puhtaana ja valovoimaisina ja miten ottaa kaikenlaiset tunteet positiiviseksi voimavaraksi elämässämme. Tällöin emme yksinkertaisesti enää resonoi draaman, manipuloinnin ja pelon energioiden kanssa, jolloin joudumme yhä vähemmän niitä kohtaamaan. Tietoisuudesta, rakkaudesta, värähtelyistä, energioista ja parantavista voimista tulee uusi tapamme olla ja elää. 

Äitikoodien herääminen

Moni nainen, joka havahtuu tähän uuteen todellisuuteen, alkaa myös muistaa omia menneitä elämiään niin papittarena, jumalattarena, parantajana, mystikkona kuin taiteilijanakin, ja entisten elämien lahjat aktivoituvat heidän käyttöönsä. Sama tapahtuu myös miehille. Avain uuteen todellisuuteen on Jumalallisen Äidin, feminiinienergian aktivointi. Koska jumalallinen feminiinienergia on ollut niin kauan poissa keskuudestamme, se täytyy aktivoida ensin, jotta se voi hiilata myös rikkinäisen maskuliinienergian, jota koko ihmiskunta on kantanut sisällään viimeiset 10.000 vuotta. 

Kun jumalallinen feminiinienergia tavoittaa maskuliinienergian, maskuliinienergia meissä eheytyy, eikä sillä ole enää tarve manipuloida, todistella voimaansa, käyttää hyväksi eikä riistää sen enempää muita ihmisiä kuin maapalloakaan. Maskuliinienergia kasvaa tällöin vahvaksi suojelevaksi, muita tukevaksi ja luotettavaksi energiaksi, jonka rinnalla feminiinienergia voi virrata vapaasti. 

Maailmankaikkeus koostuu näistä kahdesta energiapolariteetista. Jumalallinen maskuliinienergia on tietoisuus ja valo, ja jumalallinen feminiinienergia on elämänvoima ja rakkaus. Jokaisessa ihmisessä on myös sisällään nämä feminiini- ja maskuliinienergiat. Kun avaamme sydämemme ja jumalallinen feminiinienergia alkaa virrata meissä, kaikki elämässämme alkaa virrata oikeaan suuntaan oikeassa järjestyksessä, meidän ei tarvitse enää pakottaa mitään tapahtumaan ja voimme luottaa siihen, että olemme koko ajan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Silloin elämme sydämestämme käsin ja käytämme järkeä ja mieltä tietoisesti, emmekä alitajuisten uskomusten ja mallien mukaisesti. Pystymme joka tilanteessa tietoisesti päättämään, mitä haluamme valita ja luoda. Elämästä tulee ihmeiden, taian, synkronian ja ilon täyteistä! Alamme luottaa siihen, että elämä kantaa!

Miltä tämä sitten näyttää arjessamme?

Kun heräämme aamulla, teemme heti aamusta alkaen sellaisia asioita, jotka tukevat hyvinvointia ja päivän hyvää energiaa sen sijaan, että ne hajottaisivat sitä. Tähän vaikuttaa se, mitä syömme aamupalaksi, millaiset vaatteet puemme ylle, millaisin ajatuksin päivän aloitamme ja kenen ajatuksiin ja sanoihin yhdymme. Voimme luoda päivään joko kaaosta tai harmoniaa. Pieni hiljentymishetki tai muutama jooga-asana käynnistävät päivän valtavan paljon paremmin kuin stressissä ja kiireessä nopeasti suuhun heitetty aamupala samalla, kun jo hoidamme toisella kädellä päivän työasioita kännykän välityksellä. 

Tarvitsemme tietoisuutta siitä, miten toimimme ja reagoimme, jotta voimme nauttia elämästä! Emme voi muuttaa mitään ennen kuin tiedostamme mitä teemme ja ajattelemme jokapäiväisessä arjessamme. Emme kuitenkaan tarvitse siihen 10 vuoden Himalajan vuorella meditoimista, vaan pienet, arkiset, tietoiset muutokset tekevät suuria ihmeitä! Jo se, että vaihdamme leivän ja kahvin vihersmoothien käynnistää päivän aivan toisella teholla ja saa meidät tuntemaan olomme kylläisiksi pitkälle iltapäivään!!

Jumalallisen feminiinienergian luonne on vastaanottava, salliva ja irtipäästävä. Jumalallinen maskuliinienergia on puolestaan antava, tekevä ja tukena seisova. Kumpaakin me tarvitsemme. Käytännössä opettelemme tällä hetkellä antamisen ja vastaanottamisen kultaisia läksyjä, johon kuuluu se, että varmistamme, että olemme ensin itse täynnä, ja sen jälkeen annamme täydestä maljasta muille. Meidän ei kuulu antaa uhriuden energiasta käsin. Se ei ole pyyteetöntä antamista. Mutta kun olemme itse onnellisia ja tyytyväisiä elämäämme, antaminen tapahtuu luonnostaan.

Pyhä Nainen Akatemian missio

Pyhä Nainen Akatemian missio on tukea ihmiskuntaa ja etenkin naisia tässä uuteen aikaan astumisessa ja jumalallisen feminiinienergian ankkuroimisessa maan päälle ja jokaisen sydämeen ja elämään. Tarvitaan koulutusta ja tietoa uuden maan sydäntietoisuudesta ja universaaleista laeista, jotta voimme yhdessä muodostaa harmonian maan päälle. Meitä jokaista tarvitaan tähän prosessiin ja jokaisen matka on tärkeä. Meidän on yhdistettävä voimamme ja palautettava sisaruus ja veljeys keskellemme. On Äidin aika!

Sydämen Teesit

Olen kirjoittanut Uuden Maan Sydämen Teeseistä muistitaulun, joka kiteyttää ne uudet universaalit lait, jotka voit ottaa käyttöösi jo tänään ja alkaa muuntaa elämääsi sydämestä kumpuavaksi ja ilon täyteiseksi!

Lue Sydämen Teesit täältä!

 

Lämmöllä,

Deepthi 

 

 

 

 

Close

50% Ladattu

Pian valmista!

Täytä alle tietosi ja saat ladattua Sydämenpolun Teesit omaksesi. Samalla liityt automaattisesti myös sähköpostituslistallemme, ja saat ensimmäisenä tiedon uusista Pyhä Nainen Akatemian & Deepthi Musicin  tapahtumista.