Pyhitä Ihmissuhteesi Seremonia Pe 29.03.2024 klo 18-19 ♥ Ilmoittaudu mukaan
Etusivu Täydenkuun Seremoniat Temppeli Koulutukset Musiikki Kirjat ValoVesi Revoluutio Palautteita Meistä Yhteys Liity postituslistalle Kirjaudu sisään

Runsautta elämään Eteerisillä Öljyillä

Tässä kirjoituksessa kerron omasta Young Living-polustani ja kerron sinulle 5 syytä, miksi käytän Young Livingin eteerisiä öljyjä. Moni puhuu siitä, miten he ovat löytäneet eteeriset öljyt ja heidän elämänsä on muuttunut radikaalisti. Totuus on se, että minun elämääni ne eivät ole tuoneet radikaalia muutosta. Sen sijaan ne ovat avanneet minussa syviä muistikuvia ja aktivoineet sisäistä tietoa siitä henkisestä perinnöstä, jonka jatkumoa minä olen ja joka on minulle hyvin tuttua, rakasta ja pyhää jo monien elämien takaa. Tässä elämässä eteeriset öljyt ovat olleet minulle luonnollista jatkumoa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin polullani.

Oma havahtumiseni vuonna 2005 johdatti minut kuuntelemaan itseäni, kehoani ja sisäistä ohjaustani. Olin palanut loppuun, koska minulla ei ollut kykyä pysähtyä eikä työkaluja hoitaa ja työstää itseäni sen enempää henkisesti, mentaalisesti kuin tunnetasollakaan. Havahtumiseni myötä aloin etsiä ja löytää apua, ja tajusin, että elämän tarkoitus on kehittää itseään. Ymmärsin, että pystyn itse vaikuttamaan omaan hyvinvointiini ja valitsemaan elämääni ne asiat, jotka tukevat minua. Ymmärsin, että jokainen sielu käy läpi omaa evoluutioprosessiaan, jossa tarkoituksemme on olla se valo joka olemme. Tämä vei minut tutkimaan ensin valoa, ja sitten sitä, miten valo ilmenee minussa. 

Olemme tähän saakka eläneet 3D-maailmassa, joka perustuu pelkoon, kilpailuun, hallitsemiseen ja ahneuteen ja jossa emme tiedä miten kuunnella itseä ja toimia sisältä käsin. Olemme täynnä ehdollistumia, uskomuksia ja vinoumia, jotka tulevat siitä, että olemme oppineet arvottamaan itseämme ulkopuolelta. Maailma, jolle valon etsinnässäni avauduin ja johon me kaikki olemme siirtymässä, näyttäytyi päinvastaisena: armollisena, luotettavana, ilon täyteisenä ja rakkaudellisena; maailmalta, jossa elämme sydämestämme käsin korkeammassa tietoisuuden tilassa, Pyhässä Liitossa itsemme kanssa.

Ensin tuli meditaatio, sitten jooga, puhtaampi ruokavalio ja paluu luontoon. Vietin aikaa Intiassa antautuen omalle sydämenpolulleni; feminiiniselle henkiselle polulle, tehden henkisiä harjoituksia ja opetellen omistamaan elämäni rakkauden palvelulle. Suomessa aloin pitää Enkeli-iltoja ja sittemmin EnkeliJumalatar-iltoja, joista tuli naisten henkisen kasvun tilaisuuksia, joissa opettelimme yhdistymään universaaliin rakkauden energiaan ja omaan sydämeemme, katsomaan itsessämme kipeitäkin puolia ja antautumaan rakkauden eheytettäväksi. 

Samoihin aikoihin löysin Intiassa ensimmäistä kertaa eteeriset öljyt, joiden tuoksumaailma huumasi minut täysin. Suomessa kaipasin aina tuota ihanaa, feminiinistä tukea, joka tuoksujen kautta minulle avautui. Tunnistin eteerisissä öljyissä jotain ikiaikaista, joka ei kuitenkaan tuolloin vielä avautunut minulle sen kummemmin. Neljä vuotta sitten rakas ystäväni esitteli minulle Young Livingin eteeriset öljyt ja tunsin, että ne olivat vastaus rukouksiini! Nyt minun ei tarvitsi lähteä Intiaan saakka hakemaan öljyjä - ja kaiken lisäksi saisin ne suoraan kotiovelle kannettuna käyttööni! 

Young Livingin eteeriset öljyt lähtivät tekemään minussa työtään hitaasti mutta syvällisesti. Ensikohtaamisestamme lähtien ei ole mennyt päivääkään, etten olisi käyttänyt öljyjä: kasvoille aamulla Frankincensea, juomaveden mukaan Lemonia, työn touhuissa Believiä, Jasminia, Abundancea, Joyta, Live with Passionia... Illalla Laventelia, Lady Schlareolia, Peace& Calmingia... mitä milloinkin! Tai jos on jotain kehollisempaa, niin niihinkin löytyy öljyistä tukea.  

Eteeriset öljyt tekevät myös kodissamme pientä maailmanparannustehtäväänsä. Olen jo vuosia vähentänyt myrkkykuormaa niin hius-, meikki- kuin kodinpuhdistustuotteissakin, ja nyt minulla on apuna tehtävässä myös Young Livingin tuotteet (mm.Thieves-kodinpuhdistussarja, mineraalimeikit, shampoot jne). On niin ihanaa, kun saa kaikki tuotteet tilattua samasta paikasta ja tietää niiden olevan luomutuotteita ja eteeristen öljyjen rikastamia, ja saan näin kantaa oman korteni kekoon ympäristön vaalimisessa. 

Young Livingin öljyt ovat 100%:sti luonnonmukaisesti kasvatetuista kasveista valmistettuja kasviuutetiivisteitä,  jotka on eristetty höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla. Young Livingillä on omat luomuviljelmät ja jokainen pullo käy läpi tarkat laboratoriotestit laadun takaamiseksi (Seed to Seal-laatuvarmenne). Eteeriset öljyt vaikuttavat hyvin hienovaraisilla tasoilla, ja niistä on tehty paljon tutkimuksia.

Itseäni kiehtoo tieto siitä, että eteerisiä öljyjä on käytetty kautta aikojen niin kehon balsamointiin, siunaamiseen, parantamiseen ja henkiseen kohottumiseen, kuin myös silkan hyvää mieltä tuovien ominaisuuksiensakin vuoksi. Kun Maria Magdalena alkoi puhutella minua ja avauduin hänen läsnäololleen ja opetuksilleen, suhteeni eteerisiin öljyihin vain vahvistui. Ymmärsin, että eteeriset öljyt ovat olleet suitsukkeiden lisäksi tärkeässä roolissa entisaikojen temppeleissä ja temppeliseremonioissa, kehon pyhittämisessä, henkisille ulottuvuuksille avautumisessa ja parannus- ja rukoustyössä - ja ovat sitä edelleen. 

Itselleni öljyissä kiehtoo eritoten niiden energeettisesti avaava ja aktivoiva puoli. Minulle kaikki on energiaa ja värähtelyä, niin myös öljyt. Öljyistä on jopa pystytty mittaamaan eri värähtelytaajuuksia, mikä on minusta täysin luonnollista. Niin ihmisillä, kasveilla, paikoilla kuin ajatuksillakin on oma värähtelytaajuutensa, ja mitä enemmän ne/me kannamme valoa, sitä korkeammalla taajuudella värähtelemme.

Young Livingin öljyistä Idaho Blue Spruce -öljy värähtelee kaikista korkeimmalla taajuudella, 580Hz. Toisiksi korkein taajuus on Ruusulla (320Hz) ja kolmanneksi korkein Joy-öljyllä (188Hz). Terveen ihmiskehon värähtelytaajuus vaihtelee 62-78Hz:n välillä, kun taas sairastuessamme värähtelytaajuus laskee jopa 57Hz:iin. Värähtelytaajuus mitataan siitä, miten nopeasti solut pyörivät ja uusivat kehoa. Mitä nopeammin kantasolut meissä värähtelevät, sitä kykenevämpi kehomme on parantamaan itsensä. Mitä hitaammin ja matalammalla taajuudella keho värähtelee, sitä alttiimpia olemme sairauksille. Meditaatio, jooga, puhdas ruoka ja eteeriset öljyt ovat todella hyviä apukeinoja, joiden avulla pystymme pitämään oman kehon värähtelyn korkealla! Itse olen esimerkiksi monesti kokenut vaikkapa pääkivun iskiessä, että kun kohotan värähtelytasoani, niin pääkipu häviää. Tähän olen saanut tukea mm.Peppermint-öljystä.

Gary Young, Young Livingin perustaja kertoo:

“For a number of years during my clinical practice, I researched the use of electrical energy for the purpose of reversing the disease process. I kept feeling that there had to be a more natural way of increasing a person’s electrical frequency, which led to the discovery of the electrical frequency of oils.” - Dr Gary Young

Olemme kollektiivisesti keskellä ylösnousemusprosessia ja yhä useampi alkaa tietoisesti puhdistaa kehoaan, jättää taakseen vanhaa, karkeaa, pelkoon perustuvaa 3D-elämää ja -kehoa, ja avautua Rakkaudelle. Tämän myötä avaudumme myös yhä hienovaraisemmille itsehoitomenetelmille. Kun kehomme alkaa kantaa enemmän valoa, muutumme solutasoa myöten, mikä nostaa kehojemme värähtelyä entisestään. Mitä korkeammalla tasolla värähtelemme, sitä hienovaraisempien hoitokeinojen pariin hakeudumme. Tässä eteerisillä öljyillä tulee mielestäni olemaan iso rooli tulevaisuudessa.  

 

💗Mitkä ovat siis ne minun 5 syytä käyttää Young Livingin eteerisiä öljyjä? Tässä ne tulevat:

1. Värähtelytaajuuden nosto ja energiatietoiseksi tuleminen

2. Maapallon vaaliminen

3. Kehon tukeminen kaikilla tasoilla (fyysinen, mentaalinen, tunne, henkinen)

4. Saan olla osa YL:n hyväntekeväisyystyötä lahjoittamalla kuukausittain pienen tuen heidän Hope For Justice-hankkeelle

5. Yhteisöllisyys, naisyrittäjyys ja mahdollisuus omaan liiketoimintaan

 

Kyllä! Tästä viidennestä pointista en vielä maininnutkaan. Oma kokemukseni on, että Young Livingin toiminta on poikkeuksellisen yhteisöllistä, palkitsevaa ja kannustavaa niin täällä Suomessa kuin ulkomaillakin. En ole ollut koskaan mukana yrityksessä, jossa toiminta olisi niin positiivista ja samalla maadoittunutta, ihmisläheistä ja aitoa. Sen lisäksi, että Young Livingin kautta on mahdollista osallistua johonkin heidän kuudesta hyväntekeväisyysprojekteistaan, jokaisella öljyjen käyttäjällä on mahdollisuus luoda Young Livingin tuotteilla itselleen myös oma liiketoimi. Parasta on se, että se millaisen liiketoimen kukakin luo, on kunkin toimijan oma valinta. Tietyt lainalaisuudet toki on, mutta kukin Young Living -yrittäjä saa liittää öljyt osaksi juuri sitä toimialaa ja yrittäjyyttä, joka itsellä on. 

Young Living toimii verkostomarkkinointipohjalla, mikä monia saattaa kavahduttaa. Meillä on tietty käsitys verkostomarkkinoinnista ja se kuva ei välttämättä ole aina ollut kovin positiivinen. Itse en ole koskaan ollut mukana yhdessäkään verkostomarkkinointiyrityksessä, enkä aikonut olla nytkään. Mutta öljyt veivät mennessään. Aloin luontaisesti puhua niistä ympärilläni oleville ihmisille ja kun kiinnostuneita oli yhtäkkiä useampia, huomasin yhtäkkiä olevani osa verkostomarkkinointiyrittäjyyttä. 

Young Living alkoi purkaa negatiivisia käsityksiä verkostomarkkinoinnista ja aloin nähdä sen sijaan ne mahdollisuudet, mitä tällainen toimintamalli tarjoaa. Kaiken huipuksi: koen, että tällainen malli on tulevaisuuden malli. Koen, että tulevaisuudessa meistä jokainen tulee toimimaan yhdessä muiden ihmisten kanssa ja vain tukemalla toisiamme voimme menestyä. Minulle Young Livingin toimintamalli on siis 100%:sti uuden ajan malli toimia ja palvella.

Ennen kaikkea näen Young Livingin puhtaat, eteeriset öljyt tärkeänä osana tulevaisuuden tietoisen ihmisen itsehoitoa ja hyvinvoinnin tukemista. Eteeriset öljyt ovat tehneet minusta erittäin tietoisen oman kehoni tarpeista, energiatasoista ja päivittäisen hoidon tärkeydestä - ja niin ne tekevät sinustakin. Eteeristen öljyjen kanssa eläminen on intuitiivinen, feminiininen, sisältäpäin ohjautuva tapa olla ja elää tätä ihmeellistä elämää!

Tule mukaan öljyperheeseen!

Lämmöllä,

Deepthi

💗 💗 💗

 

Jos haluat kuulla Young Livingin öljyistä lisää ja tulla tuoksuttelemaan niitä, tule Minä Olen -messuille 9.-10.2.2019, josta löydät Pyhä Nainen Akatemian pöydän 2.krs:sta heti portaiden yläpäästä, Minä Olen -messujen oman pöydän vierestä. 

JOS HALUAT TILATA HETI OMAT ETEERISET ÖLJYT, klikkaa tästä

Liity mukaan Deepthin Young Living -yhteisööni Facebookissa!

 

Kuvat: Jenni Virta

Close

50% Ladattu

Pian valmista!

Täytä alle tietosi ja saat ladattua Sydämenpolun Teesit omaksesi. Samalla liityt automaattisesti myös sähköpostituslistallemme, ja saat ensimmäisenä tiedon uusista Pyhä Nainen Akatemian & Deepthi Musicin  tapahtumista.