Beltane Seremonia 1.5.2024 klo 19-20 ♥ Ilmoittaudu mukaan
Etusivu Täydenkuun Seremoniat Temppeli Koulutukset Musiikki Kirjat ValoVesi Revoluutio Palautteita Meistä Yhteys Liity postituslistalle Kirjaudu sisään

Timanttimaan Uudet Koodit - Uusi jumalallinen ihminen syntyy

"Sinä olet tullut tänne täydellistämään Puhtaan, Jumalallisen Olemuksesi ja elämään autuaallisena kanssaluojattarena Valossa." Deepthi

 

Olemme ihmiskuntana keskellä suurta muutosta, jossa olemme kohoamassa karkeista pelon ja erillisyyden energioista hienovärähteisempiin ykseyden ja rakkauden värähtelyihin ja kokemukseen. Jo tuhansia vuosia sitten on pystytty näkemään tietyt tähtilinjaukset, joiden perusteella nähtiin, että tämä aika, meidän aikamme on se aika, jolloin ihmiskunta tulee käymään läpi ison tietoisuudenmuutoksen. Vanhat karkeammat toimintatavat väistyvät ja keskellemme laskeutuu harmonisempi ja rakkauden täyteisempi maailma - meidän jokaisen sydäntietoisuuden avautumisen kautta.

Siirtyessämme Kalojen ajalta Vesimiehen ajalle käymme läpi transformaatioprosessin, jossa havahdumme kyseenalaistamaan toimintamallejamme ja tapojamme ja lakkaamme etsimästä valmiita vastauksia, voimaa ja ohjausta ulkopuoleltamme. Uuden Timanttimaan valokoodit avaavat meitä sisäiselle ohjauksellemme, itsetuntemukselle ja todellisen olemuksemme oivaltamiselle. Tulemme Itsemme mestareiksi, jossa alamme luottaa omaan sydämenohjaukseemme, intuitioomme ja korkeampaan olemukseemme. Emme enää taistele elämän luonnollista virtaa vastaan, vaan tiedämme olevamme koko ajan oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tätä voi kutsua myös feminiiniselle henkiselle polulle astumiseksi. Kun uuden Timanttimaan feminiinisiä valokoodeja virtaa maapallolle, aivojemme vasen ja oikea puolisko ja sisäinen maskuliini- ja feminiinienergiamme harmonisoituvat keskenään, jolloin alamme toimia tasapainoisemmin ja luonnollisessa rytmissä itsemme ja ympäröivän maailman kanssa. Kehossamme tapahtuu monia muitakin positiivisia vaikutuksia: stressitasomme laskevat, mieli rauhoittuu ja fyysiset kivutkin alamme nähdä ennemminkin kehon viisaina signaaleina siitä, että on uudelleenlinjauksen aika.

Jokaiselle ajalle on ominaista erityyppiset energiat. Mitä korkeammalle värähtelyissä nousemme, sitä kirkkaammaksi energia muuttuu ja sitä helpompi meidän on täällä elää. Toki jotkut voivat kokea värähtelyn nousun myös haastavana, jos ei ole vielä oppinut hidastamaan tahtiaan, kuuntelemaan itseään ja aloittamaan vaikkapa meditaatioharjoitusta. Kaikki itsen henkisen kehittämisen menetelmät auttavat meitä vastaanottamaan uusia energioita sekä vapauttamaan vanhaa painavampaa energiaa, asetuksia ja sisäisiä ohjelmointeja pois. 

Kun irrotamme juuret vanhasta 3D-todellisuudesta eli pelon, negatiivisuuden, stressin ja kilpailun maailmasta, astumme 5D-ulottuvuuteen, jossa:

💎Elämme puhtaimmassa, korkeimmassa mahdollisessa linjassa itsemme kanssa

💎Olemme sisäisesti viattomia, aitoja, puhtaita ja läpinäkyviä

💎Elämme sisäisessä jumalallisessa ohjauksessa

💎Elämme luonnollisessa ilossa, autuudessa, vapaudessa ja runsaudessa

💎Palvelemme ihmiskuntaa sydämestä käsin niillä lahjoilla, jotka meillä luonnostaan on

💎Olemme energiatietoisia ja selväaistisia

💎Haluamme sekä itsellemme että muille pelkkää hyvää

💎Osaamme työskennellä enkelimaailmojen ja muiden korkeammilla tasoilla olevien olentojen kanssa

💎Elämme harmoniassa luonnon ja koko planeetan kanssa

💎Kulutamme vain sen, mitä todella tarvitsemme

💎Elämme jakamisen hengessä ja yhteisöt kukoistavat

💎Olemme kanssaluojia Jumalallisen Rakkauden ja Valon kanssa

 

On sanonta, jonka mukaan Valo tulee Pohjolasta. Uskon, että meillä suomalaisena hiljaisuuteen virittyvänä kansana on tässä erityinen rooli. Meidän maaperässämme on jotain todella kirkasta, joka alkaa tässä ajassa tulla esiin. Kun uskallamme päästää irti sotakarmoistamme ja -traumoistamme, negatiivisuudestamme ja pinttyneistä vanhan ajan uskomuksista, ja uskallamme alkaa ottaa vastaan ilon ja autuuden koodeja, niin tuo ihme, Timanttimaa, nousee esiin. Niin kauan kuin riipumme vanhassa niin kollektiivisesti kuin persoonan tasollakin, seisomme jarruna itsemme ja korkeamman evoluutiomme edessä. Me olemme valmiita! Ja siitä etenkin uusi sukupolvemme on meille jo kirkkaana esimerkkinä. 

Voit miettiä ja tunnustella, että miltä sinusta tuntuisi esimerkiksi herätä aamulla omaan luonnolliseen tahtiisi, energiaa ja inspiraatiota täynnä ja sydän avoinna; herätä uuteen päivään sellaisessa paikassa, josta unelmoit ja jossa saat hengittää vapaasti; tehdä niitä asioita, joita olet aina odottanut pääseväsi tekemään; viettää aikaa todellisten sielunystäviesi kanssa; palvella maailmaa tavalla, jolla on todellista syvällistä merkitystä. Tämä on se elämä, johon olemme tulleet kohoamaan itsemme mestareiksi ja elämään korkeimmassa potentiaalissamme juuri sellaista elämää, joka meille kuuluu! 

Meidän tehtävämme on tehdä sisäinen työmme ja linjata energiamme vastaamaan sitä, mitä todella elämältämme haluamme, siivota pois kaikki sellainen, mitä emme enää halua, ja astua sisäiseen, horjumattomaan tietoon siitä, että meissä on jo kaikki mitä tarvitsemme luodaksemme itsellemme elämän, jolla on Tarkoitus, Suunta ja Siunaus.  

 

Ulkoinen elämämme on sisäisen maailmamme heijastus

 

Se, mitä kannamme ja tunnemme sisällämme, muodostuu kokemukseksi myös ulkomaailmastamme. Uuden ajan timanttienergioissa on tärkeää oppia päästämään irti vanhoista uskomuksista ja kirjaimellisesti kirjoittaa oma tarina uudelleen, kiittää menneistä opeista ja siunauksista ja luoda itsellemme uusi todellisuus. Millaista elämää haluat elää? Millaisessa maailmassa haluat elää ja vaikuttaa? Millaisessa energiassa haluat päiväsi viettää ja millaisia tunteita tuntea? 

 

Ota esiin päiväkirjasi, hiljenny ja anna korkeamman ohjauksesi tuoda sinulle vastaukset kysymyksiisi. Millaista elämää Korkein Sinäsi haluaa elää?🌸✨

 

Close

50% Ladattu

Pian valmista!

Täytä alle tietosi ja saat ladattua Sydämenpolun Teesit omaksesi. Samalla liityt automaattisesti myös sähköpostituslistallemme, ja saat ensimmäisenä tiedon uusista Pyhä Nainen Akatemian & Deepthi Musicin  tapahtumista.