♥ Heii Ihana! Pyhä Nainen Akatemian TÄYDENKUUN SEREMONIAPASSI 2022 on nyt myynnissä! Hanki omaksi jo tänään! KLIKKAA TÄSTÄ ♥
Etusivu Koulutukset Workshopit Palautteita Meistä Yhteys Liity postituslistalle Kirjaudu sisään

Sielunkasvun superkesä edessä - Planeettojen peruutusten sarja alkaa tällä viikolla

 

Kuva: Shawn Reeder 

 

"You own the entire universe! Throw away the begging bowl of your ego, and look for the treasure hidden within you." ~Amma 

 

Kevät on jo pitkällä ja olemme eläneet historiallisia muutoksen aikoja koko tämän vuoden ajan. Itse tykkään tarkastella asioita myös astrologian näkökulmasta, ja usein huomaankin yhtäläisyyksiä sen välillä, mitä planetaarisesti on meneillään, ja mitä koemme kollektiivisesti ja henkilökohtaisissa elämissämme täällä maan päällä. Pyhä Nainen Akatemian FB-ryhmässä olenkin tehnyt useita intuitiivisia videoita ajan energioista.

Vuosi 2020 alkoi Saturnuksen ja Pluton yhtymällä, mikä antoi vahvan virityksen tälle vuodelle sekä myös tuleville lähivuosille. Olemme todella rakentamassa kultaista aikaa nyt, kun niin moni asia tuntuu menevän uusiksi niin tavassamme ajatella asioita ja tarkastella maailmaa, arjen tasolla toimissamme, kuin myös yhteiskunnallisella ja globaalilla tasolla.

Tällä viikolla, toukokuun 2020 puolivälissä, aloitamme astrologisesti mielenkiintoisen kolmen planeetan - Saturnuksen, Venuksen ja Jupiterin -perääntymisjakson aina syksylle saakka. Näiden lisäksi myös Pluto lähti peruuttamaan jo 25.04.

 

Pluton perääntymisjakso 25.04.-04.10.2020

Saturnuksen perääntymisjakso 11.05.-29.09.2020

Venuksen perääntymisjakso 13.05.-25.06.2020

Jupiterin perääntymisjakso 14.05.-13.09.2020

 

Kun jokin tai jotkut planeetat peruuttavat, se saa noiden planeetoiden teemoissa aikaan hidastumista tai jopa pysähtymistä. Peruutusjaksot antavat tilaisuuden tarkastella elämäsi asioita uudestaan, käydä vielä kerran tarkistamassa omat motiivit ja intention, ja saat mahdollisuuden linjata asioita korkeampaan värähtelyyn ja sydämesi totuuteen, jos on tarve. 

Saturnuksen valossa pääsemme tarkkailemaan omaa sisäistä mestaruuttamme, hiomaan taitojamme sekä pitämään ekstratarkkaa huolta asioista.

Venus antaa mahdollisuuden tarkistella ihmissuhteita ja päivittää niitä sydämenlinjaan, luoda elämään lisää kauneutta ja enkeliharmoniaa, sekä avata itsemme korkeimmalle puhtaimmalle mahdolliselle universaalille rakkaudelle ja runsaudelle. Venus opettaa meitä vastaanottamaan koko sydämestämme!

Jupiter on puolestaan laadultaan laajentava, ja se kehottaakin meitä tekemään yhä enemmän sitä, mikä tuo meille iloa ja hyvää oloa, synnyttää jakamisen riemun ja joka saa meidät ajattelemaan yhteistä hyvää. Peruutusjaksollaan Jupiter antaa meille mahdollisuuden laajentua pois mukavuusalueeltamme todelliseen kasvuun ja päivittää omat runsaususkomukset korkeampaan jumalalliseen värähtelyyn.

Pluto saattaa luoda tähän luomiseen oman varjonsa nostaen esiin ne varjot ja uskomukset, jotka eivät enää palvele korkeinta parastamme, sielumme todellista kutsumusta. Pluto tekee meille suurta palvelusta hioen timanttiamme uuteen loistoonsa.

Kesäkuun 18. päivä tähän nelikkoon yhtyy vielä Merkurius, joka puhuu sitten viimeistään suunsa puhtaaksi ja antaa meille tilaisuuden linjautua todelliseen olemukseemme ja siihen, mikä on meille totta korkeimmassa olemuksessamme.

Tämä kesä taitaakin olla täydellistä aikaa todelliseen sisäiseen transformaatioon ja henkiseen kasvuun!

On aika pölyttää nurkista kaikki vanhat uskomukset, ajatukset ja energeettiset siteet, jotka vielä pitävät meitä erillään todellisesta rakkauden olemuksestamme. Kun teemme matkaa Vesimiehen ajan ykseyteen ja universaaliin rakkauteen perustuvaan maailmaan, kaikki sellainen, mikä ei ole linjassa näiden laatujen kanssa, siivoutuu pois.

Jos nyt olet keskellä kriisiä esimerkiksi työrintamalla, anna sielullesi lupa kannatella sinut todellista uuden ajan sieluntyötäsi kohti. Tai jos ihmissuhteessa tuntuu juuri nyt vaikealta, niin uskaltakaa puhua kaikki tunteenne rohkeasti läpi ja astua aivan uuteen sydämentotuuteen ja -harmoniaan liitossanne.

Mitä kauemmin yritämme pitää kiinni vanhasta näissä huikeissa energioissa, sitä tiukemmin pysymme jumissa.

Nämä uudet, kirkkaat valoenergiat kutsuvat meitä uusiin taajuuksiin ja päivitettyihin versioihin elämämme asioista!

Uusi 5. dimension maailma perustuu vapaaseen, korkeavärähteiseen, virtaavaan energiaan, jossa elämme yhteydessä luonnon, muiden ihmisten, eläimien, näkymättömän maailman ja jumalallisen kanssa. Emme enää elä vain pienestä "sokeasta", minäkeskeisestä itsestämme käsin, vaan olemme laajentuneet yhteyteen korkeimman minämme kanssa, jonka ydinolemus on universaali rakkaus. Olemme juurtuneet maan ytimeen, ja näemme asiat hyvin paljon kokonaisvaltaisemmin ja laajemmasta perspektiivistä käsin. Näemme, miten mikäkin asia vaikuttaa ei vain meihin, vaan myös ympärillämme oleviin ja koko valoverkkoon. Siinä maailmassa olemme auki näkymättömälle maailmalle ja energioille, ja osaamme navigoida eri tasojen välillä vaivattomasti.

Ymmärrämme, että luomme intentiollamme, ajatuksillamme ja luovalla ilmaisullamme todellisuutemme.

Enkeleistä ja näkymättömästä maailmasta on tullut luonnollisia kanssakulkijoitamme, joiden kanssa kommunikoimme ja viritymme Korkeimpaan Yhteyteen. Ismit katoavat, rajat katoavat. Ymmärrämme olevamme yhtä. Vihdoinkin!

Tuntuu, että nyt on menossa kirkastautumisvaihe, jossa todellinen olemuksemme hioutuu esiin ja alamme muistaa, kuka todella olemme, ja luoda yhdessä Paratiisia maan päälle. 

Ole Se Valo Joka Olet!

 

Lämmöllä ja ilolla,

Deepthi

PS. Pidän uuden kuun iltana pe 22.05. ja pe 29.05 kaksiosaisen Pyhä Raivo Transmissio Workshopin (Zoom), jossa pääsemme kirkastamaan sisäistä olemustamme pyhän tulielementin ja Sekhmet-jumalattaren kanssa. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Close

50% Ladattu

Pian valmista!

Täytä alle tietosi ja saat ladattua Sydämenpolun Teesit omaksesi. Samalla liityt automaattisesti myös sähköpostituslistallemme, ja saat ensimmäisenä tiedon uusista Pyhä Nainen Akatemian & Deepthi Musicin  tapahtumista.